Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem megvan a Greenify pro. Kipróbáltam, de azt vallom, hogy én vagyok, aki gondolkodik, a program meg az, ami végrehajt. Nem szeretek túl nagy önállóságot adni egyetlen programnak sem. Arra jutottam, hogy számomra tök fölösleges a Greenify szolgáltatása. Inkább az automatizálót használom, hisz egyébként is telepítve van. 2 parancsból áll a megfejtés. Ha egy hibernálandó alkalmazás kikerül a fókuszból, akkor az automatizáló vár x percet, majd ellenőrzi, hogy az alkalmazás nincs -e fókuszban (pl. egy bejövő hívás miatt háttérbe került, de utána újra használom). Ha nincs fókuszban, akkor leállítja, és letiltja. A másik parancs engedélyezi és indítja az alkalmazást. Ehhez a másikhoz rendelek egy parancsikont valamelyik főképernyőn, amihez képként az alkalmazás ikonját rendelem hozzá. Pont úgy néz ki, mintha az alkalmazást indítanám, de valójában az automatizálónak adok utasítást a program indítására. Az tény, hogy ehhez root kell. Viszont biztos, hogy az adott alkalmazás megszűnik működni és tuti, hogy csak akkor indul, ha én elindítom. Ezt nem azért írtam, mert ez az egyetlen, tuti megoldás. Csak egy lehetséges megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Politika
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 1 / 2
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest