- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #63082 üzenetére
Jaja, 118-ért a kiárusításkor volt, azóta csak felment az ára. Jelentősen. Ahogy a Haier W910-nek is. De jópár teló járt úgy, hogy kiszórás után jelentősen drágult. Mert hogy az a maradék, és akinek kell, adjon érte többet.
-
Zeki
nagyúr
Pár hónapja megállapítottuk itt, hogy a gyártók hülyék, egyre nagyobb telókat gyártanak, és csak azokba teszik a jó hardvert. A 4" meg az alatti szegmens a gagyinak van odadobva. Ezt én is nagyon sajnálom.
De amit még sajnálok, a nyomógombos okostelók eltűnése. Nem hiszem el, hogy ne lenne erre is igény, ahogy a kisebb de nem gagyi érintős okostelókra.
Valahogy a Nokia meg az Iphone sikerét még ebben is látom. Míg a kínaiak már akkora telefonokat hoznak ki, mint egy tablet. -
Zeki
nagyúr
válasz
kisgyerek85 #63071 üzenetére
Nem, én a nyár végén az asszonynak egy narancssárga Lenovo A660-ast vettem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kisgyerek85 #63067 üzenetére
Jó döntés. A skype miatt kell elöl is kamera. Ez tény. A másik, hogy esetleg lópikula hardveren hogy fut a skype videotelefonálás. Ezen biztos megy.
Amit ÉN a skype mellé ajánlok, mert mi is használjuk, meg még sokan, az a browsercalls.com-on regisztrálni, aktiválni a telefonszámot, és feltölteni az egyenleget 10 USD-vel. Cserébe 10ezer percet hívhatsz itthon vezetékest, és bármilyen mobilt. Okostelóra a mobilevoip app a letöltendő progi hozzá, és azzal a névvel/jelszóval belépve lehet is bárkit hívogatni 30 fillérért, vagy kevesebbért. Ja, mobilnet, vagy wifi az kell hozzá.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kisgyerek85 #63063 üzenetére
Vedd.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kisgyerek85 #63057 üzenetére
Ne csessz ki a pároddal, meg magaddal, hogy fost veszel. IGEN. FOST. Annyiért az van.
Spórolj, és vegyél a párodnak egy nőiesebb telefont, ami nem fos, nem gagyi, nem noname.Lenovo A516
Ez nőies. -
Zeki
nagyúr
válasz
mrgergoke #63039 üzenetére
comebuy.com de nem minden van german warehouseban.
Vagy Hungubungo kínai-angol spanja, akinek az árlistája ez, és mindent tartalmaz az ár. A cucc angliából jön.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kmarci25 #62906 üzenetére
Egyetértek.
Én anno a lányomnak vettem egy ilyen telefonos karórát. 85 USD volt az ára.
- sehol nem írták, hogy ez egy gyereknek nagy.
- sehol nem írták hogy torz az egész fostalicska úgy hangszóróban mint mikrofonban
- sehol nem írták, hogy elég nehéz felprogramozni.
- sehol nem írták, hogy elég nehéz használni is
- sehol nem írták, hogy a micro usb töltője nagyon bent van, csak a hozzávaló a jó
- sehol nem írták, hogy fél év után kidobhatod, mert szétmegy a belső usb csatija, és 2 hónap után már az usb-t takaró műanyag pöcök is letörik.Ellenben mindenhol hűdefaszahűdejó-t lehetett csak olvasni.
Na akkor jöttem meg a kínai noname cuccokból, és vettem a lányomnak inkább 15-ért feltöltős dominóssal egy Samsung S5360-as okostelót. Az még mindig megy, és szereti.
Ha azt veszem, hogy a 85 dolláros+Áfa telefonos karóra plusz a Samsung okosteló együtt mennyibe került, akkor a kettő árából mégjobb telefont kaphatott volna.
És ahogy itt a fórumon olvasom, elég sokan estek már pofára noname/klón androidos telefonnal is.
Nem szabad a kínai olcsóság csapdájába beleesni, mert ami nagyon olcsó az többnyire vagy szar, vagy nem él sokáig.
Szóval inkább gyűjteni még, és venni valami márkás telefont, amiről vannak halomban mindenféle visszajelzések, mert mondjuk már fél éve veszik a népek. Akkor már nincs zsákbamacska, meg csalódás sem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
hungobungo #62794 üzenetére
Szuper a lista. Tabletek is lesznek?
-
Zeki
nagyúr
válasz
axlfsi #62706 üzenetére
A kínaiban is van brand meg kevésbé brand, meg a full noname.
A Lenovo, Huawei, ZTE, THL, Jiayu, ZOPO, Xiaomi, Haier, Amoi, Cubot a márkásabbak közé való szerintem. Persze sorrend azért köztük is van.
Én nem mernék nonam telót venni, és nem vennék tft-set sem. Ekkora telót meg pláne. De mindenkinek más a bestbuy a pénztárcájához képest. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62698 üzenetére
Egyetértek. Ha majd valóban kapható lesz, és EU-s, akkor nem 200USD lesz az ára.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62681 üzenetére
Ez is jó töltő, gyári Nokia. Ez van nekem is itthon az E52-höz.
AC-10E -
Zeki
nagyúr
válasz
jozsi29 #62652 üzenetére
Android magyarítás Hungobungo módszerével.
-
Zeki
nagyúr
válasz
diegho #62591 üzenetére
Nincs olyan hogy bestbuy, meg pláne nem ekkora méretbeli szórásban.
Mindenkinek más külső, más belső, más ár jön be.
Szépen felnézel a kínai oldalakra, oszt válogatsz. Lehetőleg ne noname kategóriában. Aztán ha nem tudsz dönteni a kinézett 2-3 darab körül, megkeresed a topikjaikat (ha van), és ott kérdezel róluk. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62392 üzenetére
Nincs.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62385 üzenetére
Jaaa...... hogy úgy!
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62383 üzenetére
Ja, cégem az nincs.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62381 üzenetére
És hogy kapod meg nettóba?
-
Zeki
nagyúr
131.99USD a ZP700 a to2c.com-on. Azt hiszem ennél olcsóbb nincs.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62307 üzenetére
Ha már fizeti az ember a mobilnetet, akkor jó ha azt kap, amire fizet. A 2G-s netet meg már rég ingyé kéne adniuk.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
smarci2000 #61962 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
NorbertoEco #61913 üzenetére
Mint a kínai telefonos topikban írtam, ne szopasd magad. Lenovo, ZTE. Megbízhatóbbak, vannak hozzájuk romok, és van felhasználótáboruk. Ha egy noname teló túl jónak tűnik, akkor vagy gagyi az összerakás vagy gagyi a szoftver, és anyázás a vége.
-
Zeki
nagyúr
válasz
junkpod #61885 üzenetére
Külföldi rendelések, postázás topik. Nincs megúszás, a szingapúri meg SZAR. Kerülni kell. Minden csomagot átvilágítanak, emiatt kurvalassú, és nem ismerik a FIFO-t.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
dehogyisnem #61798 üzenetére
Köszi a beszámolót!
Akkor ez papíron sokkal jobb telefon, mint a valóságban.Tetran
Csak a mázlisták maradnak ki a vámolásból. Random.
Hetekig megy a szállítás, meg van laza 2-3 hét vámolás.
Ennyi. -
Zeki
nagyúr
válasz
ATM_automata #61697 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #61457 üzenetére
ZTE, LENOVO, ZOPO, THL Amoi, Cubot .... Nézelődj!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Komplikato #61280 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
FatalEror #61268 üzenetére
Na.. a Lenovo a mobiltelefonjaival még nem lépett ki a világ színpadára hivatalosan.
Mindenhol csak tablet meg laptop van hivatalosan.
Hogy most a kínai webshop maga javítja, vagy a Lenovo kínai részlegébe küldi vissza, passz.
Kérdezd meg a webshopokat.A 27% Áfa mindenképp rámegy.
-
Zeki
nagyúr
válasz
FatalEror #61265 üzenetére
Több tucat webshop van.
A pandawillen 335 USDValóban gyártói hivatalos webshop, ami telót is forgalmaz, szerintem nincs az EU-ban.
Nálunk meg pláne nincs. -
Zeki
nagyúr
válasz
emiki6 #61235 üzenetére
Mivel mindenkinek mások az igényei, így elég nehéz bestbuyt mondani.
Van egy rakat ugyanolyan hardveres telefon, aztán egy másik rakat másik ugyanolyan hardveres, amelyik neked bejön (tudás, külső, ár), az neked a bestbuy.Vannak páran, akiknek most a Zopo ZP700 a bestbuy, de másnak meg más.
-
Zeki
nagyúr
Az elég tré telefon.
Ha dual simes kell, ilyet vegyél.
Szerintem. -
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Kopi_52 #61194 üzenetére
Android magyarítás:
http://logout.hu/tema/re_hungobungo_android_magyaritas_jbart_segitsegev/hsz_1-50.htmlRomot meg a needrom-com-on találhatsz.
Esetleg érdemes nyomoznod, hogy a telód melyik másik teló klónja lehet. Annak hátha megvan a romja a needromon. Vagy orosz fórumokat túrni, ők is megvesznek mindent, ami telefonnak látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GTA V
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest