- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nanuka
csendes tag
Leszedtem a progit, brutál jóóóóó, ahogy lejött megnyitottam és már ott is volt minden képem a memókariról is, és lásss csodát lapozom ezerrel. Nagyon kösziiii!!!!
Telóval kapcsolatban: vidéken vagyok ahol eléggé ingadozó a trémobil hálózata, ezt a telóm úgy oldja meg hogy az egyikre azt jelzi h. nincs térerő a másikon viszont van hogy fullon van. Persze nagy szerencsémre mindig azt kapcsolja le amit sűrűbben használokTapasztaltam hogy ha letöltök a marketről akkor közben nem vagyok a másik kártyán elérhető. De még ezt is megbocsájtom neki, mert még mindig nagyon szeretem a telefonomat.
Ezt a zenelejátszós dolgot még próbálgatom, lehet vmi jó zenelejátszó progi megoldaná ezt a problémám is de ha nem akkor valószínű igaz lesz h. memkari probléma van. Ha vki tud segíteni zenelejátszó progiban akkor köszönném. Üdv. mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3607, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest