Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
ktamas55
üzenetére
Nagyon jó kolléga:-) Megnézheted a képet,amit feltöltöttem és amit a ZP200-al készítettem.Jó a HD videó is,csak a felvett hang egy kissé halk.
HDMI kábellel a plazma TV-n bármit meglehet nézni,jó minőségben.
Soha nem fagyott le,egyszerre a SIM tökéletesen mükszik,sok funkció van benne,ami hasznos.
Nagy hátrány az akksi :-(
2 napot Stand By-ban kibír,de csak akkor,ha nem beszélek semmit és nem csesztetem!
Skype nagyon jól müxik rajta,előlapi és hátlapi kamerával ugyszintén,hang oda-vissza,nem szakadozik,szép a képernyő,gyors a net és nem fagy le.
iGO és Sygic,stb,jól müködik pontosan.... :-)
Ha van kérdésed válaszolok szívesen.
ROOT-oltam ,de nem használom ki a Superuser adottságait.
10-es skálán én 8-ast adnék neki!!!! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest