Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Első gond az, hogy a MIUIban egyenlőre nem lehet default SIMet választani. MTK SOCnál úgy van megoldva, hogy először azt a SIMet kell betenni amit hívásra alapértelmezettként akarsz használni, boot, kikapcs SIM2 be, boot. Ez generált egy olyan problémát, hogy nem volt 3G(csak EDGE), viszont ez is orvosolható volt. Ha érdekel nézz be a Hongmi fórumra, ott leírtam linkeltem. Hozzátartozik a dologhoz, ami a legfontosabb, és legnagyobb királyság a Xiaomi telóknál, a fórum. Beírtam a problémámat és mind a kettőt fél órán belül megoldották, nagyon korrekten. Ezen kívül semmi gondom nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest