- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
válasz
karolyabrosz
üzenetére
A témához még, annyit, hogy a processzoroknál nem csak a frekvencia és a magok száma számít, hanem sok minden más is.
Azonos architektúrán belül (pl. PC) sem mindegy, hogy milyen CPU (milyen magokkal) fut adott frekvencián, különbözők esetén pedig pláne nem lehet összehasonlítani.
Különböző fizikai hardveren futó eszközök nem hiszem, hogy tudják egymás memóriáját a saját kiváltására használni.
A legtöbb, amit el lehet érni, hogy a képernyő tartalom átmenjen egyik helyről a másikra, de attól a programok az eredeti eszközön futnak és annak az erőforrásait használják. -
eclipse19
senior tag
válasz
karolyabrosz
üzenetére
-
válasz
karolyabrosz
üzenetére
Egyrészt nincs, másrészt nem biztos, hogy gyorsabb az a mobil. Nem csak a processzor magok száma meg a megahertz számít.
-
justmemory
senior tag
válasz
karolyabrosz
üzenetére
Ugyan nem értek hozzá, de egy mobil CPU =/= PC/laptop CPU... Csak azért, mert több magja van (haha, görögdinnye...), még nem biztos, hogy erősebb... Tök más a kettő...
A billentyűzetes dolgot nem értem... Elvileg bluetooth billentyűzet játszhatna, mint opció, de ez természetesen a telefon OS és app kínálatát macerálná, nem a laptop OS-ét... Ezt nem is értem...
A másik... Ha jól értem, akkor bluetooth vagy usb csatlakozáson keresztül akarnád win10 alól használni a telefon erőforrásait...? Nem azt mondom, az ötlet klassz, de... A CPU ilyetén használata szerintem kizárt; a CPU nem "energiát tárol", amivel futtatja a szoftvereket, OS-t, hanem arra az architektúrára lefordítottan futnak rajta el a programok... Vagy mi... De mondom, nem értek hozzá... Szóval ezt így szerintem nem lehet...
A ram már egy érdekesebb kérdés. Azt tudom, hogy Nokia n900-on többen is eredményesen csinálták azt, hogy a microsd kártyát virtuális ramként használták (mondjuk 1gigányit a gyári 256 helyett), tehát azt akár még elméleti szinten akár lehetne is, de hogy ehhez milyen app és egyebek kellenének (root-ról és egyebekről nem is szólva), az jó kérdés; nagyon mókolós lenne, szerintem. USB-n meg még jó lassú is, tehát nem vagy beljebb...
Bocs, ha hülységet írok, javítson ki, aki ért is hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo