- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr. Y #122281 üzenetére
Korábban sokat keresgettem ilyen telefont, mikor két éve egy biciklitúrán a szívemnek kedves telefon nem viselte jól, mikor velem együtt kellett neki uszkve 6-7 métert repülnie, majd az aszfalt lágy simogatása fogadta. Széttörtem egy barátom 600.000-es biciklit, valamint a saját telefonomat (meg magamat). Akkor keresgéltem ilyet, de nem volt megfelelő hardverrel szerelt mobil, vagy csak vagyonokért. Ha akkor lett volna egy ilyen jellegű készülék, tuti megvettem volna, mert nagyon jónak mutatja magát. De azóta már vettem egy másik biciklis tartót, amiben ha el is esek, nem lesz ilyen baja a telefonnak...
Ha meg hegymászás közben esik le, akkor teljesen mindegy, hogy ez van nálam, vagy más készülék, különben is, a sérülésem óta csak kis túrákra megyünk, pedig nagyon érik pl már a Sas-út, Triglav és társai, de csak ha megműttetem mindkét lábam. Hja, de hiányzik ez is meg az amerikai foci és a fallabda is...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- eBay
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged