- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Probert75
addikt
válasz
-Maci- #128941 üzenetére
Glance Plus Én ezt használom, hibátlanul teszi a dolgát. Mikor érkezik valami, akkor mutatja és még kíméli is a képernyőt mert fel/le mozgatja véletlenszerűen. Csak meg kell szokni, hogyha van valami, akkor kettőskoppra old fel.
-
nyikszi
őstag
válasz
-Maci- #106941 üzenetére
Szia! Én ugyan nem több autóra használom, de egész jó a Fuel buddy. Csv-t is tud importálni. A leírásában írják, melyik cella mi.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
-Maci- #106941 üzenetére
Próbáltad a telefon menü gombját hosszan nyomni. Volt itt nemrég egy hasonló probléma, bár az LG-n jött elő.
(#106880) SharpSA: Én közben megoldottam a hivatalos alkalmazás értesítési problémáját, igaz, kis kerülőúttal. Annál van "jelvény", amin kijelzi, hogy hány értesítés van. Na, ezt AutoTools és automatizáló segítségével már tudom kezelni, jön egy ablak, hogy hány értesítésem van Facebook-on.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Raspberry Pi
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest