- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
A teljes címjegyzékem a Gmail-es Címtárban van, és régóta azt használom. Észrevettem azonban, hogy ha a telefonomon veszek fel új kapcsolatot, azt a webes felületen (az említett Címtárban) nem látom. Többször is frissítettem, újraindítottam, szinkronizáltam - de semmi. Vajon miért? Másik irányban kifogástalanul működik a dolog.
-
xenom0rph
őstag
Hír olvasásra mit használtok? Az index appban, olvastam néhány cikket órán , és több, mint 15megámba került. A PH! - n kevesebből kijövök több idő alatt...
halahala
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Rajzprogramot keresek tabletre, hasonlót mint, ami a note 10.1 re van. Ilyennel szeretném használni. Lehetséges?
-
addikt
válasz xenom0rph #23454 üzenetére
Használj RSS hírolvasót pl. én ezt kedvelem: Sparse rss
Garantáltan adatforgalom kímélő, mindig tudod majd az aktuális híreket. Ha a teljes hírekre vagy kíváncsi, akkor az Opera Minivel menj tovább a teljes hírekre, ez a legspórolósabb.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
-
xenom0rph
őstag
jónak tűnik ez az rss megoldás, csak kissé puritán az app kezelő felülete, de megteszi pár hírcsatornát tudnál még mondani hozzá?
Más: ugye vannak ilyen üzenet küldő programok (pl imo). Amik így összegyűjtik nekem az ilyen közösségi szolgáltatásokat, én most konkrétan a fb messengert szeretném leváltani.. Mert 20-30 perc késéssel jelez. Mi lenne a legjobb alternatíva?
halahala
-
Bozek
nagyúr
válasz xenom0rph #23454 üzenetére
Én a gReader Pro verzióját, már csak azért is, mert működik offline is. WiFi közelben mindig letöltöm a cikkeket és később elolvasom. De megy online módon is, ha nagyon muszáj.
(#23465) w.miki: Ott van a képen a Hírcsatorna hozzáadása. Oda kell beírni az RSS linkjét.
[ Szerkesztve ]
-
student
őstag
Ez a legujabb 4.5 gmail fel települ a 2.3-as androidra? mert nekem már nagyon rég nem frissült a telón
-
bach66
tag
Olyan feladatkezelő app-ot ("teendők") keresek, amely
1. Nem "felejti el" a feladatot. Ha mára van egy feladat ütemezve, de nem pipálom ki, akkor tovább is mutatja, amíg csak meg nem csinálom. (Tehát nem egyszerűen egy naptár, mely figyelmeztet.)
2. Szinkronizáljon a Google Teendők-kel, ÉS desktop-gadgettel (Win 7) vagy legalább böngésző-kiegészítővel (Chrome).
3. Magából az appból lehessen telefonálni, SMS-t, email-t küldeni, akár időzítve is.(Tehát feladatnak fel lehessen ezeket venni és magából az app-ból elintézni.)
Most próbálom az any.do-t, de ott nem találom az utóbbit. Pedig egyébként tetszik.
Mit ajánlotok???
(Ja igen, GB androidom van)
[ Szerkesztve ]
-
-
golyós
addikt
válasz xenom0rph #23464 üzenetére
A Tapuban nincs magyar nyelv viszont (Index-belföld, Origo, Blikk, Index 24 óra , hvg , mobilarena , techbázis, csakfoci , origo sport, ) napi frissitéssel átlag 2Mb-ot tölt le.
A gReader magyarul is tud de nem tudom ellenőrizni, hogy mennyit tölt csak ha nézem az adatforgalmat, mert nem írja ki.
Mindkettő tud offline, tehát otthon reggel wifin leszedem a hireket és amikor ráérek elolvasom offline.
(#23468) w.miki
beírod, hogy pld. : index.hu, hvg.hu, blikk.hu ha van neki rss csatornája beadja egyből.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Bozek
nagyúr
válasz w.miki #23472 üzenetére
Az Origo RSS csatornái. Index-en meg kiválasztod a neked megfelelő témát és a jobb oldalon ott lesz egy RSS gomb, annak a linkje kell. A főoldal értelemszerűen az összes cikk.
(#23476) golyós: A Taptu hogy tud offline-ul? Mert én erre vonatkozólag semmi beállítást nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Egy gyors böngészőt ajánljatok:
-tudjon offline mentést
-kis méret max. 15 MB
-magyar nyelv előny,de nem kritériumAz új Opera még mindig sz@r?
Next Browser
Naked Browser
Ezeket mostanában próbáltam. -
OgKush
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy ha google+-al feltöltöm a képeket drive-ra, akkor utána azt lehet valahogyan szinkronizálni gépre?
-
LonGleY
veterán
válasz dokee78 #23484 üzenetére
Ez utóbbi is teljesértékű böngészőként működik, nem tudom
pontosan, mi a trade-off. De mindkét hajóka jól használható,
ha jóféle WebKit-es böngésző kell. Az OC meg alap a Presto-val.Aztán majd az új Opera... Az asztali verzióval egyelőre ott
tartunk, hogy már felfedezhetők jelek arra vonatkozóan, hogy
a régi funkciók egy részét szépen lassan újraépítik, de hogy
a mobilos verzió miként követi ezt a trendet, nem tudni.[ Szerkesztve ]
-
-
cozmo
őstag
Memory Booster (Full Version) Júni 14-ig akciósan -30%! Vegyem vagy ne vegyem? Ez itt a kérdés!
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
bach66
tag
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz xenom0rph #23495 üzenetére
A Boat Browser-ben van tab bar és tab-kezelő gomb (lejjebb görgetve persze nincsenek útban), illetve oldalról behúzható kiegészítők. Nameg ott van a gesture-alapú irányítás.
A Boat Browser Mini-ben nincs tab-bar, és csak a külön gomb adott a nyitott oldalak kezelésére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.