Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
b0bcat #67250 üzenetére
Szia!
Hát természetesen egymáshoz képest. Én az említett oldalon találtam legalább tíz féle ilyen készüléket, és a többségük 3200-as, 3600-as akksival bírt, vagy volt hozzá egy 4000 mAh-ás is. De azt hiszem, ezt írtam is.
A 2500-as nem kicsi, de mivel van sok 3000-4000 mAh-ás, ezért a közepes jelző épp jól illik rá. :-)
Egyébként meg ez úgyis csak egy orientáló szempont, mert az üzemidő szempontjából biztosan többet nyom a latban, hogy a készülék hogy gazdálkodik az energiával, mint sem az akku tényleges kapacitása, úgyhogy a tapasztalat biztosan többet számít, mint a nyers számok. De azért, ha valaki azt írja a szempontjai közt első helyen, hogy legyen jó az akku idő, és egy 1800-as, egy 2500-as, vagy egy 1-2 mm-rel vastagabb 4000-es közül lehet választani, akkor Te melyikre mondanád, hogy valószínűleg a legerősebb lesz, és melyik a közepes a sorban? :-)Viszont, amit írtál, hogy a felsőbbek felé kacsintgat, ez gyakorlatilag ugyanezt jelenti, csak megfogalmazás kérdése. Úgyhogy szerintem egyre gondolunk. :-)
De inkább ajánljatok még ilyen telefon típusokat, ill. ezek közt, amiket itt találtunk, Ti melyiket milyennek tartjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest