Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Köszönöm a szórakoztatást
Jókat derültem a kínai "belpiacos" telefon hazai használatáról és a "noname" tapasztalatairól szóló vitán. 
Bele lett keverve a Kirin is csak azt nem tudom miért is? Ráadásul a "melegen tátogató" lett istenítve. Ez érdekes mivel lassan két éve használom a "kinines" telót és a fiam most vett egy "sza_omit" mint említettem (belpiacos kínai!) és azon szopott, hogy magyarul beszéljen. Nem félreértendő van akinek ez fontos dolog és nem szívesen majmol idegen nyelvet a saját készülékein! Aztán amikor sikerült, akkor a hasonlításnál kiderült, hogy a Helo X10 éppen utolérte a kinint(két év után) Na bravó! Piros pontot neki! Szép munka volt!
Azért az sem kellene teljesen elfelejteni, hogy az a cég aki saját SOC készít a telefonjaiba nem azon a pályán játszik mint azok aki az éppen "occó" elkészített SOC-al "minőségi
" összeszerelésre képesek.
De legyen más isaki nem olvasta Ha ebből lesz valami akkor ki fog derülni az is melyik cég mekkora. Itt csak halkan jegyzem meg azt, hogy a "kinin"-hez folyamatosan jött-jön a frissítés......
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jókat derültem a kínai "belpiacos" telefon hazai használatáról és a "noname" tapasztalatairól szóló vitán.