- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Június közepén megvettem a Play-ből a Falcon Pro Twitter klienst és most nem találom.
Mod: két hete valaki említette, hogy levették a Play-ből. Miért? Mi történt vele?
Itt le lehet tölteni, de nem nagyon szeretek külső .apk-kat telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz #59070464 #29201 üzenetére
Maga a Twitter variált valamit. Asszem limitálták a külsős alkalmazások hozzáférési jogosultságát, vagy valami ilyesmi, azaz hiába töltötted volna le újonnan nem engedett belépni a fiókodba. Pontosan nem tudom, de ilyesmi oka van. Nem tudom ennek mi értelme... biztos a saját, hivatalos kliensüket próbálják ezzel versenybe hozni. Pedig a Falcon az egyik legjobb, én is azt használom.
-
Vampire2nd
csendes tag
Sziasztok!
Segítésget kérnék a következő témákban:
Gyári fülest használva ha telefonálok és lezárom/feloldom a "power" gombbal a kijelzőt, akkor lerakja az aktuális hívást. Csak nálam csinálja ezt? Van rá megoldás?
Másrészt néha ha kihangosítva használom, mert közbe csinálnék mást, akkor néha kikapcsolja magától a kihangosítást. Ennél sajnos pontosabb megfigyelésem nincs, randomra csinálja.
Nem rootolt HTC DESIRE X-em van, A rendszer 4.1.1-en fut.
-
Bozek
nagyúr
válasz Vampire2nd #29207 üzenetére
Az elsőre annyit, hogy nézd meg a Beállítások - Kisegítő lehetőségeknél, mert van ott egy olyan, hogy a bekapcsoló gomb befejezi a hívást. Ha be van pipálva, akkor azért rakja le.
-
moli.hu
őstag
Tudtok olyan appot, ami ha nem nyulok a gephez egy ideig, lesotetiti a kepernyot (NEM kikapcsolja)? Majd ha ujra hozzanyulok a erintokepernyohoz (barmelyik appban), akkor visszavilagositja? Tehat pont ugy, mint a laptopoknal. A keyword a dim volna, a marketen nem talaltam ilyet. (meg mielott: nem ejszaka sotetit es nem egy szurke overlay-t rajzol.)
-
CoolBoy323
nagyúr
Jó billentyűzet appokat mondjatok már nekem. SwiftKey nem igazán jön be...
Régen használtam olyat, aminél rajzolni lehetett a betűket, az meg felismerés és leírta. Ez pl jó lehet...
És keresek még valami jó wifis fájl másolót is, ami mindkét irányba működik.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most, hogy nincs már (vagy jelenleg) Falcon Pro, elkezdtem felmérni a lehetőségeket.
Twitter official: gyári kliens, vakító fehérben pompázik, böngészőt nyitja meg tweetre. Különösebb gond nincs vele. Egyszerű, mint a faék.
TweetCaster: ez egy öreg, ma már ronda kliens. Abszolút hanyagolnám.
Plume: jó lehetne, de nem a leggyorsabb. Kedvencek fülre pl. mindig megreccen. Ő is a böngészőt nyitja meg, ha érdekes tweetre bukkantam. Viszont kellemes a design.
Carbon: piszok gyors, nagyon jól animált, egy picit jobban szét vannak szedve (húzva) a tweetek, könnyebb olvasni. És ő végre nem a böngészőben nyitja meg a tweetet (de beállítható úgyis, akinek az valamiért jobb).
Echofun: ez nagyjából ugyanaz, mint a gyári kliens, csak kisebbek a betűk és nem fehérben világít, hanem korom sötétben (feketében). A sebességgel itt sincs gond. Konkrétan egyiknél sem. Egyedül a Plume az, ami megreccen néha.HootSuite és Seesmic esélyte sem kapott a címében a Facebook szó hallatán.
Ez egy 5-10 perces gyors teszt volt, loginolásokkal együtt. Nem egyszerű sorba rakni őket. Véleményem szerint a legjobbnak a Carbon tűnik, az egyértelmű legrosszabbnak a TweetCaster. Talán a Plume a második leggyengébb. A többi valahogy közöttük van, kis lyukat hagyva a Carbon mögött, de jókora szakadékkal a TweetCaster előtt.
Ki mit használ. Ha korábban használt mást, miért váltott róla. Stb, stb.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
Foose
addikt
válasz #59070464 #29213 üzenetére
Hogy ne lenne már! innen mindig le lehet tölteni a friss verziót!Én innen töltöttem le,(említett link) elvileg a fejlesztő oldala. De twitteren is ezt a linket adták meg mások is. Sőt asszem Google+-on is ez terjed. Viszont én be tudok lépni,nem tudom nálad mi lehet a gond... Próbáltad már úgy,hogy törlöd a jogot a twitter webes felületen,és úgy próbálsz az appban belépni? Megint engedélyt adsz neki oszt kalap.[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Deck
titán
A gmail pushos lett? Jól tudom?
PS5
-
Foose
addikt
válasz dokee78 #29193 üzenetére
Nekem sincs benne,szóval nem hiszem hogy a JB miatt lenne,ahogy fdisk említi. Ja mert azt elfelejtettem hogy én GB-et használok. Lehet hogy a flow történettel egy időben szűnt meg,amikor azt kidobták.
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
Hali! A messenger appal kapcsolatban lenne olyan problémám, hogy az üzenetek tökéletesen megjönnek, de küldeni nem hajlandó, csak Sendinget ír percekig, aztán visszadobja. Mi lehet ez a gond? Ha nem megoldható probléma, van másik hasonlóan egyszerű de nagyon jól működő Faceobok chat app?
-
Foose
addikt
válasz #59070464 #29220 üzenetére
Nálam működik,pedig nemrég én a lentebbi linkről dobtam fel a Falcont,az előző verziót előtte töröltem. Nem tudom mi lehet nálad a probléma
Most nézem,hogy a fejlesztő is azt a linket írja a twitteren... íme Szóval szerintem nem kell tartani a külső linktől.
(#29222) NewmanHD Írj a fejlesztőnek... Mást nem tudok[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De a webes felületen az app-ok alatt meg sem jelenik, eleve nincs is ott a Falcon. A telefonon, ha belépek, akkor megjelenik a Twitter-es avatarom, tehát belép. De ugyanazt az üzenetet kapom, hogy
Sorry, please try again later.
This application cannot authenticate more users at this time. -
törölt tag
válasz gatto_ #29223 üzenetére
Nem tudom, nem hiszem. A settings fül alatt nem látok languages vagy hasonló menüpontot. Android-t a néhai HTC Hero óta angolul használom. Azóta képtelen voltam áttérni magyar nyelvre ezen a platformon. No meg nem tetszene, hogy a telefon fele magyar, fele angol. Így legyen az egész angol. Nálam.
Ez egy fél éves review: Carbon
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz #59070464 #29222 üzenetére
Aham,most lefordítottam a hibaüzid. (Sajnálom, próbálja meg újra később.
Ez az alkalmazás nem tudja azonosítani több felhasználó ebben az időben.)Valószínüleg az új trükk miatt belépve maradt a fiókod. Én nem csináltam meg azt amit írnak,hogy a három sarokban katt a pöttyökre stb. Csak simán telóra rakás után belépek a fiókkal. Nálam így működik.[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz CoolBoy323 #29225 üzenetére
pl FTP egyszerű, [link] (Fájlkezelő FTP szerverrel)
Vigyázat, csalok!
-
Foose
addikt
válasz #59070464 #29228 üzenetére
Ha nem tudod milyen pöttyről beszélek,akkor valószínüleg nem csináltad. Nem baj... (valami új trükköt talált ki a fejlesztő ezzel arra,hogy be lehessen lépni a limiten túl is) Mindjárt megkeresem... De nekem nem kellett,anélkül is megy. ezt mondom Csak ugye nálad valamiért azt látja,hogy már be vagy lépve...
[ Szerkesztve ]
-
Kovacsbelaxy
tag
Szerintetek megoldható valamilyen appal, hogy egy szétbuherált usb kábellel telóval tudjak feszültséget és ellenállást mérni? Szal egyfajta androidos minimális funkciókkal ellátott multiméter appra gondoltam... lehet hülyeség de nem tartom elképzelhetetlennek és kifejezetten praktikus lenne.
-
San398
őstag
válasz Kovacsbelaxy #29232 üzenetére
Nem tudom mi szükség lehet erre de itt van a play link: [link] Mondjuk ehhez kell az a IOIO panel. Lehet annak az árából már kapnál egy olcsó műszert és nem a telefont veszélyeztetnéd!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
spiritex
veterán
válasz CoolBoy323 #29234 üzenetére
ES File Explorer tökéletesen bevált, évek óta avval nyomom.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Rimuru
veterán
válasz CoolBoy323 #29234 üzenetére
Nálam működött, de itt van egy másik, régebben használtam. (Ebben több dolog is van, egy kis webszervert tud csinálni és azon keresztül tudsz rendezgetni)
Vigyázat, csalok!
-
xenom0rph
őstag
hali! olyan programot keresek amivel a ram használatot tudom nyomon követni
halahala
-
spiritex
veterán
válasz CoolBoy323 #29238 üzenetére
Persze, csak sokan nem ismerik a Favorites gombját. Oda van elrejtve. Jobbra-balra tudod csúsztatni a képernyőket. Még Drive-ra is fel tud másolni vagy onnan le.
(29241)
Nincs Home ill. / gomb?[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz CoolBoy323 #29241 üzenetére
Akkor meg a beállításokban be lehet állítani a kezdő könyvtárat (/) ill. a Root résznél, hogy kiengedjen egészen a gyökérig.
-
spiritex
veterán
válasz CoolBoy323 #29244 üzenetére
A teló tartalmát akartad látni, azért írtam. Ha a pc-t akarod látni wifi-n keresztül, akkor az a LAN shares alatt lesz. New-Scan, megtalál, jelszó megad és már látod is a megosztott könyvtárakat.
-
fdisk
őstag
válasz CoolBoy323 #29244 üzenetére
Vagy esfile explorer.
Hálózat - helyi hálózat - scan
Ez megtalálja a pc-t.
Jelszó mindenképp kell, hogy legyen a pc-n, mert az esfile fogja kérni.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest