Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Szerintem te keversz valamit. A telefon pinkód az ugyanolyan mint a jelkód, arc felismerés, jelszó, azaz csak képernyőzár. Szerintem elég kontraproduktív lenne, ha lezárt képernyőnél nem mennének a szolgáltatások, és hívni se tudnának.
Te azt várod el, ha jól értelmezem, hogy úgy működjön mint a sim pin kód, hogy a pin beírás nélkül ne működjön (bár segélyhívás olyankor is van, tehát a hálózatra felmegy, csak nem regisztrál). De ez nem ugyanaz.
Régebben, vagy buta telón gyakorlatilag a sim pin a biztonsági megoldás a segélyhíváson kívül elvileg nem üzemel nélküle. De te ezt kikapcsoltad, és azt várod, hogy a képernyőzár védelem működjön úgy mint a sim pin. De ilyenkor természetes, hogy működnek a dolgok, be is tenne ha csak akkor működne a telefon ha nézed a képernyőt.
Amikor a telefonod automatikusan bekapcsol, akkor mivel a sim pin ki van kapcsolva, ezért elindul full működő állapotban, és várja hogy a képernyőzárad feloldjad. Amit a telefon pin-el meg tudsz tenni. És nyilvánvaló hogy működik, mert te állítottad be úgy, hogy bekapcsolásnál közvetlenül eljusson a képernyőzárig.
Arra amire te gondolsz, a sim pin lenne jó, mert amíg nem adod meg, addig kvázi repülő módban van a telefon bekapcsolás után.
A fiadnál ha bekapcsolás után nem hívható, akkor sim pin kód van, az olyankor van. És valószínű úgy van beállítva, hogy sim pin beírás után nem kér képernyőzár kódot. Képernyő lezárás után meg igen. Tehát bekapcsolás után sim pin-t kér, képernyő lezárás után telefon pin-t. És olyankor nem hívható bekapcsolás után.
Én is azt akarom, hogy bekapcsolás/újraindítás után rögtön tudjanak hívni, ezért kapcsoltam ki a sim pin-t és ezért vannak képernyőzár feloldások beállítva. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest