Hirdetés
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
Automatizálásra én a Llama-t ajánlanám.
Egész sok mindent tud. Annyit talán nem, mint a tasker, de könnyebb is használni.
Idő, hely (alapból cellainfó, vagy gps), mindenféle feltétel alapján műveletek automatikus végrehajtása, profil váltás, stb.
Ráadásul a legutóbbi frissítés óta van benne magyar nyelv is.Én arra használom, hogy aktuális helytől függően automatikusan váltson a telefon hangprofilt (látható celláktól függően, mert a GPS sokat eszik)
Régebben próbáltam ezt Taskerrel megoldani, de ott kézzel, egyenként kellett volna a cella azonosítókat bevinni a feltételbe, nem tudom azóta ezen a téren van-e változás benne.
Azt sem tudom más alkalmazások (pl AutomateIt) ezt megoldják-e valahogyan, vagy van-e lehetőség.Mindenesetre a Llama megoldása erre elég ultimate. Meg lehet neki tanítani az egyes helyeket. Pl létrehozol egy új helyet, azt mondod neki, hogy most itt leszel mondjuk 2 órán keresztül. Akkor ez idő alatt megjegyzi az összes látható cellát.
Lehet definiálni különböző profilokat (cseng. hangerő, rezgés stb, minden ami egy profilban szokott lenni)
Aztán létre kell hozni egy eseményt, amiben feltételként hozzáadod az új helyet, műveletként pedig, hogy váltson az általad megadott profilra.Én elsődlegesen erre használom, de univerzális. Sokféle feltétel, és művelet közül lehet választani.
-
TRob1
veterán
Én erre a Timeriffic nevű appot használom. (Ha másra nem használod az Automatelt, akkor ez ötöde méretű. Lehet vele mindent időzíteni.)
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- Hisense LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Érintő képernyős Dell Latitude 5547 (4. gen.i7, 2 GB Radeon VGA, 240 SSD ,16 GB) olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Zenbook S 16 UM5606WA 16" 3K OLED Ryzen AI 9 HX370 890M 32GB 1TB IR kam gar
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest