- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #658 üzenetére
Elég lesz a tiéd, tehát nézd meg a Hardverazonosítót és azt csak!
-
Upo
addikt
válasz
Sir Sparrow #647 üzenetére
Akkor nekem is megint be kell szólnom, nem bírom ki...
Az eszközkezelőben a Lenovo ADB interface-ra duplaklikk, Részletek fül, ott kiválasztod az Eszközleírás helyett a hardverazonosítókat. Ez van neked is?
Igazán ez érdekes: USB\VID_17EF , a többi nem. Ha ez akkor innen letöltöd az adb_usb.ini-t és bemásolod a .android mappába.
Ha nem 17EF akkor is letöltöd
de akkor szerkeszteni is kell. Ha mondjuk neked USB\VID_12AB akkor az ini-be egy új sorba beírod hogy 0x12ab, mented és kész. Amúgy van benne már más azonosító is, járt már nálam jópár androidos vacak, ha benne hagyod akkor kínai telefonokkal-tabletekkel nem nagyon lesz gondod.
Ha még mindig nem megy akkor parancssorból egy adb kill-server vagy feladatkezelőből kilövöd az adb.exe-ket és úgy próbáld. Nekem is benne volt a 17ef, ezek szerint a lenovohoz bele kellett írni hogy működjön. -
svgyula
addikt
válasz
Sir Sparrow #653 üzenetére
Szia! Valószínűleg igen! Nem mindig a PC oldalról van gond. Tedd fel, indítsd el és dugd rá a gépre.
-
beg
veterán
válasz
Sir Sparrow #651 üzenetére
Nincs több kérdésem
Vajon mi lehet a baj?
-
svgyula
addikt
válasz
Sir Sparrow #645 üzenetére
Szia! Az a nyúlfarknyi dolog a windows.....Már régebben leírtam nem minden win verzióval müködik a kapcsolat. Anno a táblagépem nem akart sehogyan csatlakozni a"rendszerváltás" után. A laptopodon startcsomag van?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Sir Sparrow #647 üzenetére
Talán akkor ez lehet a baj.
csinálj egy adb_usb.txt-t és másold bele ezt:
# ANDROID 3RD PARTY USB VENDOR ID LIST -- DO NOT EDIT.
# USE 'android update adb' TO GENERATE.
# 1 USB VENDOR ID PER LINE.majd a kiterjesztést ini-re nevezd át. Próba...
Áh! nem jó! Nekem teljesen más és sokkal több állomány van ott jelen!!!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Sir Sparrow #642 üzenetére
Pedig adb_usb.ini fájlnak kell lennie a gépeden! Útvonal: Users\felhasználó\.android
Lehet, hogy másik meghajtón van a Users? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Sparrow #642 üzenetére
Na basszus jòl feladtad a leckét.....
Èn megmondom őszintén hogy elvéretem ezzel a dologgal...nekem minden jònak tűnik.....
Azt mondtad ugye hogy több verzioval is pròbáltad...?
Másik gép nincs a közeledben???
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #634 üzenetére
Nem az a gond ilyenkor.
Van egy adb_usb.ini fájl... valahol a gépen. Attól függően hogy az adb hogy települt. Ebben a fájlban jelenleg nincs benne a készüléked azonosítószáma. Ezt a számot ki tudod az eszközkezelőben keresni a teló tulajdonságait vizsgálva. Tudom hogy most ez ködösen hangzik és jó lenne képekkel: nincs Windowsom és fejből ennyire tudom a megoldást sajnos. Majd valaki kiegészít.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Sir Sparrow #634 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
Sir Sparrow #632 üzenetére
Másik USB kábel/Másik USB port?
Vagy ezek is ki lettek lőve már mint hibalehetőség? -
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #624 üzenetére
És miközben csatlakoztatod a készüléket,legyen feloldva a kijelző és fogadj el minden megjelenő üzenetet. Akkor ha a készüléken be van kapcsolva a hibakeresés engedélyt fog kérni.
Minden drivered fent van, csak a telefon kijelzőjét nem figyelted, az lesz a hiba
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Sparrow #624 üzenetére
Nos ha usb debug be van kapcsolva akkor driver gond lesz... usb debug+ adb driver + 2.5.2 droidtools ennyi kell... szerintem szedd le a drivereket rakd ujra es ellenorizd az usb debugot a biztonsag kedveert....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Sparrow #622 üzenetére
Droid tools kiírta a telefon adatait? SOC, Imei??
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Sparrow #615 üzenetére
MTK s telòt elég nehéz teljessen megölni. Nem lehetetlen ugyan, ùgy tudom ha az emmc-t megöljük akkor kuka.
Visszatérve a mentésre ha biztosra mész akkor flashtools readback funkciòval is tudsz teljes mentést csinálni. szintèn cappa72 irása alapján.
Blue Eagle: köszönöm ezt nem tudtam
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Sparrow #613 üzenetére
Igen ez az!
Az nvram tartalmazza a imeit tehát az is mentve lesz. A droid toolsban a külön imei backup azért ajánlatos mert esetenként előfordul imei vesztés, működő rendszer mellett. Ez esetben minden megy a készüléken "csak" hálózatra nem tud csatlakozni. Na ilyenkor hasznos az imei backup mert nem kell az egészet ùjra hùzni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Sparrow #611 üzenetére
Bármikor, csak ne felejtsed el mert anélkül nem fogod tudni visszatenni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sir Sparrow #608 üzenetére
1. igen
2.nem
3. amit cappa72 az "1" es pontba szedett az abban az esetben fontos ha mondjuk adatot akarsz kinyerni mondjuk a data partícioròl.
De neked nem fontos ha végig csinálod a backupot akkor nekedis generálodik scatter file.
Ha végeztél ne felejtsed el átalakítani a mentésed a droid toolsnak emészthető formára amihez a leirast meg talalod cappa blogjában.
Illetve fontos az imei mentése is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- E-roller topik
- PlayStation 3
- Magisk
- Suzuki topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest