- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
cappa72 #2498 üzenetére
Köszi, megnézem.
Robit1973: köszi az apk-t, fent van , teszi a dolgát.
Ha valaki tud egy olyan listát, amelyen az android 4.0.3-as rendszer szükségtelen gyári appjait sorolják fel, azt másolja már be ide a fórumra. Egy kicsit takarítani akarom a rendszerem. Előre is köszi.
-
-
norbz
tag
válasz
cappa72 #1408 üzenetére
Van némi új infom közben. (x26i)
Wifi: Néha brutálisan lelassul és utána általában el is veszti a hálózatot. Leszakad és kell neki 20-30mp mire újra csatlakozik. Tegnap egy 500MB-s letöltést csináltam wifin, és hát eléggé kínszenvedés volt. Újra kellett kezdeni vagy 5-ször.
GPS: Mint sok más telefonnál, hát ebben sem megy
Munkába menet próbáltam vele GPS jelet kerestetni. 3 műholdat sikerült megtalálnia, de azoknak is a jelerőssége valami hangyányi volt.
Kell majd egy root és gps.conf, remélem az segít.NetworkLocation: Nem megy és nem tudok rájönni, hogy miért. A Location settingsben be van kapcsolva minden ami kell hozzá. A maps és semmi más app, ami használná nem képes megmondani h hol vagyok. Se wifi-n se 3G-n keresztül.
NetworkLocationService sincs, így futni sem fut. Van helyette valami NetworkDiagnose, lehet h ICS-ben ez csinálná a location meghatározást?... Ez fut, de mégsem megy a dolog...XDA-n már van neki egy topic.
Itt leírják a rootolást és egy wifi fix lehetőséget.Most 3 hétig nem lesz időm vele foglalkozni, majd utána nekilátok. Hátha az xda-s topic is megdagad akkorra. Jó lenne találni hozzá egy recovery modot is amivel lehet nandroid backupot készíteni és zipből telepíteni.
-
norbz
tag
válasz
cappa72 #1401 üzenetére
Szia!
- Wifi hotspot, usb tethering és wifi direct menük vannak benne, de még egyiket sem próbáltam. Ezek már az x18i-ben is megvannak, ott sem próbáltam sose
- Nagyon még nem tudok róla normál használati infot. Feltettem a widgeteket amiket használni szoktam: óra, időjárás meg power controls widget. Töltöttem le gmail appot és beállítottam auto syncre.
Így jelenleg 266MB használt, 209MB szabad.
- Xperia S klónnak árulják, de a méretei alapján inkább Xperia P. A gombok máshol vannak rajta, úgyhogy szilikon tok biztos nem lesz rávaló. Az x18i-ben SE BA750 akksi van, ebben viszont már valami más. Méretre hasonló, de van rajta egy igazító bevágás és a szélei szögletesek. Az akksin pedig az áll, hogy original x26i batteryEttől függetlenül, hozzáértő biztos meg tudná mondani hogy milyen akksinak a másolata.
Én ilyen kihúzó füles műbőr tokot használok. Az x18i-hez rendeltem Xperia Arc tokként, na az ehhez is tökéletesen passzol.Közben sikerült életre kelteni a Play Store-t, kellett neki egy clear data a play store és a google services framework appokon majd egy telefon restart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged