Aktív témák
-
St3ven
addikt
Dupla, remek.
-
St3ven
addikt
Boat Browser vagy Boat Browser Mini?
Mik a tapasztalatok, kinek melyik jött be, melyiket ajánlanátok?
-
-
St3ven
addikt
válasz
toth_janika #31111 üzenetére
Mert az Eszközkezelőknél nem vetted ki a pipát a Widgetsoid mellől.
-
St3ven
addikt
Mi az a "Lock message" funkció a legtöbb sms kezelő progiban? Még a gyáriban is lehet egy-egy üzit zárolni, csak nem nagyon látom, mit is csinál ez valójában.
-
St3ven
addikt
válasz
Something_ #29920 üzenetére
Két javaslatom is van (bár egyik sem a legelegánsabb), a Viber-használat szintjétől függ, melyik áll jobban kézre.
a) Hívás után töröld a CallMeter naplójából a viberes hívásokra vonatkozó bejegyzéseket.
b) Ha a viberes kontaktjaidat csak Viberen hívod, hozz létre nekik egy külön csoportot 0 Ft-os percdíjjal.
Illetve valahol mintha lenne opció arra, hogy hívás után felkínálja, hogy tarifát válassz, de ezt csak emlékezetből írom.
-
St3ven
addikt
válasz
tomlac14 #29111 üzenetére
Én is hasonló célzattal kerestem adatforgalom ki/bekapcsoló widgetet pár hete, a
Data Enabler Widget-et ajánlom Neked is.
Semmi felesleges sallang, csak azt tudja, amit elvár tőle az ember.
-
St3ven
addikt
válasz
toth_janika #29062 üzenetére
Ízlések és pofonok: sokáig használtam a GO Lancher EX-et, nagyon jó volt, csak a kis Optimusom alig bírta erőforrásokkal. Most a romommal kapott sima ADW-t használom, teljes megelégedettséggel.
Azt a katalógust meg csak egyszer kell létrehozni, és csak egyet, aztán mehet a pipálgatós módszerrel, hogy akkor mi is legyen benne.
-
St3ven
addikt
válasz
aminat #29057 üzenetére
Régebben sokat kipróbáltam, de csak a
Root Call Blocker volt teljes értékű.
Sok progi két-három másodpercre engedi kicsörögni a hívást, míg ez csendben teszi a dolgát, ha akarod, az állapotsoron értesít, ha nem, még azt sem teszi, beállítható a naplózás, időszakok, csoportok, sms blokkolása, lényegében minden.
Most már nem használom, nekem elég az android beépített lehetősége is, ti. hogy adott számot a hangpostára irányít közvetlenül.
-
St3ven
addikt
Ment pü, de talán a többieknek is hasznos lehet:
Én csak a simát használtam, de a leírása szerint ezekben tér el a Plus:
RealCalc Plus contains all these features, plus:
* Fraction calculations and conversion to/from decimal
* Degrees/minutes/seconds calculations and conversion
* Landscape mode
* User-customizable unit conversions
* User-customizable constantsAzaz:
* törtekkel való műveletek, törtek átváltása tizedestörtté/ből
* fok/szögperc/szögmásodperc műveletek és konverzió
* fektetett mód
* testreszabható mértékegység-átváltások
* testreszabható konstansok -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #28962 üzenetére
Kipróbáltam, nagyon bejött a Handcent SMS, főleg az, hogy küldéskor automatikusan balra dönti a problémás ékezeteket, így végre átmennek az őrülten különleges magyar ékezetes karakterek is.
A válasz viszont a fenti kérdésemre sajnos az, hogy nem, nem tud balra igazítani a popupban, de már beletörődtem, hogy ez olyan "extra", amit eddig csak a GO SMS (Pro) tudott.
-
St3ven
addikt
Én régebben ezt használtam, most már csak a gyárit.
@metaldog:
Én úgy tudom, igen, és persze az üzenetküldő proginak is lehessen netre mennie, szóval ne legyen letiltva pl. DroidWallban. (Szigorúan az üzenetküldéshez kapcsolódó adatforgalomért természetesen nem számláz külön adatforgalmat a szolgáltató.)
-
St3ven
addikt
Azoktól kérdezném, akik Handcent SMS-t használnak: a popup értesítésnél be lehet állítani, hogy az üzenet tartalma ne középre, hanem balra legyen igazítva?
Vagy csak így tudja igazítani a szöveget?
-
St3ven
addikt
Az Akkumulátorhasználat menüben (a szokásos grafikonos ábrán) azt látom, hogy tegnap éjszaka óta folyamatosan ébren volt a teló.
Vajon ez minek tudható be?
Annyiban tér el a tegnapi éjszaka az eddigiektől, hogy nem tettem töltőre a telót.
Okozhatta az ébren tartást az, hogy a Llama este 23h-kor menetrend szerint átállította a fényerőt? Előjött esetleg valakinek ez a jelenség aki használja a progit, hogy fényerősség-váltás után ébren marad a teló? -
St3ven
addikt
válasz
TazLeacher #28816 üzenetére
Ez nem új, ez eddig is így volt...
-
St3ven
addikt
Mitől lehet, hogy 2012. május 1-től kezdődően duplán vannak beírva a naptáramba a nemzeti ünnepek?
Egy barna és egy kék gmail-es naptárbejegyzéssel. Természetesen csak az egyik gmail fióknál engedélyeztem a naptár szinkronizációját...
-
-
St3ven
addikt
válasz
aimettirlz #28600 üzenetére
Most lehet, hogy ez nem lesz meggyőző így mindenféle indoklás nélkül, de az elején én is úgy voltam vele, hogy zavart a sok össze-vissza elindulgató folyamat, volt, amit ki is irtottam a rendszerből, de aztán rájöttem, hogy úgy jó, ahogy van, a rendszer hadd intézze magának a dolgait, én nem szólok bele, a használaton kívüli folyamatok, amik csak a memóriában ülnek, úgyse fogyasztanak semmit.
@Levmen: Szívesen.
-
St3ven
addikt
Proci húzásához melyik progit ajánlanátok?
Van egy rakás a marketen, addig én is jó vagyok, de valami olyan kellene, ami nálatok bevált, megbízható, és nyugodtan belenyúlhatok vele a telómba.
-
St3ven
addikt
válasz
havri1 #28415 üzenetére
Az autospace azt jelenti, ha a szerkesztőlécen ráböksz a szóra, tesz utána egy spacet.
Viszont ami nagyon jó, h ha ilyenkor teszel írásjelet, azt nem a "levegőbe" rakja, hanem a szó végére ragasztja, és az írásjel mögé helyezi át a spacet.
Próbáld ki, nagyon jól lehet alkalmazni arra, amit tulajdonképpen Te keresel.
-
St3ven
addikt
Igen, nem hátrány az sem.
Apróság, de ami nekem nagyon tetszik, hogy ugyan külön figyelmeztet, hogy Gingerbread-en nem lehetséges a mobilkapcsolat ki/bekapcsolása, valami miatt mégis működik a dolog (legalábbis az én 2.3.2-es romomon).
Így azért mégiscsak elegánsabb, mint az alternatív lehetőség, az APN átíratása.
-
St3ven
addikt
Most lehet, hogy én nem értem ezt a dolgot, de nem pont az a jó, ha minél több cellát ismer egy területen?
Pl. nekem otthon 3 cellát lát, de ha most én ebből kitörlök egyet, de mégis bejelentkezik abba a teló, mert mondjuk átmegyek a másik szobába, vagy egyéb hálózati okokból cellát vált, nem úgy fogja érzékelni, hogy elmentem otthonról?
Légyszi segítsetek a tisztánlátásban, mert nagyon jó kis progi ez, szeretném rendesen beállítani.
-
-
St3ven
addikt
Annyit írtatok itt a Llama-ról az elmúlt napokban, hogy úgy döntöttem, felteszem, feltéve, ha tudja a következőket:
1. Ha kikapcsol a kijelző, fél óra múlva letiltja az adatforgalmat
2. Ha visszakapcsolom a kijelzőt, azonnal visszakapcsolja a netet, és addig aktívan tartja, amíg az 1-es esemény újra be nem következikFejben már "összeraktam” a szokásaim alapján pár, ezeknél összetettebb helyfüggő szabályt, viszont ha a fentieket nem tudja, akkor inkább bele se kezdek.
És még egy pár fontos kérdés:
Mennyi az energiaigénye? Nem zabálja az akksit? Csak mert ugye helymeghatározás az alapja a dolognak.
Milyen gyakran kéri le a pozíciómat? Mert ha óránként, már nincs sok értelme, hiszen addig megfordulok a sarki boltból, amikor lehet, hogy rezgő+hangos csengés kellene az útra. -
St3ven
addikt
válasz
#40993792 #28179 üzenetére
Remélem hamarosan rendbe jön, mert nekem igazából az Opera Mini teljesít szolgálatatot a mindennapokban, a Boat azért 2G-n nem éppen ideális.
Más:
Az apk-ból telepített appok mennyi idő elteltével / minek a segítségével lesznek láthatók a Marketban? Eddig elég volt neki pár óra, de most valahogy nem akarnak előbújni (pedig az egyiket nagyon kellene már frissítenem, volt benne egy a használhatóságot alapvetően befolyásoló bug, amit most javítottak).
2.2.11-es Marketom van, és csupa ingyenes progiról van szó, amit romcsere után nem akartam újra letölteni, hanem csak a lementett apk-kat indítva visszatettem.
-
St3ven
addikt
válasz
fatal` #28171 üzenetére
Hja, ha lenne a telómon kétujjas zoom, valószínűleg nekem is megfelelne ez a módszer.
Egyébként Nektek működik az Opera Link?
Nekem már két napja azt írja, ha le akarom szinkronizálni a könyvjelzőimet, hogy „Authentication service temporary unavailable”.
Most cseréltem romot, jó lenne visszakapni a könyvjelzőimet.
-
St3ven
addikt
válasz
fatal` #28163 üzenetére
Na látod nekem a "duplatapi zoom" állíthatósága az egyik legfontosabb, mert Opera Minin is azért nem szeretek teljes nézetben böngészni, mert eszetlenkednem kell a nagyító ikonokkal, ha a számomra kényelmes nagyítási értékre akarok állni.
Meg nem tudom pl. a hangerő gombokat scrollozásra használni, ami miatt mindig balra-jobbra csúszik a kijelzőn megjelenített tartalom.
Az Opera Mobile-lal kapcsolatban pedig már kifejtettem, hogy mi nem tetszik, bár tudom, hogy nem volt tegnap sem meggyőző, de én már csak olyen vagyok, ha a Boat tudja 2 megával azt, amit az Opera Mobile 22 megával, akkor nem kérdés, melyiket használom.
-
St3ven
addikt
válasz
#40993792 #28153 üzenetére
Terjed itt a
Boat Browser Mini, mint az influenza, örülök, hogy többeknek is tetszik.
Nekem az jött be leginkább, hogy beállítható, hogy egy lap letöltésekor adjon egy áttekintő nézetet, azaz a lehető legtávolabb zoomoljon, sőt, megadható az is, hogy ezt követően a dupla tapizásra mennyivel zoomoljon beljebb az oldalon.
Meg az se hátrány, hogy rendesen tördeli az oldalakat, legalábbis azokat, amelyeket nézegetni szoktam.Ja, és nem kapok részesedést ezért a kommentért, és semmi közöm a fejlesztőhöz sem, csak egyszerűen jó ez a kis progi.
-
St3ven
addikt
válasz
petipetya #28108 üzenetére
Örülök, hogy bejött a Boat böngésző, a fekete témával még kifejezetten jól is néz ki.
Luissimo: ahogy atillaahun írta, ez nem teljesen a böngészőtől függ, ilyenkor keress magán a mobilos nézetben megjelenített lapon (pl. Indexen) valami olyan linket, hogy "Teljes nézet", a lap alja felé. A mobilaréna is gyakran a mobilos nézetben jön be elsőre pl. nálam Operán is, ezért ha végre sikerült kikeveredni belőle, érdemes a teljes nézetben megjelenített lap címét elmenteni könyvjelzőbe.
-
St3ven
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, mekkora az android ikonok szabvány felbontása?
Neten ezer féle méretet írnak... Az lenne a lényeg, hogy egy custom ikont berakjak egy alkalmazás parancsikonjának, de úgy, hogy azt ne méretezze át a rendszer, mert akkor ugyebár romlik a minősége.
-
St3ven
addikt
válasz
fatal` #28044 üzenetére
Van, de ez inkább olyan egyéni preferencia. Kb. így illusztrálnám: "Ne már, 13 mega ez a böngésző? Amikor itt van másik nyolc, amik csak 1-2 megát foglalnak? Akkor inkább válogatok ezekből."
Akksi widgetet is addig kerestem, amíg nem találtam egy rendes kinézetűt, aminek minimális a mérete (mondjuk 150 kB alatt), mert zavar, ha 1,5 mega egy egyszerű progi, ami csak annyit csinál, hogy kiír a képernyőre egy számot egy színes keretben.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #28035 üzenetére
Látod azt nem tudom, mert én az Opera Mobile-t sosem tettem fel, a 13 MB-os mérete miatt.
-
St3ven
addikt
válasz
engine88 #28024 üzenetére
Én is kb. tízet kipróbáltam, de maradtam az Opera Mini (2G-n) és a
Boat Browser Mini (wifi-n) kettősnél.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #27953 üzenetére
Az lett a vége.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #27894 üzenetére
Köszi, próbálkozom.
Csak arra gondoltam, hátha van valami progi erre, ha már magában az androidban nem találok ilyen beállítási lehetőséget.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Új 2.3-as romot tettem fel (CM 7.2.0), a gondom pedig az, hogy híváskor csak egyszer játssza le a csengőhangot. Hogyan lehet ismétlődőre beállítani a csengést?
Természetesen végignyálaztam a nem kevés beállítási lehetőséget, de nem találtam erre módot. Egyáltalán lehetséges ebbe belenyúlni? Csak mert nagyon zavaró, hogy a kb. 20 mp-es csengőhang lemegy, aztán némán rezeg/világít tovább a teló.
Csak azt ne mondjátok, hogy válasszak hosszabb csengőhangot, mert nálam egy rakat embernek külön csengőhang van beállítva, van, akinek már 5 éve ugyanaz, ezt nem akarom megváltoztatni.
Amúgy nálam ez alapkérdés, részben ezért váltottam romot, mert az eddigi összes rom hajlamos volt "elfelejteni" random jelleggel az egyénileg beállított hangokat...
-
-
St3ven
addikt
Mekkora divatot teremtettem itt egy ártatlan, kora reggeli hozzászólással.
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
MMS-sel kapcsolatban tudna valaki segíteni nekem gyorsan?
Most akartam egyet küldeni GO SMS-ből (nem pro, hanem a sima, 2.19-es verzió), de csak küldi és küldi, azaz animálódik az üzenetes nyilacska, miközben a Call Meter 3G már a harmadik MMS-t könyveli el...
Ugyanezt látom a gyári SMS alkalmazásban, pontosabban ott a "Küldés..." szó szerepel.Az adatkapcsolat eközben hol megszűnik (eltűnik az EDGE ikon), hol visszajön, kb. ötpercenként.
Elég drága mulatság is lehet ebből, szóval hogy tudnám legalább megszakítani a küldést?
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
sunahunter #27134 üzenetére
Úgy van, én is ezt a módszert használom, eddig még sosem hagyott cserben!
Annyival egészíteném ki, hogy nekem valamiért felvillan a kijelző egy pillanatra, de meg nem rezzen szerencsére, szóval zsebben észre sem venni, hogy hívásom volt.
A hívó fél pedig egy nagyon rövid kicsengést hall, majd mintha azonnal kinyomtam volna, jön a foglalt jelzés, ami talán még jobb is, mintha rögtön foglaltat jelezne. -
St3ven
addikt
Ha a getjar appal töltök le valami alkalmazást, az csak az apk-t tölti le, vagy azonnal elindul a telepítés is?
-
St3ven
addikt
válasz
gecsek #26390 üzenetére
+1 a
Root Call Blocker-nek.
Kb. fél éve használom, és eszméletlenül jó. Tudja azt, amit a legtöbb hívásblokkoló progi nem, azaz anélkül blokkolja a kiválasztott hívásokat, hogy egy pillanatra is megrezzenne/felvillanna a teló. Ezeket az eseményeket természetesen loggolja, és igény szerint diszkréten értesít a status baron.
Már majnem írtam a progiról egy logout bejegyzést, de a postod lényegében kimeríti a tartalmát!
Mondjuk nekem az 1.1.0.1 verzió van csak meg, az újabb verziók csak még jobbak lehetnek azóta.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Rég nem jártam erre... de most valami jó naptárprogit keresek, ugyanis a Business Calendar Free nagyon zabálja nekem a RAM-ot (~25MB), amint feltettem, érezhetően belassult a telóm a friss, kétnapos rendszer ellenére.
Megmondom őszintén, nekem a 2.3 gyári naptárja majdnem tökéletes lenne, csak egy dolog nem tetszik benne (ezért is tettem fel anno a Business Calendart): 0-24h-ig vannak a napok skálázva, ami tök felesleges, bőven elég lenne 8-20h-ig, hogy kényelmesen elférjen egy képernyőn a heti vagy éppen a napi nézet.
Esetleg ez utóbbira valami megoldási javaslat?
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #18036 üzenetére
Na, ha valakit érdekel, megoldottuk a problémám, miszerint GO SMS-t használva duplán kaptam meg az sms-ek nagy részét (nem, nem az értesítéseket hagytam bekapcsolva a gyáriban).
Az LG fórumos beluudj kolléga javaslatára átneveztem a gyári SMS app mms.apk fájlját mms.ap-ra, így kilőttem ezt az alkalmazást, azaz nem is tudnak összeveszni a GO SMS-sel
-
St3ven
addikt
válasz
Nordik #18151 üzenetére
Igen, igazad van, alapból mindig fut, ezt a kis lila telefonikonnal is tudod ellenőrizni, ha kiteszed a status barra.
Amúgy szerencsére főként gyorsítótárazva van, és alig fogyasztja az akksit. Én nem nagyon használtam tegnap és ma sem, csak egy-két üzenetet váltottam vele, így 1,38%-ban volt felelős a teló merüléséért, ami gyakorlatilag elhanyagolható, ha azt nézzük, hogy végig futott a háttérben.
Ami viszont kell neki folyamatosan, az az adatkapcsolat, szóval minimum mobilnet mindig legyen bekapcsolva, így elérhető leszel rajta 24/7-ben.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook táska topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest