Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FreedomHUN

    senior tag

    Sziasztok tudnátok segíteni? Moto G
    forumról copyztam be a commentem:

    Sziasztok.
    Tudnátok olyan progit ajánlani ami #31# előtagot elmenti a telefon híváslistájába is? Feljebb írtam erről. Azért lenne ilyen fontos mert szerelő vagyok, ügyfelet hívom 1x hogy pár perc és vagyok.kapucsengőn nincs kint a neve, csak rá kellene nyomnom a számra, de nem tudok mert elküldi a számom, pedig elötte beirtam a #31#, ez igy rendkívül macerás , nálam van egy csomó cucc le kell tennem mindent hogy ismét megnézzem a számot a munkalapon.

    Re: Válasz adó:
    Még mindig nem értem, minek elrejteni a számot. Én külön örülök neki, hogy tudom, jön végre az internetes csávó. Volt egy kis darabig gondom a nettel (modemcsere lett a vége), pár naponta jöttek, és jobb volt látni, hogy ki hív. Persze lehet, hogy nem mindenki ilyen, lehet, hogy Téged hívogatnának, de itt kis városban szerencsések a dolgozók, mert nem igazán rejtik a számukat.

    RE re:D
    3x küldtem el a számom véletlen, az első hajnali 2 kor zaklatott részegen, a 2. Nyaralni voltam megállás nélkül hívogatott, semmi tapintat, 3.nem fogta fel hogy hétvége van és nem dolgozok.. Szóval borzalom....

    A kérdés adott kérlek segítésetek eddig egy Mérgezett almát ettem de öregecske volt 4 év után (3gs) jelenleg egy robots Moto G-t használok ami hardveres szempotból tökéletes számomra ezen az áron.
    Kérlek ajánljatok egy appot hogy ne térjek vissza a vegetáriánus kosztra és egy kis vas is legyen a szervezetembe :P

Új hozzászólás Aktív témák