Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Újabb Tecno Camon 30 modell futott be
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Köszi a tesztet! Jól sikerült darab lett, világ megváltás nélkül. Nálam továbbra is az Ultra lesz a nyerő.
-
veterán
Hát a 10. évfordulóra nem egy ilyen sima rancfelvarrast vártam volna, hanem valami komolyabban Előre mutató dolgot, mint anno az iPhone esetén.
Én eladtam a sima Ultrát és erre akartam cserélni viszont mikor be mentem az egyik üzletbe és megnéztem hiába elegánsabb, mint az ultra mégis az sokkal jobban bejon szóval vettem egy Ultra 2-t...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
joey04
titán
Számomra elcseszték a méreteket. a nagy túl nagy, a kicsi túl kicsi.
-
Sys85
veterán
Nekem sosem volt gondom az Apple Watch-ok formájával, de ebben a méretben már nem tetszik.
Nagyra nőtt, de mégis vékony kavics/szappan/vagymineknevezzem.
Akkor már inkább az Ultra.Az sem éppen szép, de legalább maszkulin, már ha használhatom ezt a jelzőt rá.
Bumszli, de én a G-shock/Vostok órákat is szeretem, igaz nem is kell elegánsan öltöznöm, szóval nem mutatnak hülyén a csuklómon. -
xhege
veterán
-
laci1892
őstag
Jó magam inkább a Garmin... Ezzel együtt a sportórák felé húzok. Azonban az.... hogy az apple az óraiban az alvás apnoe felismerése elérhető.... Nos az egy elég jó dolog szerintem. Még ha nem is tűnik ez nagy dolognak, szerintem mindenképp fontos frissítés. Sosem volt és jó eséllyel nem is fogok venni aw -ot de mindenképp elismerésre méltó hogy az általános egészséget egyreinkább jobban és hatékonyabban képes monitorozni az AW.
-
nozs23
addikt
Ez az ora dizajn szempontbol visszalepes. Meg jobban le van kerekitve, vastagabb a kerete is mint eddig: [link]
Series 7-8-9 (valtozatlan haz) kifinomultabbul nezett ki, mint ez az uj modell. A nagyobb kijelzo viszont nekem johet. -
veterán
Én 2016 óta hordok AW-t, próbáltam sok félét és egyik sem tudta azt a szintet hozni nekem amit ez. Igaz van ami akksiba sokkal jobb, de nekem az nem tényező és sajnos nem edzek annyit, hogy 100km-t fussak amihez nem lenne elég az Ultra.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
vendingo
veterán
Fantasztikus az üzemidő. :(
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
moordavid
aktív tag
Én ahhoz a csendes többséghez tartozom akiknek pont ez a forma jön be. Egy 40mm-es w6-ot cseréltem le, és hiába vékony a csuklóm, hiába nagyobb méretben az ugrás, nem ormótlan, nem olyan mint egy vágódeszka. A jetblack-et a karcok miatt nem vállaltam be, a jó öreg alu lett a befutó ezüst színben.
"Like tears in rain."
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
veterán
-
waszabi07
tag
Nekem mindig tetszettek ezek a formák, el is döntöttem hogy veszek egy jetblack-et, aztán elkezdtem nézegetni az ultra 2-t és annyira meg tetszett hogy inkább azt rendeltem meg, picit félve hogy majd túl nagy lesz, de pont jó a mérete és brutál szép is. Nem bántam meg.
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
veterán
-
veterán
Ha ora akkor legyen rendes automata. Egyre jobbak ezek de igazabol plusz egy folos eszkoz amit cserelgetni kell, toltogetni kell. Imadom az elektronikus eszkozoket de mefoggadtam hogy ilyenem sohasem lesz.
Remelem lesz egyszer valami okos gyuru, vagy karra helyezheto cucc ami mindent is mer.
De addig es azutan is marad a Seiko-m. 7 eve nem kellet tolteni.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Sys85
veterán
válasz waszabi07 #24 üzenetére
Mások vagyunk, nem mindenkinek életbevágó azonnal értesülni és a karján olvasni a messenger/sms/email/stb üzeneteit.
Én az első Miband-del kezdtem a pályafutásomat, azóta majdnem minden Miband megvolt, Honor Magic Watch, több Samsung, S2-től S8-ig az összes Apple Watch, de mégis egy amolyan kisebb digitális detox-on vagyok.
Tökéletesen elvagyok egy titán G-shock-kal, sőt kifejezetten szeretem (főleg hogy Solar és sosem kell tölteni/elemet cserélni), nem kell félteni sem.
Nem hiányzik hogy azonnal lássak minden értesítést, szerencsére a munkám sem kívánja meg.
Vagyunk a világon néhányan akiknek jó az “ősember” módi és elég ha az időt látjuk a csuklónkon, meg hogy jól néz ki az óra.
Azoknak az ősembereknek akiknek meg fontos lenne az egészségkövetés elég lenne egy gyűrű is.[ Szerkesztve ]
-
Attiba
tag
Egy AW7-est váltott, 46-os méretben. Eddig nem bántam meg. És igen, a régebbi szíj méretek teljesen passzolnak hozzá, szerencsére.
Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
veterán
válasz waszabi07 #24 üzenetére
Ki mondta hogy mas nem gondolhat mast?
en igy gondolom es kesz. Mas mashogy.
btw az ertesiteseimet meg tudom nezni a telon. Pont jo h nincs a testemen egy okoseszkoz. Bele is hulyulnek h minden szir szarert rezegne a kezemen.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
joey04
titán
Érdekes, nálam pont ellenkező hatása van az okosórának. Így, hogy jelez az üzenetekről, mailekről egyebekről, nem veszem elő annyit a telefont. Látom, hogy ki az, mi az, és látom, hogy ráér adott esetben. Sőt, mivel nekem alapból 0-24 némán van a telefon, így amikor még nem volt órám, csak úgy is ránéztem a telefonra, hogy történt-e valami.
-
bostone
addikt
Ha nem sport, hanem főleg egészségügyi szempontok miatt szánja rá magát a polgár okosóra vásárlásra, mennyire ajánlott ez az eszköz?
Vagy mi ajánlott helyette? Akár az Apple vonalat elhagyva is érdekel téma és kérdezem ezt úgy, hogy minimális ismeretekkel sem rendelkezem a témában. -
nozs23
addikt
Alapvetően ha fiatal vagy es egeszseges tul sokat nem ad hozza. Alkalomadtan egy rutin labor nagyobb betekintest ad, mint az orak riportjai.
Amugy ezeket atnezheted kezdesnek:
AW Healthcare
Apple Health app
Apple Health notifications -
xhege
veterán
-
Zoona
aktív tag
Ahány ember Én most elgondolkodtam egy okosórán (sose volt) viszont amiatt hogy lássam az értékeket, kalória stb. Egész napom laptop előtt van, telefon, teams, meetingek és nem szeretném még a kezemen is az értesítéseket is figyelni, főleg ha a telefont leteszem, lehet így még mindig skippelem majd
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
moleculez
veterán
Én nem értem hogy többeknek (nem csak itt, internet-szerte) AW10-t az U2-vel hasonlítják össze, sőt konkrétan az Ultra 2-t veszik helyette. Konkrétan dupla árról beszélünk (UK store hivatalos árak, alapmodellek) “Nézegettem Audi A3-t de A6 Avant lett mert az mennyivel jobb”… tényleg?!?!
Na mindegy is, ezt a jelenséget elengedve: AW4 ketyeg a csuklómon, jártunk pár helyen azóta, megélt ezt-azt. Medence, por, homok, konyhai gőz, tenger, hőség, mínuszok, köszöni jól van. Esküszöm a vért könnyező csatkai Madonnára én szeretnék váltani egy újabbra de… pontosan ugyanazt csinálnám vele, és ugyanúgy mint a mostanival. Nekem az értesítések miatt fontos napközben, főleg a munkámhoz jól jön olykor. Annyi hogy azért a mostanin azért meglátszik a kora, karcos itt-ott, harci sérülések🤷🏼♂️ Megjelenéskor sem tudott 2 teljes napot, olyan másfél nap volt az mindig is. Új korában 30%-al raktam fel most 15-20%.
Szóval egyelőre marad.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Én vagyok a leginkább meglepve, hogy ennyi ideje a bírja. A nagyobb karcok is csak fizikai munkától vannak, plusz a festés le van pattanva itt-ott.
Számomra a leghasznosabb a jól beállítható értesítés kezelés, kombinálva a Focus módokkal, nagyon spécin be lehet lőni mi mikor jelezhet. Meg ugye a fizetés. De hogy én appokat használjak, mármint bármivel is interktoljak az óráról… hát ha nem muszáj…Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Iphoneos897
kezdő
Érdekes egy darab ez is, de inkább megvárom jövőre az Ultra 3-at.
Aki szeretne banki ajánlókódot keressen bátran. :) Van CIB 20 ezer forint, ha számlát nyitsz, Gránit 30 + 8 ezer forint , ERSTE 30 + 10 ezer forint és Raiffeisen 30 + 5 ezer forint . Ha kell csak írj üzeneteté s küldöm is. :) A CIB most 20 + 40 ezer forintot ad ECO számla esetében. :)
-
odani2000
csendes tag
30 perc alatt 80%-ra töltés az nagyon gyorsnak számít, nem is tudnék mondani másik okosórát ami erre képes lenne.
Apple igazán átvihetné ezt iPhone-okba is.
-
veterán
-
xhege
veterán
válasz TheBikerider #42 üzenetére
Igen valóban megszokást igényel ilyen szempontból az Ultra. Nekem az első Ultra ugyanígy fura viselet volt, meg nem is tetszett annyira a forma. Aztán visszaváltottam Garminra. Aztán visszatértem Apple Watch 9-re, de az meg már túl kicsinek hatott (46mm), így végül Ultra2 lett. Most már nem zavar a mérete es kezdem szépnek is látni
-
this_is_why
csendes újonc
Nagyon jó ez a S10. Most pár évig nem volt AW-om, előtte meg S4 volt, ami után nekem ez elég upgrade - különösen a gyors töltés tetszik, meg hogy laposabb az óra.
Boltban próbálgattam S9-et, a 41mm kicsi volt a 45mm nagy volt. Aztán mellette volt kitéve az S10, és a 42mm méret tökéletes a 17-es csuklómra: hátha segít ez az infó azoknak akik nem tudják eldönteni a méretet. -
moma
őstag
"A pulzusszámokat, a véroxigén-méréseket összevetve más eszközökkel 1%-on belüli pontossággal mért a Series 10"
Itt mik a 'más eszközök' esetleg mellkaspánt? Korábban mindenki azt írta, hogy komoly eltérések vannak, minen csukón lévő eszközzel akárcsak egy mellkaspánthoz képest.
we all deserve a bit of luck.
-
veterán
-
Hallosz
senior tag
Ha láttál egyet, 7 - 8 - 9 - 10 mindet láttad
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft