- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
válasz [Prolixus] #45604 üzenetére
Nem tudom, de szerintem nemcsak az számít, mennyit zabál, hanem a hangminőség is, és ebben hatalmas különbségek vannak: a Neutron és a Poweramp jók, de szerintem pl. a winamp és a yetaudio (és a gyári) rossz. A többit nemigen próbáltam.
-
Mika1227
őstag
Handcent sms-t használok és ha á betűt írok rengeteg karaktert használ el. Valaki segítene, hogyan kell beállítani, hogy egy karakternek vegye az á betűt?!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
raziel01
veterán
Amazon appstore-ban ma van pár ingyenes játék:
Lumi (4 dollár volt)
Buddy & Me (1 dollár volt)
Sonic Jump (2 dollár volt)
Gravity guy (1 dollár volt)
Wheel of Furtune (3 dollár volt)Csak ma érvényes az akció.
-
karldergroße
senior tag
Hátha ma valaki...
Feltelepítettem az IM+ alkalmazást. A probléma: akkor is, ha láthatatlant státuszt állítok be, úgy jelzi ki a fészbúkon, mintha a WEB-en (!!) lennék online. Nem az zavar, hogy nem maradok láthatatlan (bár a xabber valahogy így viselkedik), hanem az, hogy mindenki azt hiszi, hogy a számítógép előtt ülök (és bunkó módon nem válaszolok), pedig csak a telefon van online állapotban. Egy szavam se lenne, ha a telefon ikon jelenne meg (vagy a mobil felirat). Akkor mindenki tudná, hogy csak mobilon vagyok fenn.
Egyébként azért szerettem volna az im+-t a xabber helyett, mivel ez tudja az összes általam használt chatprogramot. Van erre valami beállítási lehetőség, ami elkerülte volna a figyelmemet, vagy tudtok eg y olyan messengert, ami kezeli a gtalk-ot, facebook-ot és skypet IS? Köszi előre is a válaszokat. -
-
aicon
senior tag
válasz karldergroße #45654 üzenetére
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
-
raziel01
veterán
válasz konigjanos #45658 üzenetére
De ha kikapcsolja a telót akkor semmit se ér.
Én nem bízok ebben, hogy buta tolvajok kapják meg a telót és van esély megtalálni.[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Esetleg erre valaki? [link]
-
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan app., ami olyasmi mint egy vonalkódolvasó app, csak nem vonalkódot ismer fel kamerán keresztül egy pittyentésre, hanem karaktereket, számokat, esetleg betűket?
F.K.T.
-
zsoltzsolt
addikt
Nem tudom, hogy pontosan erre gondolsz-e:
ABBYY TextGrabber + Translator -
kovisoft
őstag
válasz Mika1227 #45665 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Handcent automatikusan lecseréli a magyar (meg egyéb) ékezetes betűket olyanokra, amik benne vannak az alap SMS karakterkészletben (vagyis a balra dőlő ékezetesekre). Nálam legalábbis így működik, semmit nem kellett külön telepítenem vagy beállítanom. Lehet is szépen látni SMS írás közben a hátralevő karakter számlálón, hogy ha beütök egy magyar á betűt, akkor is csak eggyel csökken a számláló, és a végén a címzett egy fordított ékezetes à betűt kap. A gyári SMS szoftverrel á betű beírása esetén rötön leugrott a számláló 160-ról 70 körülire.
-
joebacsi4
tag
Sziasztok!
Opera androidot hasznal valaki? Opera classikhoz kepest mennyire eszi az aksit? -
Prien
addikt
válasz joebacsi4 #45675 üzenetére
Nemrég töröltem az Opera Androidot...nem tetszik, hogy nincs benne status bar eltüntető (teljes képernyő mód, mint a Miniben) és kilépés gomb sem. A sebességével elégedett voltam amúgy. A 3 Operából kéne már gyúrni egy valóban ütőset (Opera Androidra, Opera Classic, Opera Mini.)
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
adsl
aktív tag
sziasztok elszállt az imei számom.samsung s5830i.vissza tettem a gyári romot de nem jött vissza,mit tudok most tenni?
-
psg5
veterán
válasz zsoltzsolt #45667 üzenetére
Sajna nem ilyenre gondoltam. Olyan kellene ami pont mint a vonalkódolvasó beolvassa egy pittyenésre és be is dobja a karaktereket pl egy excel cellájába.
F.K.T.
-
jonnyjoker01
veterán
-
w.miki
veterán
Névjegyeket Nokia (.nbf és más) formátum(ok)ba exportáló/importáló programot tudnátok mondani?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dokee78
félisten
Poweramp felhasználókhoz lenne egy kérésem.
Megnéznétek hogy alkalmazza-e a play áruházból letöltött "Poweramp Fresh skin"-t?
Mert ha beállítom,a default skinre vált.Előre is köszönöm.
-
Mauddip
aktív tag
válasz #79335424 #45649 üzenetére
Úgy néz ki nem küldte el telefonról. Tehát. Mindigis be van kapcsolva az az opció Powerampba, eddig jó is volt, de most 1 hete kezdte ezt el. Csak az az érdekes, h sima zenelejátszónál (beépített) is ugyanezt csinálja. Advanced task killert használok, előző telómnál is, és eddig nem volt gondja vele, tehát ha be volt pipálva is, h lője ki, akkor se szakadt meg a zene így. Múlt héten még buszozás közben is hallgattam, semmi gond nem volt vele, most jött elő csak.
Nemsokára kipróbálom egy másik fülessel, nehogy az legyen, h van benne valami szakadás, és azért érzékeli úgy, mintha kihúznám esetleg...Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS-COOLER MASTER - REDDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- Aktiválatlan könnyen megjegyezhető telefonszámok.
- Nintendo Switch Joy-Con pair, kontroller
- Xbox one kontroller, joystick
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest