- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
MrChef #83038 üzenetére
A 4 dollár különbözet meg az ajándék 8GB-os kártya nem eléggé csalogató arra, hogy álljon benne a pénz több mint 1 hónapig, aztán meg ugye a paypal védelem is kifut. Ha meg kiderül utólag, hogy egy rakás szemét, akkor még nagyobb baj van. Egyébként a Doogee-t abszolút nem értem, a DG350 pl teljesen rebrandelt teló, aztán csinálták a DG330-at sima TFT kijelzővel, és még csak nem is olcsó, a DG300 ára sosem ment le, és a DG310-et meg olcsóbban adják.
A TD meg a preselljeivel elég vicces. A T6S-nél pl küldték 08.10-én az e-mailt, hogy nincs készleten, mert túl népszerű (08.01-én az elsők között rendeltem meg kb...). Aztán írtam nekik, hogy nem vagyok vicces kedvemben, így jó lenne, ha lenne teló, ha már első nap rendeltem, így fél nappal később mégiscsak lett teló, amit tesztelnek, és 3-5 nap múlva küldenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Konteó topic
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest