- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Instagram videók letöltésére van-e már valami megoldás? A korábban használt app-ek már egy ideje használhatatlanok. Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
HellDudge
újonc
Sziasztok! Viberen hogyan lehet úgy lementeni a beszélgetéseket, hogy utána az visszanézhető is legyen? Csináltam biztonsági mentést, felrakta drivera, de ott rejtett adatként szerepel és nem tudom megnyitni.
-
Bozek
nagyúr
válasz gyemipapa #159948 üzenetére
Már azt se értettem, hogy ha valaki Androidra keres ilyent, miért ajánl neki bárki is Windowsos programot...
A probléma csak annyi, hogy nem ide való. Ha minden topikban össze-vissza lenne szó mindenről, akkor lehetne egy nagy közös üzenőfal is akár.
Amúgy meg ha annyira érdekel, írj PM-et annak, aki ajánlotta, akkor nem a topik van teleszemetelve.
[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ismertek arra lehetőséget, hogy időszakosan blokkoljam bejövő hívásokat egy lista alapján?
Például időintervallumban (22.00-tól 07.00-ig) csak a megadott néhány telefonszámról kaphassan telefonhívást.
Köszönöm, előre is!Üdv,
TeoNexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
MODERÁTOR
-
teo77
őstag
válasz Viktor0610 #159960 üzenetére
Szia!
Köszi, ez kb. jó is lesz nekem! Egyedi listát nem lehet létrehozni vele, de sebaj!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Mi lehetne az Igo alternatívája, ha át szeretném menteni a poi-kat, és szeretnék keresni is köztük? (A Maps.me nem találja a poikat, erre nem jó)
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Cheif
tag
válasz szita.erno #159963 üzenetére
Én használom, gond nélkül.
-
MODERÁTOR
válasz szita.erno #159963 üzenetére
Kapcsold ki a Blokadat. Hátha az a baja.
A családban van pár raiffeisenes, senki nem panaszkodik.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
szita.erno
aktív tag
válasz Viktor0610 #159965 üzenetére
Ki van törölje a blokada de nem lett jobb
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
MODERÁTOR
válasz szita.erno #159966 üzenetére
Többen panaszkodtak a Playen hasonlóra, remélhetőleg javítják hamar.
Xiaomi 13T
-
szita.erno
aktív tag
válasz Viktor0610 #159967 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Nagyjából 2-3 naponta ránézek az alkalmazásokra, hogy jött-e frissítés, azért általában szokott lenni, nem is ez a lényeg. Már a második ikon packot ajánlotta fel törlésre a telóm, mert hogy virust tartalmazhat a frissítése. Persze töröltem, de mindegyik ikon packot a play áruházból szereztem be, és onnan is frissít, ha így folytatódik, akkor nagyon le fog csökkeni az ikon packok száma. Szerintetek legközelebb is töröljem a packot, vagy hagyjam figyelmen kivül a figyelmeztetést ?
Köszi a válaszokat. -
Flinter
tag
Szervusztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
A múltkorijában kotorásztam a Google fiókomban és valahol valahogy megjelent egy olyan (~Európa) térkép, amin piros pöttyökkel jelezte ki, hogy hol készítettem eddig fotókat a telefonnal? Nem volt időm vele foglalkozni, de gáz, hogy azóta se találom ez a funkciót.
Az alapvető problémám az, hogy szeretném térkép alapján tudni, hogy hol készítettem fotót, ami a Google Fotókban tárolva van? Településnév, esetleg utcanév "részletesség" legtöbbször nem elég - a fotók többsége 'noname' külterületen, a természetben készült, ezért is lenne hasznos egy olyan "grafikus kereső", ami a térképen mutatja meg, hogy az adott kiválasztott helyen mikor, milyen fotókat készítettem?
(Off topic: Ugyanez a problémám Windows felületen is.)
Kösz a válaszokat. -
w.miki
veterán
Huawei P30-ről Samsung S21 FE-re hogyan tudnánk átvinni adatokat?
Gmail fiók hozzáadásával sok átment, de pl. a Jegyzetek a Huaweiről nem.
WhatsApp régi üzenetek sem jöttek át.
Hogyan tudnánk azokat is átvinni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
efi99
őstag
Egyes alkalmazásoknál van (volt?) rá lehetőség, hogy az értesítési ikonját (állapotsorban) a (bal) szélen tartsa. Létezik valami olyan önálló app, amivel lehet azt menedzselni, hogy az így nem szabályozható ikonok hol legyenek a sorban, vagy legalább, hogy melyik legyen a bal szélen, és ne mindig a legújabb?
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
MicroSD kártyáról mobiltelefon által lehet hordozható HDD-re másolni adatot, képeket?
Az pláne jó lenne, ha nem kéne a telefonba betenni a memóriakártyát, hanem kártyaolvasó csatlakoztatásával lehetne végrehajtani.
Létezik ilyen megoldás?
-
Somatom
veterán
válasz Rodzser Mór #159978 üzenetére
Elvileg igen. Az áramellátás a probléma. A teló nem biztos, hogy el tudja látni elegendő árammal a két meghajtót. Ajánlott az aktív HUB használata. Nekem egy TP-Link UH720 -am van. Az sem mindegy, hogy milyen fájlrendszer van a meghajtókon. Pl. EXT nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Rodzser Mór #159980 üzenetére
Ezt nem tudod megtápolni, mert 12V a közvetlen bemenete. De, akkor javaslok mást. Passzív HUB. Először bedugod a kártyát és csatlakoztatod a telóhoz. Ettől OTG módba kapcsol a teló és a kártyát el fogja bírni. A HDD hez veszel egy ilyen Y kábelt. Először a dupla kábelest bedugod a HDD -be, aztán a tápot a powerbankba, majd a harmadikat a HUB -ba. Használom, működik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
-
Per Me
tag
válasz Rodzser Mór #159978 üzenetére
Szia! Én ilyet használok pár éve. Nem asebességéért szeretem, de megcsinálja, amit kell néhány egyéb hasznos funkcióval együtt.
-
Per Me
tag
válasz Somatom #159989 üzenetére
Volt olyanom is, amiben vinyó volt, és rá lehetett dugni dolgokat. Ott közvetlenül másolt az eszköz. De ez itt már nagyon OFF, ezeken a vonalakon elindulhat a kolléga.
-
Somatom
veterán
válasz Per Me #159990 üzenetére
Az eszköz elavult, de igen, ez már egy jó megoldás lehet modern alapokon (pl. telóról, wifin utasítani az eszközt, vagyis kb. az általad mutatott, két eszköz egyvelege ). Viszont biztos nem lenne olcsó. Legalábbis egy passzív HUB -hoz, egy kártyaolvasóhoz, meg egy Y kábelhez képest. A powerbankot nem számolom, mert sztem az van neki, ha már említette.
Nem ismerem az OFF helyi ökölszabályait. Ha én bírálnék, akkor a témához nem szorosan kapcsolódó, de informatív offolásokat símán hagynám futni.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zsoltip
őstag
Üdv ismét Fórumtársak!
Exchange fiókok beállítását kipróbáltam 3 appal: Gmail, Outlook, Bluemail.
A Gmail a leginkább hozzám közelálló, ám itt nem jelennek meg a folderek, csak ha szépen megyek mappáról almaopára, almappáról al-almappára...Tehát maga a struktúra sem látszik, míg ez simán megvan a másik 2 appban.
Gmail-ben van valamilyen általam esetleg nem ismert beállítás, ami mutatja a mappastruktúrát az előbb említett lépegetős módszer nélkül is?Köszi, zsoltip
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Lennétek szívesek kipróbálni, hogy a replaio rádió nálatok működik-e mobilneten?
Nekem csak wifin megy, pedig a beállításokban engedélyezve van a mobil adat forgalom![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
MODERÁTOR
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy létezik-e olyan navigációs app, ami a tanyákat be tudja lőni. Köszönöm!
Esetleg bármi más ötlet, hogy ezeknek a helyét hogy lehetne betájolni? KSH-s munkához kellene majd ismerősnek kimenni idegen település tanyáira.
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest