- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
Köszönöm, a call metert is kipróbálom.
-
Ateszpapa
addikt
Jó ez a call meter 3g, pont ez hiányzott.
Sikerült beállítanom plusz a kivételeket hozzáadnom ( szolgáltatói számok) ami ügye ingyenes.
Widgetet is kiraktam, eddig nagyon tetszik.
Köszönöm mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz darvinya #45158 üzenetére
Érdekes, itt a market/play appnak lehetett valami fejlövése, én csak publikáltam egy apk-t, igaz másodszorra sikerült rendesen feltölteni, az elsőt nem akarta kirakni.
(#45159) Polllen: Akkor majd nézd meg azokat a pályákat, ahol két ütő van
Mivel ugye nem egér van, nem tudsz csak mozgatást figyelni, mert lefut az action_move akkor is ha csak ráböksz. Próbálkoztam több dologgal, de mind szétbarmolta az irányítást, vagy bugos lett. Valószínűleg szimplán én vagyok béna. Az sem jó megoldás, ha drag & dropot teszek az ütőre mert akkor kitakarod az ujjaddal. Idő alapon lehetne mozgatni még, de nem sikerült a box2d-vel összehangolni, de majd még próbálkozom. Online lista úgyis a következő verzióba van tervbe véve.
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Valami alapfunkciós videószerkesztőt tud valaki androidra?
-
darvinya
titán
válasz fatal` #45160 üzenetére
Kösz így már nagyjából érthető a „telepítés” helyett „frissítés”.
Egy javaslat.
Mivel 454x800-as képernyőn ütö alatt hely rakd oda az érzékelést az irányításhoz.
Az meg a legjobb lenne két sakon érintő irányítás.Vannak eltűnő lépésék.
Magyarán leütött téglához viszonyítva a visszatérő labda eltünik, úgy kb. 10 pixel mire visszatér.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
fatal`
titán
válasz darvinya #45164 üzenetére
"Mivel 454x800-as képernyőn ütö alatt hely rakd oda az érzékelést az irányításhoz."
Ott is érzékel, meg igazából mindenhol, szerintem így kényelmesebb mintha csak alul érzékelne, mert kicsúszik az ujjad és buktad a lasztit.
"Az meg a legjobb lenne két sakon érintő irányítás."
Mire gondolsz, egy jobra meg egy balra nyílra, vagy két oldali irányításra? (képernyő balfelét érinted balra megy, jobb felével jobbra?)Mindkettő megoldható, csak legyen időm.
"Vannak eltűnő lépésék.
Magyarán leütött téglához viszonyítva a visszatérő labda eltünik, úgy kb. 10 pixel mire visszatér."Van valami konkrét adatod, hogy mikor? Elég sokat teszteltem fejlesztés közben, egyszer sem találkoztam ilyesmivel.
-
darvinya
titán
válasz fatal` #45165 üzenetére
Már az első pályánál.
És igen alsó szegmensben „ képernyő balfelét érinted balra megy, jobb felével jobbra”
Így igazi retro.
Igaz erre ott a C64 emuHa mondasz valami képernyő rögzítő(nem screenshot) app-ot.
Akkor felteszem vagy elküldöm a felvételt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
plaschil
aktív tag
válasz barnam_ #45166 üzenetére
Hát kettőt és könnyebbet.
Ateszpapa köszi!Ha ez ilyen bonyolult, akkor inkább ebbe nem folyok bele mélyebben. Csak az az érdekes, hogy youtube-on tudok videót nézni, indavideo-n pedig nem...
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
darvinya
titán
válasz fatal` #45173 üzenetére
Köszi közben meglett a hunyó.
1 érzékeny a többi app futtására és ekkor hajlamos beszaggatni.
2 ha Play app-ról újra telepítettem, akkor telepítette és nem frissítette.
Böngészőn keresztül viszont frissíti.?
Ez valami ficsőr a Google részéről.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zzz03
őstag
Root Call Blocker Pro -ban hol tudom beállítani, hogy csak az ismeretlen számokat blokkolja? (Fehér-Fekete lista megvan, be is van állítva, de olyan funkciót nem találok, hogy csak az ismeretlen számok blokkolása )
Szerk:
Ehh...közbe meg is van.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz darvinya #45175 üzenetére
"1 érzékeny a többi app futtására és ekkor hajlamos beszaggatni.
2 ha Play app-ról újra telepítettem, akkor telepítette és nem frissítette.
Böngészőn keresztül viszont frissíti.?"1. ICS alatt én is tapasztaltam, érdekes, hogy GB alatt semmi ilyesmi nem volt (talán ezért nem jön Playre az ICS, bár ez már teljesen más téma).
2. Ez inkább rossz fordítás lehet, vagy nem tudom.
-
atillaahun
veterán
Emlékszik még valaki melyik volt az a (valószínűleg lopásvédelmi) app, ami távoli vezérléssel aktiválni tudta a mikrofont meg a kamerát és stream-elni a képet meg hangot a felhasználó tudta nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Udv!
Keresek dropbox klienst. Ami a playen van dropbox , az nagyon lefogja a cput, neha akar 30-40% ra is. Kiprobaltam, csak ez a program csinalja. Esfileexplorer meg nagyon lassu feltolteskor. Valami otlet vs alkalmazas...?![ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Hali
Használ valaki hívás rögzítő programot? Nekem valami olyasmi kellene, ami automatikusan felvesz minden bejövő és kimenő hívást, és ne legyen korlátozva időre. Most a call recorder lite van fent, de ez csak 45mp-et rögzít. A pro változata olcsó, de nem tudok fizetni érte neten
-
gatto_
senior tag
Próbáld a File expert-et. Nekem ez bevált. Ennek a számítógépes ftp-s megosztása is sokkal gyorsabb nekem, mint az ES file explorer.
-
Edi77
őstag
válasz God Vazzeg #45182 üzenetére
Szia!
Ez nagyon jó [link]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
asddsa22
csendes tag
Hali, vonalkódolvasó appot keresek.
Olyat, aminél lehet egyéni kereső URL-t beállítani, mint a Barcode Scannernél.
Azért érdekel a dolog mert ez a Barcode Scanner rengetegszer hibásan olvassa le a kódokat.köszi
-
Deck
titán
Lehet olyat Dropboxon mint Google Driveon, hogy jogosultságot adok egy mappához, de beállítom, hogy csak írási és olvasási vagy csak olvasásit?
PS5
-
xSide
őstag
válasz asddsa22 #45186 üzenetére
QR Droid Private, ezzel bármit kerestem megtaláltam...
Nagyon jól összerakott alkalmazás, sok lehetőséggel és egyszerű kezeléssel magyar nyelven -
God Vazzeg
veterán
válasz God Vazzeg #45188 üzenetére
Csak a saját hangomat veszi fel, a másik fél nem hallatszik
-
Edi77
őstag
válasz God Vazzeg #45193 üzenetére
Milyen telód van? Csak azért lep meg a dolog, mert a "kényes" SGS2-őm simán viszi.... (sokat kipróbáltam, amit többen letöltöttek, de ez a legjobb rá)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Sziasztok. Androidos telefonra tudtok olyan programot, amivel másik androidos cuccot lehet távirányítani? Androidos tv box-hoz kellene. Csak wifis megoldás jó, mert a tv-boxban nincs bt, az usb-set meg nem tudja kezelni. Olyasmi kellene nekem, mint a "tablet remote" nevű program, csak wifivel. Pár hónapja olvastam valahol erről egy cikket, csak nem találom.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Edi77
őstag
válasz God Vazzeg #45195 üzenetére
akkor nézd meg ezt még: [link]
-
hercsi
tag
Sziasztok!
Létezik olyan szoft 'droidra, mint a Symbianra volt a SmartConnect?
(Fel lehet venni kül. internetre kapcsolódási módokat (wi-fi hálózatok, mobilnet) amiknek prioritást adva a szoft végigcsekkolja, hogy mi elérhető majd az első elérhetőhöz csatlakozik ha vmilyen alkalmazás azt igényli.)Üdv és előre is köszi az infót ,
hercsi
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest