- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightzone
aktív tag
válasz
#79335424 #72243 üzenetére
Konkrétam én a streamelést mértem smb-n Internet Speed Meter-el és azzal nekem 3,9-4,1 MB/s-os letöltési sebességet mutatott, elötte nekem max 2 MB/s volt.
(#72245) kovacs65 :
- Alsó 2 sor :a beállítás elöttiek
- 3-4-5. sor: a beállítás utániak
- Legfelső sor: a restart után -
mzsolty
tag
Üdv. Valahogy vissza tudom tenni a gyári eredeti Knox alkalmazást? Véletlen letöröltem és most a google play sem engedi letölteni. Azt irja hogy az app nem kompatibilis az eszközömmel. A telón nem volt szoftver frissítés nem azert tűnt el a knox.
-
nightzone
aktív tag
-
oncsi
őstag
válasz
darvinya #72231 üzenetére
Mindkettönél be lehet állitani, hogy OTG vagy MSC. De a töltést nem tudom lekapcsolni, ezért persze nem megy, mert tul nagy áramot akar felvenni mindkettő a másiktól. Arra gondoltam, hogy eleve nincs is szükség a tápfesz átvitelre, mert mindkettő a saját tápjáról megy.
-
nightzone
aktív tag
válasz
#79335424 #72227 üzenetére
Azt nem tudom hogy hogy tudom majd a routeren állítani a dolgokat (ami valójában egy hálókártya+ szoftver, és ezen szoftverben szintén nincs ilyen beállítási lehetőség), de úgy néz ki akkor hogy n-es lesz amin a teló amin kommunkál mert 54,65,72 Mbp/s- okat mért a rendszer a kapcsolatnál. Egyelőre még "finom hangolnom" kell a rendszert. Köszi.
-
Bferibörs
addikt
-
oszy
veterán
van olyan alkalmazás ami rendesen letöröl egy programot? mert gondolom valami szemetet hagy ha csak a szokásos módszerrel törlöm le...
-
nightzone
aktív tag
válasz
#79335424 #72227 üzenetére
Ezt nem hiszem el..megdupláztam a wifi sebességemet.
Most már átlagban 4 MB/s-al tudok letölteni. (Speedtest mérés közben 5,8-akat is mutatott).
2 dolgot csináltam:
1. Az egyik: Mivel a windows alapból lekorlátozza a sebességet 20 %-al ha QOS (Quality of Service) kérelem van (de csak akkor, amúgy nem), ezért kikapcsoltam ezt a funkciót ez alapján. Így nem lesz gyorsabb a net a pc-n, viszont telefonon egyből látható a sebesség növekedés. Konkrétan nekem 1,5 MB/s-ről 2 MB/s-re ugrott tőle.
2. A másik (és szerintem ez a lényegesebb), a Google helybeállítások átállítása a következő módon:
- Google Beállítások/Hely/Mód-ot, ezt állítottam "Energiatakarékosról" "Nagy Pontosságra".
És láss csodát az eredmény: teljes sebességen töltök wifi-n, mindegy hogy SMB vagy YouTube.
-
oncsi
őstag
tudtok olyan megoldásról, hogy két Tab, vagy két Androidos cuc USB kábelen kommunikál? Pl, az egyik ugy működik mint egy Pendrive?
-
nightzone
aktív tag
válasz
#79335424 #72221 üzenetére
Köszi. Hát ezt még csekkolnom kell hogy melyik, mert még csak most dobtam össze ezt a hálót. Hogy párhuzamos-e, valamint azt hogy a telefon a g-t vagy az n-et használja-e azt mivel lehetne kideríteni? Mert szerintem ez utóbbit se ártana tudni és így talán állítható (ezáltal összehangolhatóbb) is lenne a hálózat.
A g vagy n kiderítésére esetleg valami app, eljárás?
-
törölt tag
válasz
nightzone #72219 üzenetére
A dualband még kevés, mert az még lehet 2,4, VAGY 5GHz. Párhuzamos dualband kell, vagyis 2,4 ÉS 5GHz. A Te konfigod sztem 4-5MB/s -t tudhat max. Ez feleződik, mivel mindkét eszköz ugyanahhoz a rádiómodulhoz csatlakozik. A párhuzamos dual -hoz meg értelem szerűen két, párhuzamosan működő modul kell. Ezért nincs sebességcsökkenés, ha a két eszköz különböző frekvenciatartományban (vagyis különböző rádiómodullal) kommunikál a routerrel. Ha csak egy modul van, akkor az egyik eszközt Lanon kell csatlakoztatni (ha ez megoldható).
-
S e t h
nagyúr
válasz
#41133696 #72118 üzenetére
Valóban mintha pontosabb lenne, nagyobb találati hatékonysággal jeleníti meg amit írni szeretnék.
Tegnap este elolvastam a frissítés óta keletkezett magyar és angol nyelvű hozzászólásokat, dicsérik, viszont alapvetően tényleg az a legnagyobb problémája, hogy a sok retardált értelmetlen szavakkal hányja tele, nem győzöm őket törölgetni.
A predikció továbbra sem rózsás, viszont az új material felületek(sötét-világos) nagyon szépek, kár, hogy eltüntették róla a számokat, írásjeleket.
régi-új -
nightzone
aktív tag
válasz
#79335424 #72217 üzenetére
Köszi, szóval akkor elvileg van (sebesség) korlát, de nem 2 MB/s-nél?
Amúgy szoftverrel virtuális routerré alakított Gigabites hálókártya+300/300 Mbps/s-os n-es Usb adapter, n-es szabványig tudó telefon, így az ac kilőve, de nincs is rá szükségem, mert nem tudná kiaknázni ez a hálózat.
Viszont dualband-es az adapter szóval ott még tudok alakítani, csak a hozzá adott szoftverben nincs állítási lehetőség a 2,5 és 5 GHz között. Erre még nem jöttem rá hogy lehet átállítani. Így valószínűleg a kisebben kommunikál a telefonnal.
LAN:Helyi hálózaton van, ES-el.
Te mennyit tudsz kihozni belőle?
-
törölt tag
válasz
nightzone #72216 üzenetére
Milyen eszközzel, milyen csatlakozási móddal, milyen hálózaton?
Sztem nem az SMB korlátai jelentik a szűk keresztmetszetet, hanem az eszközeidé.
Az eszközöket (de legalább az egyiket) Lanon csatlakoztasd!
vagy
Ha ez nem lehetséges, akkor állítsd be úgy a routert, hogy párhuzamosan adjon 2,4 és 5GHz -en és az egyik eszközt tedd át a másik frekvenciára!
és
Kapcsold be a routeren és az eszközökön az ac szabványú átvitelt! -
nightzone
aktív tag
SMB wifi sebesség korlát létezik?
Azért érdekelne mert egyelőre 2 MB/s nél nagyobb letöltési sebességet nem tudok kihozni ezzel, és arra gondoltam talán van valami korlát az ssh encriptyon miatt. Nálatok mi a helyzet? Nálatok mennyi a max letölés ES-el vagy Solid-al? -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Szerintetek melyik a legjobb antivírus app? Olyan kéne, amiben adware elleni védelem is van.
Anyum tabletjére kéne....valahogy mindig belefut az ilyen dolgokba -
Szmeby
tag
-
Jabby
őstag
Állítólag létezik olyan app amely menet közben online mobilnetről letölti a TMC adatokat telóra, majd BT-on keresztül megosztja a navival (iGO).
Ezt sehol nem találom, tudna valaki segíteni? -
PonPon
senior tag
sziasztok! tud valaki olyan ébresztő alkalmazást ami internet rádioval tud ébreszteni? m3u formátumot indít el, pl...
-
bubi92
őstag
sziasztok
olyan alkalmazást keresek, ami így x időnként figyelmeztet, hogy na most ennyi, meg ennyi kalóriát kellene bevinnem. megtudom adni, hogy na X kiló a cél, most ennyi vagyok. szóval ilyen étrendes cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest