- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
A Sony is kijön egy újabb kétkártyással [link], persze ez is ilyen low end közeli masina lesz. Nem hiszem el, hogy nincs igény felsökategóriás kétkártyásra a piacon.
-
petymeg
addikt
válasz
hevizms #15452 üzenetére
Na igen, itthon is egy hónap a gari, hátha még küldözgetni kell... Amilyen mázlista vagyok, tuti kifognék egy hibás darabot. Szóval ezért nem lesz nekem kínai telefonom.
Amivel viszont szemezek, az az acer Liquid kétkártyás, elég jó kritikát kapott itt a ma-n is, meg kapni is itthon, csak annak meg gyengécskének tűnik nekem a soc-ja...
A másik az Evolve fx400 annak meg a felbontása meg a ram mennyisége igen soványka.
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Létezik valami ismertebb gyártótól dualsim-es, közepes (pl. s3+adreno220 1 gb ram) vagy jobb soc-cal szerelt, legalább 4" qHD kijelzös telefon, amit hivatalosan lehet venni itthon?
(Vagy csak a kinaiaknak tünt fel hogy van ilyesmire igény? Nincs elöitéletem a kinai cuccokkal szemben, de nem szeretnék onnan redndelni a nehézkes garancia miatt.) -
petymeg
addikt
Üdv!
Engem érdekelne jó minőségű, erős hw.rel szerelt kétsimes telefon, de nem nagyon találok ilyet a hazai piacon.
Nézegetem ezt a Jiayu G3-t, de az meg talán még nem is kapható, meg nem tudom mennyire jó márka ez, nem is nagyon hallottam róluk...
Kinézetre meg hw-re tetszik, a mérete is belefér -majdnem pont akkora mint a jelemlegi Xperiam- az anyagminőség meg a megbízhatóság fog számítani a döntésben. Mikor jelenik meg am. a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest