- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz
nimfas #133640 üzenetére
Nekem egy Oukitel K6000 Pro-m van, én tökéletesen elégedett vagyok vele. Gyári rendszert használok rajta, a fényképezője pedig gyári kamerával ezt tudja:[kép].
Ha nem lennék tökéletesen elégedett a mostanival, folyna a nyálam a K3 után.Igazából így is folyik
A rom-okkal kapcsolatban meg annyit, a K6000 Pro 6.0-ával jött, amit rendszeresen frissítettek, majd kijött rá a 7.0 is. Amihez szintén jött OTA frissítés. Szerintem nyugodtan megveheted. -
csongi
veterán
válasz
nimfas #133640 üzenetére
Haat...
Osszessegeben az oukitel nem rossz, de valahogy nem talaljak meg a kozep utatat.
A stock android miatt a kamera kepek mindig gyengek. Az 1cm vastagsag mar 5.5" on. sok.
A hatlap eleg felre sikerult, plasztik, hepe hupas es zongora lakk muanyag.
Illetve it van meg a T jelolesu MTK. Nekem volt T jelu SOC-m, szerintem ezekre adjak ki a legkevesebb FW-t, es keves ezkozt szerelnek vele, es emiatt nem igazan lesz portolt rom sem.
Amugy a minoseggel nem nagyon van gond, de fullentenek ok is, nalam a kijelzo vedelme bukott meg.
Bar lehet ezt is hamisitjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest