- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.mark87
tag
Sziasztok KétSIMűek
Egy ismerős kérdezgeti mit tudna venni, hogy két telefon helyett egyet hordhasson magánál. Dualsimekben már nem vagyok annyira képben (bezzeg a régi szép időkben
) így engem is érdekel a téma. Láttam itt sokan Lenovoztok, importáltok meg ezt azt csináltok.
Neki (meg hamarosan talán nekem is) ennél némileg felhasználóbarátabb megoldás kellene. Valami itthon is kapható cucc amit megnyomkodhatunk és tud magyarul, van garancia meg ilyenek....
Az illető a billentyűzetes (de okos!) telefonokat preferálja, sajnos ha jól sejtem ez a ritkább. Nekem jó lenne táccsos, viszont tényleg legyen okos800mhz, 5mp, android alá nem adom
Létezik ilyen ? A kettő közül akármelyik...
Valami rémlik, hogy volt egy teszt dualsimes készülékről itt arénán és egész jó volt, de nem találom... vagy csak hallucináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged