Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Terentius
üzenetére
Szia! Ha valaki idő az nem azt jelenti, hogy hülye
Én az első 286-os pc-net 91 év elején raktam össze (kicsit túl a 3x-en)az asztalon mindenféle használt cuccból még DOS 5. A telefonokhoz 2011-től kapcsolódok(android). Szokj hozzá ahhoz a gondolathoz is ha valaki idős az többet tud és nem okvetlen a kocsmás leépült agyú emberekkel kell összehasonlítani. Ha nem lenne a mi korosztályunk akkor most is füstjelekkel kommunikálnátok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én az első 286-os pc-net 91 év elején raktam össze (kicsit túl a 3x-en)az asztalon mindenféle használt cuccból még DOS 5. A telefonokhoz 2011-től kapcsolódok(android). Szokj hozzá ahhoz a gondolathoz is ha valaki idős az többet tud és nem okvetlen a kocsmás leépült agyú emberekkel kell összehasonlítani. Ha nem lenne a mi korosztályunk akkor most is füstjelekkel kommunikálnátok.