- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
p@gabi #170530 üzenetére
Nekem eddig két variáció volt, de az terminál/kártyaelfogadó függvényében.
1. csak bekapcsolni kellett a kijelzőt (pl duplakoppal, vagy nem rögzített ujjal megnyomva a bekapcsoló gombot), feloldani nem, tökéletesen működött a fizetés Wallettbe rakott Revolut kártyával. A 2. pontban említetten kívül minden terminálon, jellemzően 15 ezer Ft alatti összegekkel, de volt néha nagyobb is.
2. Egy bizonyos cég üdítő/snack/kávé automatáinál az összeg nagyságától függetlenül (jellemzően 200-400 Ft) mindig fel kellett oldani a telefont nem volt elég a kijelző bekapcsolása, máskülönben nem fogadta el a fizetést.
Mostanában nem fizettem NFC-vel, kíváncsi leszek, mi változott.
-
p@gabi
tag
válasz
Mcrazy #170529 üzenetére
Félreérhető volt,igen
Kisebb összegekre gondoltam,hogy nem kért azonosítást
Természetesen nagyobb összegeknél,és néha néha kicsinél is,bizonyos időközönként,szúrópróbaszerűen nálam is kért azonosítást,ugyanúgy ahogy bankártyával érintéses fizetésekkor nagyobb összegnél vagy néha kisebbeknél is kér/kért pin kódot -
válasz
p@gabi #170527 üzenetére
Sziasztok!
"Ha már fel van oldva,persze,hogy nem kér"
Dehogynem kér. Egy bizonyos összeg után biztosan. Évek óta használom és tapasztalom. Bár én Ausztriában használom legtöbbet, de gondolom, hogy máshol is hasonló a helyzet.
Nálam alapból ki van kapcsolva az NFC, egy automatizálóval kapcsolgatom ki/be. Feloldom a kijelzőt, NFC be, érintés és jön az üzenet a kijelzőn, hogy azonosítsam magam. Ujjlenyomat hitelesítve és kész.
Egyébként nagyon helyes, hogy nem lehet lezárt kijelzővel fizetni.
Gondoljunk csak bele. Tömött buszon sétál az emberünk egy NFC terminállal és csak azt kell elkapnia, hogy mikor jön valakinek egy értesítés, mert akkor legtöbb esetben bekapcsol a kijelző. És már meg is történt a lehúzás. Persze ez így valszeg túl egyszerűen hangzik és azt gondolhatjuk, hogy ez így ebben a formában nem történhet meg, de biztos, hogy nem véletlen az ez irányú szigorítás. -
p@gabi
tag
válasz
Winnie The P #170526 üzenetére
Ha már fel van oldva,persze,hogy nem kér
Nem ez volt a "probléma"
Eddig úgy is lehetett fizetni,hogy nem volt feloldva a kijelző
Elég volt csak rákoppintanom és felébresztenem a kijelzőt és úgy is lehetett fizetni,most már biztonsági okokból csak feloldva lehet,pinnel,ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel,kinek mi van beállítva -
Winnie The P
őstag
Én épp most fizettem vele. Feloldottam a képernyőt és ennyi, nem kért semmit sem.
-
p@gabi
tag
válasz
Rigormortiis #170524 üzenetére
Nálam nincs semmi ilyesmi és mégis kéri az ujjlenyomatot még 600 forintos összegnél is,tegnap vagy tegnapelőtt óta
Szigorítottak,ennyi
Azelőtt elég volt csak felébreszteni a kijelzőt és fizethettem vele -
csipuka
senior tag
válasz
Rigormortiis #170521 üzenetére
Igen, kicsit szigorubba tettek. szerintem jogosan
https://www.androidauthority.com/google-wallet-needs-authentication-3427997/ -
antal750
aktív tag
válasz
Rigormortiis #170521 üzenetére
Általában 10-15 ezer környékén kérni szokta. Nekem szinte mindíg
-
Rigormortiis
veterán
Lett valami változás a Google pay-el? Eddig elég volt, ha csak a kijelző fel volt élesztve neki fizetéskor, most viszont az sem elég, ha fel van oldva a telefon, mindenképp kér ujjlenyomatot...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- ASUS notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Escape from Tarkov
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest