- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axlfsi #75370 üzenetére
Igen, ez ennyire új, de ne tarts tőle. Több Xiaomi is volt a kezem között, egyben sem csalódtam. (Majdnem vettem egyet én is csak a kíváncsiság kedvéért, de végre győzött bennem a racionális én)
sajtjani:
Találkoztam nagyon jó és nagyon gagyi Star telefonokkal, de ez igaz pl a Jiayu-ra is (mondom ezt úgy, hogy most épp egy G4c-ben van a kártyám). De azt is hozzá kell tenni, hogy vannak márkák, ahol azért a szórás jóval kisebb kilengéseket mutat. -
tolvaj!
őstag
válasz
axlfsi #75370 üzenetére
vacsi új. a kínai változat már kint van március óta, de a nemzetközi változat, ami nekünk is kell még nincs egy hónapos. sőt annyira új, hogy a xiaomi hivatalos oldalán, még csak egy romcsomag van fent, pedig hetente kapnak frissítést elvileg a xiaomik
én is gyűjtögetem a kis pénzemet rá
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horgász topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest