- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
válasz
Hugo85 #118882 üzenetére
hali!
írtam egy levelet az itthoni lg-nek a g4 dual telefonnal kapcsolatosan és ezt a választ kaptam:
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.Az Ön által keresett készüléket a G4 Dual H818P-t, az LG Electronics Magyar Kft nem forgalmazta Magyarországon. Ez a készülék a pl. Fülöp szigeteken került forgalomba, ezért ha ezt Magyarországon megvásárolja, az mindenképpen un. "szürkeimportból" kerül kereskedelmi forgalomba.
Müködhet az LTE B20 hálózaton, de sajnos erről hivatalos információnk nincs.
Mellékelem Önnek a linket, az LG honlapjáról, a készülék leírásáról.
http://www.lg.com/ph/mobile-phones/lg-H818P
És mivel nem Európai kiadású a készülék, így a szervizelés sem megoldott, ezt csak a vásárlás helyén tudja intézni.
Remélem tudtam Önnek segíteni"
-
FNZ
őstag
válasz
Hugo85 #118882 üzenetére
hali!
kíváncsi vagyok, honnan szerzed be és mennyiért, mert én is ilyet néztem asszonynak.
beszéltem egy lg-s fickóval és azt mondja, hogy hivatalosan nincsen leírva, hogy van benne b20, de majd rákérdez a központban. sok helyen írják, hogy van benne, sok helyen írják, hogy nincsen benne.
mivel vodás a kártyánk, ezért jó lenne a b20.ha megveszed, kíváncsi leszek rá és szerintem sokak!!!
-
-
rjg
őstag
válasz
Hugo85 #118825 üzenetére
A fizikai gomb ne tévesszen meg, nem megnyomható, csak kapacitív. Azért ilyen a kialakítása, mert az a Home mellett egyben az ujjlenyomatolvasó is. A nagy alsó káván pedig ott van mellette a két másik gomb is, amit használsz, vagy menüből lecseréled a kijelző "gombokra". A rendszer szinte stock Android, egy-két tweakkel kiegészítve, felesleges app nincs benne. Az ujjlenyomatolvasó, az USB Type-C és a Snapdragon 810 miatt a vas időtálló. A szoftveres támogatást a gyártó beígérte, "never settle", de ez majd akkor vehető komolyan, ha időben kiadja az N-et is az összes - mindhárom - készülékére. Egyelőre még a Marshmallow-ra vár az úri közönség...
-
silver-pda
aktív tag
válasz
Hugo85 #118830 üzenetére
Én is örlődtem honor 6 plus és 7 közt.
Végül 7 lett, főleg kijelző mérete miatt (szimpatikusabb az 5.2"), meg kicsit dual aktív miatt. (még úton van, de hétvégére nálam lesz már. ) A slusszpoén: 32GB változat.
Viszont 6+ helyett 5x? Ha jól tudom ott külön van sim és sd slot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest