- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
b0bcat #67280 üzenetére
Szia!
Egyet értünk. Teljesen egyértelmű volt, amit írtál, és teljesen igazad van, olvasd el Te is, amit én írtam, szerintem csak más megközelítésből fogalmaztuk meg. Én azt írtam, hogy ezek a számok önmagukban semmit nem jelentenek, és maximum orientáló szempontok lehetnek, úgyis az dönt, hogy egy adott készülék hogy gazdálkodik a rendelkezésre álló energiával. Ja meg talán azt is írtam, hogy a konkrét tapasztalat a döntő, ezért beszélgetünk itt. De amíg nincs egy konkrét lista, hogy kinél melyik akku melyik készülékben milyen órajelfrekvencián, képernyő-fényerősség mellett és felhasználási körülmények és szokások közt mennyi időt bír, addig orientáló szempontnak csak az van, amit ráírnak. Csalás, hamis adat pedig lehet a 4000 is és a 2500 is, tehát találgatni konkrétumok nélkül kár. A konkrét tapasztalatokat pedig, hogy melyik konkrét típus adott akksival mennyit bír, beszéljük meg, semminek sem örülnék jobban! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest