Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brett001

    aktív tag

    Hello!

    Tisztában vagyok vele, hogy olyan problémával fordulok hozzátok, ami alap lehet már itt a topicon, de mivel az androiddal csak 1 hete ismerkedem, mióta megvan a Samsung Galaxy Tab3 10.1 wifi-m. (okostelóm nincs, csak egy régi Nokia) és már csak bennetek bízom, annyi összevisszaságot találtam a neten. :)
    ...szóval rootolni szeretném a szóban forgó tabletemet. Persze nem egyből ide írtam, hanem rágúgliztam a dologra, de annyira egymásnak ellentmondó cikkeket, blogbejegyzéseket, hsz-eket találtam, hogy össze vagyok zavarodva mint a vasorrú bába a mágnesen viharban. :DDD
    pl. ilyenek:
    1.rootolással elveszik a garancia vs. dehogy veszik el, az csak a hardverre érvényes különben is vissza lehet állitani az eredeti állapotot.
    2.féltégla lesz a telóból/tabletből. vs. dehogy lesz féltégla.
    3. ahány készülék, annyi módszer...(mondjuk ez nem véletlen, hiszen minden gyártó a saját képére faragja a ROM-t)
    4. ez a rootoló program a jó vs. nem az sz@r én ezt használom; nem is kell rootolni elég a super user Samuéknál..stb.

    Ezek után már nem mertem semminek nekifogni. Egyedül a super user progit töltöttem le Play áruházból, de az meg nem indult el, mert valami olyasmit írt, hogy nem jó a binary SU. Fogalmam sincs mi az és honnan lehetne letölteni. :F
    Szóval, mi tanácsoltok hogyan csináljam a rootolást a Galaxy Tab3-on, 4.2.2 Jelly Bean androiddal?
    Ami fontos!
    Nem akarok hegesztett - vagy hogy mondják - ROM-ot rátenni! Csak rendszergazdai jog kellene, hogy tudjak olyan gyárilag feltelepített, felesleges alkalmazásokat törölni, amik csak a helyet foglalják. (pl. New York Times olvasó, Buisness Week hírolvasó angolul stb.) illetve később is jól jöhet a root jog.

    Ebben kérem a segítségeteket, lehetőleg egy abszolút kezdőnek szánt magyarázattal. :)

    "Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

Új hozzászólás Aktív témák