Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Hát ez BIGLIKE amit írtál, és most nem a párom miatt mondom, hanem anyumnak pont a napokban kellett telekomnál a vezetékes régi hoppá díjcsomagot cserélni az újra (régi 5000 perc volt vezetékes és 30as mobil irányba is), de névváltozás miatt már az új szerződést úgyse tudta volna tovább húzni (R.I.P Apu
)
és most elég nagy gondba van, ugyanis már csak 200percet kap 30as irányba, viszont ő eddig ilyen 1500 perceket beszélt.szerk: Kb. fél éve olvasgattam voip témába és akkor ilyen ~6ft/perc díjjal lehetett beszélni. Látom ez amit írtál nem régi dolog, mert csak januártól vannak találatok. 6ft/perc miatt nekem meg eddig kiesett a voip, mert benne vagyunk vmi papos
csomagba a T-nél is 9ft/percel hívok hálózaton belül a csomagban lévőket meg ingyen.Közben böngésztem bőszen a pandawillen és belebukkantam egy visszatérő telefonba (tavaly testvéremnek kellett volna valami és majdnem megvettük ezt, de közbe a főnöke meglepte egy caterpillar b15-el, egyáltalán nem nőies, de mindegy
)
Szóval Doogee dg100 vagy látom, hogy van dg210-es.
Kereső elég sokat kidobott dg100 találatba és belefutottam közbe a te nevedbe is. Neked végül ez a levovo lett a befutó amit feljebb linkeltél nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
csomagba a T-nél is 9ft/percel hívok hálózaton belül a csomagban lévőket meg ingyen.