-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
Schuby #101422 üzenetére
Lenovo A760, ez lenovo telefon.
Ha tudnám hogy hol ennek a telefonnak a hivatalos szervize egyszerűen beadnám és az ajánlat után eldönteném, hogy marad papírnehezék vagy érdemes még megcsináltatni."Lenovo Okostelefonok
Amennyiben telefonja meghibásodott, javítási kérelmét a következő helyeken teheti meg:
a vásárlás helyén adja le telefonját
a Telemax szerviz ügyfélszolgálatán adja le telefonját a következő címen: 2040 Budaörs, Kinizsi u.2/B.
Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8:00-17:30-ig, Szombat 9:00-13:00-ig
A Telemax szerviz ügyfélszolgálatán leadott készülékek javítása felöl a szerviz emailben ad felvilágosítást a javítás helyzetéről. Ez az információ a szervizben kapott munkalapszám és IMEI szám alapján is beszerezhető:online a www.telemaxgsm.com weboldalán vagy
a +36-23-801- 723 telefonszámon
A vásárlás helyén leadott készülékekről csak a vásárlás helyszínén érdeklődhet."részlet a lenovo.hu weboldalról.
Amúgy egy telefont elengednék, mert minden márkaszervíz vállal nem garanciális javítást is. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Schuby #101408 üzenetére
Szia, mivel nekem céloztad a posztot, válaszolok.
Nos, a megfogalmazás valóban hagy némi kivetni valót. Egyrészt itt senki sem helpdeszk, rajtam kívül is rengeteg ember van itt aki tudna neked segíteni, viszont az első posztod után ( itt idézek egy nagyra becsült kollégát
) egyből skip-eli a kérdésed. Kicsit több alázattal , többre mentél volna. Az itt megforduló aktív tagok többsége ingyen is segített volna rajtad, ha kicsit más a hozzáállásod. Hozzáteszem én rengeteget tanultam a telefonok bütyköléséről, az ide irogató " nem hozzáértő" lelkes kollégák és "amatőrök" posztjaiból és meg sem tudom mondani mennyi telefont szedtünk már rendbe, és hoztunk vissza közössen a "halálból". Vagyis szerintem átkéne fogalmaznod a kérésed és neki futni mégegyszer a dolognak. Vagy meglehet próbálni egy sufni gsmet. Bár hozzáteszem mindent megkeresni és letölteni hosszabb idő mint ujra rakni a rendszert.
-
zolipapa66
tag
válasz
Schuby #101411 üzenetére
"A szívességből elvégzett munkát ugyanis nem lehet számon kérni ezért is utasítottam el alapból az amatőröket. Tudom hogy magyarok vagyunk és mindenkinek minden ingyen kell, de ez esetben nem."
Akkor vegyél egy új telefont, jobban jársz.!!!!! és nem kell itt játszani magad......
Somatom: +1
-
törölt tag
válasz
Schuby #101408 üzenetére
Ezt nem értem. Azzal indítottál, hogy egy kis segítség kéne, most meg fizetett szolgáltatásról írsz, ami számonkérhető. A számonkérhetőség jogszabályokban definiált. Itt, a fórumon ilyenre nincs lehetőség. Nem is értem, hogy gondoltad. Vki leírja, mit tegyél, Te meg utalsz neki? Mi van, ha nem úgy csinálsz vmit és tégla lesz a teló? Ő a hibás? Milyen segítséget szeretnél tőlünk? Guglizzunk neked telefonszervízeket? Mert számlát csak onnan kaphatsz, ami alapján bármit is számon kérhetnél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Netfone
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest