- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
válasz WhiteWalker #160102 üzenetére
Ez volt elmentve nekem.
De itt van a Play link is. -
crok
Topikgazda
válasz fery02 #160097 üzenetére
A Simple Social-el kapcsolatban itt írtam mi lett a helyzet. Egyébként a Simple Social és a Swipe for Facebook is elérhető APKMirror-on ha nagyon kellenek.
Én még ezeket írtam fel mikor teszteltem ilyesmit:
Maki (elvileg levették Play-ről*) / Maki Plus
Swipe / Swipe Pro (elvileg ezt is levették Play-ről*)
Frost-for-Facebook
MaterialFBook
SlimSocial - Google Play - GitHub & letöltés - F-Droid
*Azt vették csak le amit megjelöltem.
Nekem anno a Frost és a MaterialFBook tetszett de nyilván nem 100% teljes körűek hiszen minden ami nem maga a hivatalos alkalmazás az csak egy wrapper ami "átcsomagolja" valamelyik web- vagy mobilnézetet (és eltörhet amint valamit változtat a Facebook). -
addikt
Nagyon szépen köszönöm a bőséges infókat mindenkitől alternatív Facebook app ügyben!
Maradok én is a Simple Social kipróbálása mellett, az össze többi app sokkal régebben volt legutoljára frissítve, ahogy belenézegettem a linkekbe.
-
addikt
Bocsánat a dupláért!
Jól emlékszem, hogy ezekben az alt. FB app-okban nem működik egyikben sem normálisan a Marketplace?
Valami ilyesmi rémlik korábbról.Most pl Simple Social-ban alapértelmezettként egy hirdetést sem mutat a környékemen.
Ha kiválasztok valami kategóriát, akkor már mutat, viszont úgy országosan mutatja mindet.Szerk: figyelem közben, hogy ennek az app-nak sem lesz több frissítése, hanem átveszi a helyét egy Simple X nevű alkalmazás, ami viszont megtalálható a Play-en (apkmirror-on nem).
Akkor összességében érdemesebb Simple Social helyett a Simple X-et telepíteni gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
válasz zsoltip #159992 üzenetére
Marad az Oulook vs. Bluemail kliens androidra.
Outlook eddig annyiban tud többet felmutatni nekem, hogy az O365-ben beállított "shared mailbox" fiókot is be tudom állítani rajta, amit más mail kliensben nem.
Ez a pro.
Van még más pro-kontrában a 2 között manapság, tapasztalatotok, ismeretetek szerint? -
Vigyorka
aktív tag
Bocs, ha már volt.. (én nem találtam.)
md5, sfv... fájlok meggytására és a kontroll lefuttatására van valamilyen app?
((a Wi-ben RapidCRC-hez hasonló..)Vigyorka
-
jel1
aktív tag
MIUI+ hogyan telepíthető?
Elvileg valami szinkron app lenne xiaomi és windows között, csak még kínai meg béta.
Telefonomon MIUI 12.5.2 van. -
lomposfarkas
tag
Az F-stop kulcs féláras.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Létezik backup program ami alkalmazás adatokat is át tud vinni két, nem rootolt telefon között?
Whatsappot szeretném átvinni fater régi telójáról az újra, de a google fiókba nem mentek fel az adatok valamiért. A régi telón már nem tudom elindítani az appot mert hitelesítést kérne, de a sim kártya vissza lett vágva és az új telóba téve. -
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz -FreaK- #160117 üzenetére
Nincs olyan ami root nélkül átviszi (az is megvan miért) - de a WhatsApp rendelkezik saját mentéssel + visszaállítással, nem? Én úgy emlékszem az működik
-
-FreaK-
veterán
válasz Viktor0610 #160118 üzenetére
Én is így gondoltam, de nem akar jönni az új telefonra a kód, ha a regin próbálok belépni.
Crok: mentéssel, igen, talán meg is csináltam, átmásoltam minden adatot a belső tárhelyről az új telefonra, de restore opció az nincs.. Első indulás után megkérdezi hogy nézze-e meg a felhőben, de oda meg nem ment fel a mentés.
Nincs olyan opció hogy import vagy restore.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MikeWazowski
veterán
Nálatok elérhető a 1weather app? link
Fura, mert anno használtak, most azt írja nem érhető el el....
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
crok
Topikgazda
válasz MikeWazowski #160125 üzenetére
..az orszagomban nem erheto el..
-
csipuka
senior tag
Igen, usa.
-
7Sony7
addikt
Nekem a linkről fel is települt, működik. Hungary
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
MikeWazowski
veterán
De az a fura hogy anno értékeltem az appot ergo tudtam telepíteni. Na mindegy, köszönöm hogy megneztetek.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Órarend alkalmazást keresek, ami több órarendet tud kezelni és mutatni egyszerre, órarendenként külön csengetési renddel.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
zsoltip
őstag
válasz MikeWazowski #160124 üzenetére
Köszi a véleményt.
Gmail appban elég gagyi az O365 fiókok folder kezelése.
Outlook appban pedig nem tudom cimkézni a Google fiókok leveleit. Áthelyezni mappába engedi, de címkét hozzá rendelni nem. -
zsoltip
őstag
válasz zsoltip #160131 üzenetére
Gmail-ben címkékkel kategorizálom a leveleimet.
Egy-egy kategória hozzáadásánál, pl. egy beérkezett levél, nem tűnik el a bejövő mappából, csak látom a hozzá rendelt címke megjelölést.Ezzel szemben az Outlookban, ha áthelyezek egy levelet a beérkezett mappából pl. az "Autók" mappába, akkor csak és kizárólag az "Autók" mappában lesz fellelhető, a bejövőben nem.
Milyen lehetőség van arra, hogy kb. ugyanazt az eredményt érjem el, mint a Google címke rendszerével?
Tehát adott levél maradjon a Bejövő mappában, de tudjam/lássam, hogy az az "Autók" mappába tartozik.Ugyanez az elküldött levelekre is kérdés.
Az Outlook a mappákat nem úgy kezeli, mint a Gmail a címkét, hanem egy új lokációt is kap adott levél. Ezt pedig nem akarom.
Köszönettel várom visszajelzéseitek.
-
-
-
válasz zsoltip #160137 üzenetére
És a levelek listájában is látszanak az alkalmazott kategóriák? Lehet rájuk szűrni? Mert én ilyet nem látok. Hidd el, nagyon várom ezt a feature-t mobilra, mert tucatnyi kategorizáló szabályom van beállítva és egyik sem látszik mobilon, csak desktopon.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
dilajoska1
őstag
Sziasztok. Valaki megtudná nézni nekem aki Android 12-t használ hogy neki melyik verziójú Google Play Szolgáltatások van telepítve? Nekem mintha beragadt volna a frissítése. Előre is köszönöm!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
kovacs65
senior tag
válasz dilajoska1 #160140 üzenetére
22.16.25
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
crok
Topikgazda
válasz dilajoska1 #160140 üzenetére
22.26.15 (190400-461192076)
A Play Services Info [link] oda tud vinni a Play Store-ban a Play Services-hez az meg mutatja hogy van-e frissebb.
-
dilajoska1
őstag
Köszönöm! Akkor úgy néz ki még sem ragadt be. Nekem is az van, csak néztem hogy az ApkMirro-on már van újabb verzió meg a régebbi telefonomon már újabb van de akkor minden ok.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
lanszelot
addikt
Hello,
A telefonom néha nagyon belassul.
Pl több mint 30 mp mire kinyit a képernyő.
Ezért vettem egy új telefont.
De ez is ugyanezt csinálja.
Mivel tudom megnézni melyik progi zabálja fel a memóriát? -
svgyula
addikt
válasz lanszelot #160144 üzenetére
" több mint 30 mp mire kinyit a képernyő"
Ez komoly? Annyi idő alatt a legótvarabb telefonok is elindulnak kikapcsolt állapotból! Azt ugye nem írtad milyen telefon(régi) milyen az "új" milyen ROM van rajta, launchert használsz? Ezek hiányában bárkinek egy működő üveggömb kellene ahhoz hogy bármit javasoljon.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz zsoltzsolt #160147 üzenetére
Nálam is ezt a verzió számot adja: 32.1.10-21 [0] [PR] 470303419
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
crok
Topikgazda
Ti a Play Store-t neztetek, mi meg a Play Services-t mert az volt az eredeti kerdesben.
-
crok
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest