- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuby
aktív tag
válasz
include777 #101426 üzenetére
Amikor én néztem még elutasították a lenovo telefonokat. THX
-
Schuby
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #101414 üzenetére
Köszönöm, hogy félre tudtad tenni a támadó hangnemet. Lehet hogy nem a legsimulékonyabban fogalmaztam, de mindenképp szerettem volna elkerülni, hogy jóindulatú, ám hozzá nem értő emberek álljanak neki jó tanácsokkal ellátni, legfőképp, hogy menjek hozzá és fél napot várjak, míg babrálja, aztán visszaadja hogy nem sikerült. A hegyi trollokról nem is beszélve. Megvan erről is a rossz tapasztalatom. Ha tudnám hogy hol ennek a telefonnak a hivatalos szervize egyszerűen beadnám és az ajánlat után eldönteném, hogy marad papírnehezék vagy érdemes még megcsináltatni. De tudtommal nincs ilyen itthon, de még europában se nagyon.
Sajnálom hogy elszabadultak az indulatok, nem ez volt a célom. -
Schuby
aktív tag
válasz
zolipapa66 #101413 üzenetére
Megnyugtatlak már vettem új telefont, úgyhogy nem dől össze a világ emiatt.
-
Schuby
aktív tag
válasz
#79335424 #101412 üzenetére
Ebben igazad van, ott hibáztam, hogy azt gondoltam vannak itt a topikban olyanok is, akik esetleg ezzel keresik a kenyerüket, és privátban megkeresnek hogy vigyem ide vagy oda és meg tudja csinálni. Netán valaki ellát olyan tanáccsal hogy ezt vagy azt keresd ő foglalkozik ilyennel.
Persze ha csak pár postot visszaolvasol, megvilágosodott volna hogy nem javítási ötleteket kérek privátban, de az már úgy látom meghaladta a lehetőségeket.
-
Schuby
aktív tag
válasz
zolipapa66 #101410 üzenetére
Bármilyen hihetetlen, el tudom képzelni. De mint írtam "se időm se kedvem se szaktudásom" ból a se kedvem rész arra vonatkozott hogy nem akarok vele foglalkozni.
-
Schuby
aktív tag
válasz
zolipapa66 #101406 üzenetére
Biztos bennem van a hiba de én azt gondolom, hogy mint a sportban, a profik pénzért dolgoznak. Ergo én a megrendelő vagyok, aki fizet az elvégzett munkáért, így aztán joga van megválasztani kivel végezteti el. Nem kértem senkitől sem szívességet, és nem is várom el. A szívességből elvégzett munkát ugyanis nem lehet számon kérni ezért is utasítottam el alapból az amatőröket. Tudom hogy magyarok vagyunk és mindenkinek minden ingyen kell, de ez esetben nem.
-
Schuby
aktív tag
válasz
zolipapa66 #101404 üzenetére
Remek meglátás. Ezért is nem állok neki babrálni, és keresek olyat aki nem az.
-
Schuby
aktív tag
válasz
alázógyík #101402 üzenetére
Ezek szerint magatokra vettétek. Őszintén sajnálom. Tapasztalataim szerint ilyenkor jönnek a hozzá nem értő de roppant lelkes hozzászólások, hogy szerinte így meg úgy kell, na ezeket szerettem volna kikerülni. Nem kötelező jelentkezni, aki majd úgy érzi ezek felett áll bevállalja.
-
Schuby
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #101396 üzenetére
Egy kis segítség kéne nekem. van egy lenovo a 376 om ami totál megkattant. újra kéne rakni az egészet de nekem se időm se kedvem se szaktudásom nincs hozzá. letöltöttem hozzá elvileg mindent ami kell, gyári rom, meg hozzá a PC-s szoftver. Ne strapáljuk egymást gyári visszaállítással, mert a kis robot hanyatt esik és piros X van rajta, ezt már kipróbáltam. Lelkes amatőrök kíméljenek, a többi jöhet priviben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest