- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
Brain75 #45840 üzenetére
Az Android Assistant progit használom, ezt is tudja, de sok minden mást is,
és magyar, RootRulez
de lehet van egyszerűbb megoldás is -
sasa311
veterán
válasz
Brain75 #45825 üzenetére
Az egy őskövület.. Még az internet előtti időkben (
) volt a régi telefonokon egy ilyen opció, ami a SIM kártyádhoz volt kötve, hogy beléptél a menübe (SIM eszköztár) és le lehetett kérni időjárást, banki árfolyam adatokat, stb...). Tulajdonképpen ha jól dereng SMS-ként működött. Ne törődj vele, nekem is még a kártyámról fut bármilyen telefonba, mert ősrégi kártyám van.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Brain75 #41296 üzenetére
Már van itt valakinek 99-es Cubot! Írta is hogy jó fostalicska a GPS benne! Benne is van a szerkeszthető táblázatba!
Tesómnak szerintem vagy köv héten vagy azutáni héten jön meg Geekbuyingról.Elvileg 07.30.-án adtál fel (célországba elküldve van csak a követésen)
Ha engedi agyonnyomkodom és tesztelem majd és írok róla bővebben.
-
GIJoe
addikt
válasz
Brain75 #41293 üzenetére
szerintem felesleges a HD kijelző, mondom ezt úgy hogy nekem is az van.
Nem kell attól félni hogy pixeles lesz...a Cubot GT99, olcsóbb, rendelj egyet, legyél te a fórum nyuszija
-
-
GIJoe
addikt
válasz
Brain75 #41287 üzenetére
XDA fórum, orosz oldalak, esetleg kínaiak, használj google fordítót (beírod az urlt a címbe) nem akarlak letörni, de szerintem nem lesz nagy tábor eme márkanév mögött de ne legyen igazam...
-
GIJoe
addikt
válasz
Brain75 #41277 üzenetére
ZTE V967S
Lenovo A830
THL W100
Huawei Ascend G610Tudomásom szerint 45 nap lehetőséged van a panaszra, elég jó védelem, mert ha gond van letiltják a kivizsgálásig a fogadó oldalt, azaz nem kockáztat egy webshop sem 1 tétel miatt.
SG post elég gyors mostanság, elég (ingyenes)
-
Lampard19
tag
válasz
Brain75 #41030 üzenetére
Olcsóbb egy memória kártya. A vowney úgy van particionálva, hogy egy darab fotót nem enged ellőni ameddig nincs benne kártya (Nesze neked 4 gb
), tehát érdemes azzal is számolni mindenképpen. Cserébe viszont mindent fellehet tenni a kártyára és szinte megkapod belső memóriának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest