- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
Canonfan #39220 üzenetére
Szerintem az ADW, sőt megéri megvenni az EX-et is. A Zeam-et annyira nem ismerem, de a Go-ról, amiről előttem írtak annyit tudok nyilatkozni, hogy 512 MB RAM mellé sem ajánlom, nemhogy 256 MB mellé (HTC Tattoo, igaz?), kevés az abból szabadon maradó neki, főleg ha felraksz egy-két Go widgetet is. Nekem a Neo-mon (512 MB RAM) a Go Launcher, az időjárás meg az e-mail widget hagyott 40-60 MB szabad RAM-ot. ADW EX-szel, sima Gmaillel és WeatherBuggal van 120-140 MB.
-
R19
senior tag
válasz
Canonfan #39220 üzenetére
Sokáig nem használtam a GO Launcher EX-et mert nálam időnként belassult, nem volt az igazi.
Pár napja feltettem a legújabb verziót és úgy érzem megtaláltam a számomra tökéletes launchert.
Nyoma sincs a korábbi akadozásoknak, gyors, nagyon jól testre szabható.
A memória igénye a tudásával együtt tovább nőtt, de az ES Task Manager ésszerű beállításával ezt is sikerült kiküszöbölni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest