- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
svgyula #3997 üzenetére
Ez egy 40k-s telefon (volt valamikor
). Ennek a replica "forrása" meg 200k volt anno. 960x540-es felbontással, Hdmi kimenettel. Többet tudott mint az eredeti (Titan 2). A világ legjobb telefonja.
Ha nem lenne a belső tárhely korlát (800Mb internal storage, 2Gb belső SD), nem is gondolkoznék újban. De majd megoldom ezt is. Link2Sd, ext4 külső sd partíció, aztán átlinkelem az összes belső Sd-s app maradék adatot. (Ugye mert hiába van egy app mozgatva belső sd-re, attól még egy része, rendszer file-ok stb., pár Mb ott rohad az internal storage-ban/app.
Hard reset felejtős. Orosz rom, magyarosított, CWM recovery, rootolt természetesen.
Vennék én új telefont, de nem tudom mit. Mindenképpen minőségit akarok, ahol nem kell ilyennel vacakolni. A legjobb bépített wifi, nagyon jó GPS, nagyon jó szenzorokkal.
Galaxy S5-6-ot néztem volna, de az AMOLED-es kijelzőt pikk-pakk kinyírnám a sok GPS használattal.
Úgy hogy egyenlőre nem tudom hogy mit.:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest