- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
sziasztok! régebbi uc verziókat nem tudnátok linkelni? az utolsó sem kinézetre meg sehogy sem jön be
-
xenom0rph
őstag
Hali! A push értesítések csak állandó internet kapcsolat mellett működnek? A Simpson családos játékom mostanában nem jelez... :/ beállításokat megnéztem (app-on belül is) és be vannak kapcsolva az értesítések
halahala
-
zorromoto
senior tag
Sziasztok.
Tudja valaki hogy a next launcher bemutató videójában mi a neve az idöjárás widget-nek?
Esetleg az a launcher része? bár én nem találom.
thx a válaszokat.
-
LonGleY
veterán
válasz Pityke78 #22951 üzenetére
De, az, amit írtam, pl. Dolphin Browserrel. Ki tudod próbálni, van trial verziója a LastPass szolgáltatásnak. Vagy bármely más böngésző, hisz mindegyik tud jelszavakat menteni. Vagy a Pasword Safe, amiből androidon is gyorsan ki tudod másolgatni a neveket/kódokat egy programváltással. Milyen más jó opció kéne még? :]
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
22918 Tudom,hogy nem egyből frissül,de ilyen még nem volt.
1. Felléptem a "mag" nevű fájlmegosztóra és ott láttam,hogy van új verzió a Swiftkeyből.
2. Rámentem a "saját alkalmazások"ra ott nem jelezte,hogy frissíthető.
De ha magára az alkalmazásra nyomtam akkor már ott volt a "frissítés" gomb.Ez bizony BUG volt.
Más:
Egy készülék topikjában ajánlották ezt a Sony telefonokban megtalálható "Helyalapú Wifi" szolgáltatást kiváltó alkalmazást ami szerintem hasznos és kötelező.
Már akinek nincs szüksége a Tasker és Llama egyébb funkcióira:Wi-Fi Matic - Auto WiFi On Off
Megint más:
Van olyan böngésző a Playen amelyik képes a PC-s Chrome-al szinkronizálni?
Androidos Chrome és a gyári böngészőn kívül![ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Milyen képernyőre kirakható egyszerű stickis alkalmazás van? Evernote ilyen téren nem nyerő, Google Keep szintén nem.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Milyen kamera app ajánlott gyenge hardverhez? Ezt úgy értem, hogy ne kelljen 3-4 sec az elindulásáig, plusz gyors legyen, relatív szép képet csináljon.
Jelenleg Camera ZOOM Fx-et használok, de ez lassan indul, ráadásul nem is csinál valami szép képet, videót egyáltalán nem, kiírja, hogy ezen az eszközön nem támogatott. Azt tetszik benne, hogy be lehet állítani a kép készítést hardver gombokra kamera gomb hiányában. Annak örülnék, ha ez a plusz funkció benne lenne az ajánlott app-okban, de nem feltétlenül szükséges.
Az nembaj, ha nincsenek benne effektek, saját galéria.Köszönöm!
-
wardemi
senior tag
válasz dokee78 #22966 üzenetére
Tasker is tudja ezt és használom is bár hátránya is van pl ha valaki falun lakik ahol pl van 2 torony össz vissz akkor elég nehéz pontosítani .
De amúgy jó dolog illetve kevesebb a fogyasztása is mint ha GPS-t kéne kacsolgatni X időben.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
omega88
csendes tag
Heló mindenki!
Készülék: ZTE Blade
ROM: JellyBear-v3.55 (4.2.1 CM10.1)A kérdésem az lenne, hogy tudnátok-e ajánlani egy "ütemezetten szinkronizáló" apot? Az lenne a lényeg, hogy minden nap ugyanabban az időpontban wi-fin keresztül letöltené a frissítéséket, e-maileket, időjárás adatokat, stb.
Továbbá ha már úgy is írok akkor tudnátok ajánlani egy file manager appot ami hozzáfér a root fileokhoz is és ftp kapcsolatot, cloud kapcsolatot, hálozati kapcsolatot és hasonlókat is tud létrehozni?
Ráadás kérdés:
Szerintetek érdemes lenne az általam állandóan használt appokat system appá tenni? Vagy jobb lenne a system appokat is külön telepíteni? Lenne ennek különösebben jelentősége azt leszámítva, hogy a system appok eltávolításához valamilyen root browser szükséges?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy van olyan app amikor a telefon cseng és lefordítom elhallgat?
Sony xperia ion 4.0.4 nem root-olt
Előre is köszönöm! -
Hajas Mao
tag
Üdv!
On screen button progit keresek GB-re. Mik a választékok? A Button Savior nem gyerebe.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A hivatalos YouTube app beállításaiban van egy olyan, hogy "Előzetes betöltés", azt írja hogy itt a megnézendőnek jelölt videókat wifin előtölti, hogy bármikor meg lehessen utána nézni. Ezt próbálta már valaki? Bejelöltem egy videót megnézendőnek, de látszólag nem csinál semmit...
-
aizen92
addikt
válasz pepe091 #22980 üzenetére
Nekem se csinál semmit. De megnéztem és azt írja h lassabb adatkapcsolaton is gyorsan betöltsön. Szóval ez nem offline (nem is írja sehol h az lenne ) hanem pl. egy edge kapcsolattal gyorsabban betölti. ( értelmét egyáltalán nem látom a dolognak..... )
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
klambi
addikt
újabb gond!
ma, amikor a szerencsétlen futár csörgetett, 1-2x gondolom, akkor a telefonban volt némi késés, nem jelezte időben és mivel a zsebemben volt ezért csak 3. csörgetésél volt hang és rezgés addig nem rezgett, csörgött, de a hívást fogadta. ezt mi okozza a késést a hívásnál és jelzésnél?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
nagyúr
jetAudio Plus v3.0.0
What's in this version:
v3.0.0
New UI for playback window
Multi-select for all browsers
Grid mode for Artist browser*
Restrict music folder
Expanded notification (JB)*
Read album art from tag
Enhanced shake
New auto-advance mode
New sound effects (X-Bass & X-Wide 3)
New widgets (4x3, 4x4)
Widget transparency*
Pitch correction ON/OFF
Show file info
Find on Youtube
New repeat mode (Stop after current track)
Adjust FF/REW interval*
Search artist/album/title
White theme
Ad-Free plugin
Fixed bugs
* : for Plus version only"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Tyer
őstag
Melyik app-ot javasoljátok One X-re, hogy korlátozni tudjam a 3G használatot app-onként?
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
oncsi
őstag
Nem tudom ide tartozik e ez kérdés, de hátha.
Asszony teloján nem találtam meg a keresett APP-ot a Play-en. kiderült, hogy a tartalom szűrés neki alacsonyra van állítva. Megváltoztatni viszont csak jelszóval enged. Én csináltam neki, de több mint egy éve. Ki emlékszik már arra. Saját fiókja, egyébként minden másban jó. hogy lehet ezt orvosolni?(Ja a telo SE miniPro+ICS)
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Tyer
őstag
Google naptárba hogy tiltsam le, hgoy jelezze cimtárba beirt szülinapokat???
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
gmark247
tag
Milyen back up app van, ami tudja nagyjából azt, amit a titanium de nem szükséges a root ? A lényeg, hogy az alkalmazásokat mentse a jelenlegi állapotban és ne csak egy telepítőt csináljon róluk.
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
Melack
veterán
Helló! 100mbos net mellé keresek magyar nyelvű böngészőt Opera Mini helyett Galaxy Minire. Ti mit javasoltok ?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest