- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Már az Oppo is kezdi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuby
aktív tag
válasz
zolipapa66 #101406 üzenetére
Biztos bennem van a hiba de én azt gondolom, hogy mint a sportban, a profik pénzért dolgoznak. Ergo én a megrendelő vagyok, aki fizet az elvégzett munkáért, így aztán joga van megválasztani kivel végezteti el. Nem kértem senkitől sem szívességet, és nem is várom el. A szívességből elvégzett munkát ugyanis nem lehet számon kérni ezért is utasítottam el alapból az amatőröket. Tudom hogy magyarok vagyunk és mindenkinek minden ingyen kell, de ez esetben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest