-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
válasz
raulicio #112343 üzenetére
P8000 szerintem elég jó minőségű darab (itt van a kezemben, nem a levegőbe beszélek). Nem nyikorog nem zörög stb.
A "láthatatlan" keretről annyit hogy az szubjektív, valamelyik gyártó így oldja meg vagy úgy (szerintem amiket felsoroltál, egyik sem annyival keskenyebb, hogy ne legyen keret körülötte, max nem feketítették be, ezen a fekete 3-3mm mindkét oldalon).Ujjlenyomatolvasóval csak ezzel van tapasztalatom, meg iphone 6-tal, abban jobb, de ezzel sincs baj, az esetek 90%-ban elsőre feloldja. (az ájfon is van amikor újra kéri, egy idő után az ujjad rááll és onnét kezdve jól rakod rá, én már annyira megszoktam, hogy másik telefont is így akarom feloldani...)
A wifi és gsm jelre nincs panaszom (a wifi jelet erősebben fogja mint az iphone 5-m...)
A GPS glonasst is lát és kb 5 másodpercen belül fixál és tartja a jelet, főleg waze-val használom navigációra, pontosabban tesz az útvonalra mint az iphone 5, amit váltott.
Akku nálam 2 napos, 5 óra kijelző idővel.
Félre ne érts, nem rábeszélni akarlak, csak leírtam, hogy valós tapasztalat alapján tudj véleményt alkotni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Villanyszerelés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest