- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
HÁTTÉRADATOK ki-bekapcsolásához van valami widget vagy gyorskapcsoló? Ez ugye ha aktív, akkor mehet a szinkronizálás, automatikus frissítés, Play kommunikáció, de pont ezek miatt én ha csak nincs dolgom a Playen, a Háttéradatokat kikapcsolom. Ne tévesszük össze ezt az Automatikus Szinkronizáció opcióval, GB alatt ez külön menüpont. A Háttéradatokat hogy lehet gyorsan, beállításokban való turka nélkül ki-bekapcsolni?
-
vocalhost
tag
Tudtok nekem mondani valami jó ingyenes anti thief programot?
Az sem baj ha anti virussal van egybe kötve (sőt), csak jóll egyen testre szabható| - Motorola Defy(MB525) @ WhiteRabbit 1.7.1 -|
-
bubi92
őstag
camera zoom fx jó kamera proginak számít, megéri lecsapni rá?
-
csipuka
senior tag
Valami kapcsolgatja a BT-t be, de nem tom mi. Van valami log vagy app ami logolna ezt?
-
-
RexpecT
addikt
válasz #40351744 #2112 üzenetére
Passz, de gyári JB alatt én is megtaláltam.
Google Play szolgáltatások -- Google-szolgáltatások androidos alkalmazásokhoz
A Google Play szolgáltatások segítségével a Google Play Áruházban található androidos alkalmazásokat integrálhatja a Google+-szal vagy Google Fiókjával. Bizonyos alkalmazások megfelelő működéséhez a Google Play szolgáltatások telepítésére és frissítésére lehet szükség.
A Google Play szolgáltatások általában automatikusan frissülnek androidos készülékeken. A Google Play Áruházból kézileg is letöltheti és telepítheti őket.
[link][ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Kösz srácok, megnézem az említett appokat Háttéradatok kapcsolásához.
Amúgy a Power Toggles valamelyik kapcsolója jó erre?
-
R19
senior tag
Melyik a legjobb app a progik jogosultságainak kezelésére?
-
-
roly7
tag
Üdv. Ma kaptam egy külföldről behozott galaxy s2-t az lenne a kérdésem hogy tudnám megtanítani magyarul mennyire bonyolult? Nem tudom az ha felfrissítem akkor nem ajánl fel nyelv választási lehetőséget mert mosta 2.3 van fent gondolom lehet frissíteni a 4-re amúgy érdemes frissíteni erre az újra?Kössszi.
-
fdisk
őstag
Meg tudja vki mondani, h ez mire való?
Mert nem tudok rájönni.
És hogy hogyan tudom alkalmazni.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
SG3rg0
őstag
Meddig lesz ez a 55ft-os promo a playen?
-
Foose
addikt
Tudna valaki segíteni, hol keressek háttérképet 480x854-es kijelzőre? 5 lapos kezdőlapra... 960x854-es felbontás kell?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
törölt tag
call meter 3g -ről mi a vélemény?
biztonságos? mármint a sok jogot adás miatt? -
zebede
őstag
A mai akcióban ICS-seknek Nova Launcher Prime, mindenkinek Smart Tools negyed dolcsiért. A többi szokásos töltelék app.
-
Dicker
őstag
Egy kérdés.
Itt ez a holnapi/mai akcióban a Horn játék.
Annak van THD verziója is ugye. Ha ezt letöltöm a One X-re, akkor az nem egyezik a tegrahd-s verzióval ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest