- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
válasz Somatom #159799 üzenetére
Ezt én nem próbáltam még, windowsban lehetséges, plex-et használtam úgy hogy scripttel én hozzárendeltem a pot playert. úgy nem böngészőben indult a videó hanem a lejátszóban. De az android más tészta, talán url kimásolásával működhet a dolog, viszont macerás... youtubra én beálitottam a böngészőt hogy alkalmazásban nyiljon meg és igy a youtube app jönne be, ha én nem az alternatívát használnám....
SunMount3r
értem, köszönöm[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Van arra bármilyen lehetőség, hogy vmi alkalmazással ellenőrizni lehessen mennyit "futott" eddig a telefon?
Van egy olyan megérzésem, hogy vkinél már megfordult a telefonom.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Tegnap óta Vnc viewert használok mobilon amivel PC-re szoktam ránézni. Az miért van, hogy ilyen rácsos a kép kép ? Beállításokban nem találtam erre utaló kikapcsolási lehetőséget. Köszönöm előre is a segítséget!
-
vacs
veterán
Helló.
A Play Store-ból hogyan lehet egy app/játék linket kimásolni, megosztani?
Korábban jobb felül 3 pötty-nél volt, de már nincs és máshol se találom.(^)(>.<)(^)
-
Fall-N
veterán
válasz SunMount3r #159800 üzenetére
Az 1DM tudja. Mindennel működik kivéve a YT, ismert okok miatt.
-
Somatom
veterán
válasz szabi__memo #159814 üzenetére
Az a baj, hogy a Google monopol helyzetben van és ezt pontosan tudja. Sajnos, nincs vetélytársa.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Somatom
veterán
válasz szabi__memo #159817 üzenetére
Ez egy ilyen világ. Szándékos avultatás, stb.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
crok
Topikgazda
"hogy egy-egy frissítésnél a changelog már nemhogy semmitmondó ("code optimized"...) de már Google alkalmazásoknál is látom hogy a changelog gyak. töküres.."
Most pont szépen összeért egy ilyen látvány: 4 app 3 techóriástól és egy indie fejlesztőtől, 2 semmitmondó changelog, egy teljesen töküres és egy részletes, tételes leírás. Nah' vajon melyik a részletes.. [erre tessék].. Most mondanám hogy fel se húzom az ilyenen már magam de akkor is..
-
szabi__memo
nagyúr
Igen, azért rengeteg olyan dolog van ami bosszantó és elvárható lenne a Googletől, hogy odafigyeljen annyira, hogy ezek ne fordulhassanak elő. Én. A magam részéről nem látom azt a professzionalizmust ami egy ilyen cégnél meg kéne, hogy legyen.
Némely appjuk is a vicc kategóriába tartozik van ami színvonalban, van ami frissítés terén (vannak bőven 2 csillagosak is). Pedig azt gondolom, hogy azért csak egy iránytűként, referenciaként kéne, hogy működjenek. Sok tekintetben nekem olyan mintha nem is egy profi cég lenne, hanem valami ázsiai 'startup'.És akkor tényleg csak Android szoftver vonalról beszéltem, de más területeken sem jobb a helyzet. Persze ettől függetlenül rengeteg a fejlesztés, sok területen élen vannak, csak meglepő ez a sok töketlen dolog
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz szabi__memo #159817 üzenetére
Olyan mintha valaki csak úgy gondolna egyet, hogy befejezte a munkát és akkor már mehet is kifelé
Jatekipar detto...
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Realme 8i -ben a ima google tárcsázó van gyárilag, ha jól tudom. Lecseréltem egy gyári realme tárcsázóra, ami működik is, de a hívás közbeni felület ugyanaz, mint eddig. Mivel lehet azt is lecserélni, vagy mit nem csináltam jól vajon?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok. Kb 10 éve volt a telo ön egy olyan app ami egy régebbi papirkep fotózáskor korrigált és szelek nélkül egy komplett képet csinált. Sajna nem találom a ply áruházban vagyis nem tudom hogy keressek rá. Ha tudna valaki segíteni nagyon köszönnem
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Beni2360 #159824 üzenetére
Találtam egy cikket ahol ezt ajánlják ; PhotoScan by Google de a playon igy nincsen már fent.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MODERÁTOR
-
AtHoS
nagyúr
válasz Beni2360 #159825 üzenetére
Talán ez lenne az? [Google Fotók – Fotószkenner] ez az angol nyelvű oldala PhotoScan by Google Photos
read-only mode on the forum
-
Beni2360
félisten
válasz Viktor0610 #159826 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, megnezem.
Redmi Note 8 pro telcsi van, de nem találok be ni ilyen opciót.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz tahepa #159829 üzenetére
Már felettem és muxik.
Amire emlékszem anno ott kézzel kellett korbe jelölni a széleket, elvagva a kilogó szegélyeket. Gondolom dokumentumok, levelek szkenelestére is jó?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MODERÁTOR
-
Beni2360
félisten
válasz Viktor0610 #159831 üzenetére
-
Winnie The P
őstag
Üdv! Otp-s ügyfélként van arra valamilyen lehetőség, hogy ki tudjam használni az Nfc-s fizetést a Simple alkalmazáson kívül?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #159833 üzenetére
Nem.
Maximum, ha egy olyan kártya "mögé" teszed az OTP-s kártyádat, ami Google Pay kompatibilis.
Bővebb infó: Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFCXiaomi 13T
-
Winnie The P
őstag
válasz Viktor0610 #159834 üzenetére
Köszi.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Somatom
veterán
-
Indiant
addikt
Ha a telefonod mögé teszed az otps kártyádat, akkor is tudsz nfcn fizetni. ..és még token sem kell.
-
MikeWazowski
veterán
A Google Drive titkosítja a feltöltött képeket? Pl. történhet bajom, ha feltöltöm a szem. ig. kártyámat?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
sopruk
senior tag
válasz MikeWazowski #159839 üzenetére
-
mobilizmo
Topikgazda
és sopruk
Tök jó. Én is átálltam már Lastpass-ról a Bitwarden-re és az ingyenesben nem lehet csatolmányt berakni. Lastpass-ban volt és én abban tartottam a család okmányainak elektronikus változatát. Kipróbálom ezeket.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
MikeWazowski
veterán
válasz sopruk #159840 üzenetére
Értem, akkor lehet nem jól tettem fel a kérdést. Szóval ott biztonságban tudhatom a kártyáimat? Lehet nem titkosít de egy hacker gondolom nem fér hozzá, ha már Google az üzemeltető.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
kaciokos
őstag
válasz MikeWazowski #159847 üzenetére
Szerintem egy hacker valószínűleg nem, de én a Google-nak se szívesen adnám oda...
-
válasz MikeWazowski #159847 üzenetére
Szakemberek úgy szoktak nyilatkozni, hogy a Google privacy szempontjából katasztrófa (ez érthető), security szempontjából viszont nagyon erős.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs