- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz Bozek #141501 üzenetére
Hát szerintem is valami gebasz van vele.. Csak akkor kezeli az SD-t, ha le van csatolva. Akkor meg a TCM nem látja. És viszont. Egyébként ez is volt az eredeti kérdésem, hogy tud-e valaki ilyen jellegű működő appot.
@ollie (#141502) nem, ne nem is örülnék neki csak a telefonzárat (minta, iris, ujjlenyomat) nem szeretem, mert kocsiban zene, térkép, hívás stb., nagyon macerás azzal kioldani, és mivel ezeket nem lehet időszakosan felfüggeszteni, csak végleg törölni és újra beállítgatni inkább így védeném a dokumentumaimat.
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Dr.NX
addikt
válasz Wolfskin #141503 üzenetére
Ha van a kocsiban Bluetooth eszköz, meg tudod adni a Smart Lockban, hogy megbízható eszköz és akkor nem kell feloldanod, amíg csatlakozva vagy. Ha nincs BT rádiód, vegyél valami olcsó akármilyen BT eszközt.
Illetve néhány Androidon be lehet állítani, hogy képernyőt kikapcsolást követően hány perccel legyen aktív a zár. Ha ezen be tudsz állítani 30 percet, már beljebb vagy.Elfogadom a sütiket.
-
Wolfskin
őstag
válasz Dr.NX #141504 üzenetére
sajnos nincs BT eszköz a kocsiban, audiofil eszköz van kábellel összekötése. egy DAC-on kerestül. mondjuk ezen változtatni és kéne. van egy jabba bt kihangosítóm, de nem használom, nem hinném, hogy tudja azt, hogy a zene a foobaron a kábelen megy ki, a telefon meg a hívó appon a bt-on.
sajnos ez a telefon alapjában nem tud semmit, és azt is szarul (ulefone armor 3T). android 8.01 fut rajta, de olyan szarul megírva, hogy semmilyen appot nem tudok futtatni a háttérben. még a primitv stupid alarm nevű ébresztőt is kilövi pár óra alatt, a volume lock és a proximity service progikról nem is beszélve. mindent kilő 3 perc-3 óra alatti idő alatt.
ezért már csak nagyon óvatosan konfigurálgatom , még megpróbálok egyszer egy gyári resetet, és tényleg csak fontos appokat, aztán ha nem megy visszatérek valami 4-6 androidos telóhoz (note 3-4 van a fiókban) de nem kizárt, hogy telefonálásra telefont tartok (nyomógombosat) számítógépezésre pedig számítógépet (asztali PC>laptpo>tablet>handy) mikor melyik méret a nyerő. mindenre a megfelelő célhardvert.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
hedeg11
csendes tag
válasz Viktor0610 #141482 üzenetére
köszönöm mindenkinek tökéletesen működik
-
brd
nagyúr
LG G4 (5), HUAWEI Mate 9 (7), Xiaomi Mi 9 (9) (zárójelben az Android főverzió - a vásárlás környékén mindig megkerestem a legkevésbé hülye (fogyasztás, bugtenger mennyisége) rendszert és azt használ(tam|om) - a Mi 9-re majd valszeg' valami LOS szerű kerül, majd ha a 10 kikerül a számomra béta fázisból, addig egy 9-re épülő, ún. EU rendszer fut rajta.
1. Csak úgy bekapcsolva a GPS-t és nem indítva direkt azt használó programot (nekem a gyártói hulladékok le vannak tiltva, esetenként eltávolítva is (mind rootolt készülék) és az éppen nem használt programok kilőve a memóriából, így ilyenkor max. a Google appjai használhatják) többet fogyasztottak kikapcsolt kijelzővel, ha BT+WiFi+cellainfó van a GPS HW helyett.
2. GPS-t használó programból alapvetően kettőt használ(ok|tam): Waze és Sygic, utóbbi Mi 9-re már nem került fel, mert a Waze közösségi szolgáltatásai lenyomják a Sygic kényelmét - igazából a kettőből lehetne egy jó szolgáltatást készíteni. Többször direkt kipróbáltam az évek alatt, hogy ugyanazon az útvonalon, azonos időben csak így (csak GPS HW) és csak úgy (BT+WiFi+cellainfó) haladtam végig (több órás út, amiből kb. fél óra Bp.). Kb. azonos töltöttségi szintről az utóbbi állapot, amellett, hogy pontatlanabb volt, mindig több % battery merüléssel hálálta meg a próbálkozást (nettó százalékban és egy AccuBattery nevű, app szintű fogyasztást méregető alkalmazás szerint is).
Lehet, hogy papíron kevesebbet kellene fogyasszon, de én a fentiek alapján azt látom, hogy a gyakorlatban ezt nem lehet kivitelezni. Ha a Google hajlandó lenne normális Pixel-t kiadni, azzal is szívesen megvizsgáltam volna a helyzetet, de úgy tűnik, nem akar a vásárlói körébe, mert csak hulladékokat készít.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
crok
Topikgazda
Ez így több, mint érdekes, mert (ugyan más készülékekkel, de) se nálam se a feleségemnél nincs hasonló tapasztalat, sőt pontosan az ellenkezőjét tapasztaljuk, feleségem meg nyomkodja a készüléket egész nap szóval ha lenne merülés arról vastagon tudnék mert nekem kellene megoldani. Ez még MIUI-n is így működ(ik|ött) amíg használt(am|uk) - most nálam LOS16 fut de MIUI-n is hasonló volt, globál stabil és Xiaomi.EU alatt is (Redmi Note 4), feleségem készülékén viszont gyári vanilla globál stabil 11-es MIUI fut és az is ugyanígy viselkedik (Redmi Note 7), mi is teszteltük mivel fogyaszt kevesebbet (ja és nem véletlen említettem az LTE-t, 3G/2G-vel rosszabb volt a stat de még mindig jobb mint device-only csak-GPS-el).
Ha van kedved kísérletezni kicsit akkor a már említett Battery Historian-al nyiss meg egy-egy általad generált bugreport-ot (egyszer csak az egyiket, másikszor csak a másikat használva) és nézz bele a statisztikába hogy mi és mennyi ideig használta így és úgy a készüléket.
Sygic: én is ezt használom, nekem egyszerűen nem jön be a Waze felülete/működése és jobban szeretem a térképet a telefonon, offline tudni. Meg is vettem pár részét a Sygic-nak pár éve karácsony körül, saját meglepetésemre.
-
brd
nagyúr
Igen, nagyon érdekes, kíváncsi lennék az okára, majd vizsgálódom még az írt programmal. Én valami, a ROM-ban található software-es (extra) használatra gyanakszom, de az furcsa, hogy 3 különböző gyártó 3 különböző Android-jaival is.
The only real valuable thing is intuition.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz lomposfarkas #141500 üzenetére
Valódi ceruzát (tollat) imitáló beviteli eszközt csak erre felkészített (=gyártott) telefonon tudsz használni, ilyen például a Samsung Note. Egy átlagos mobilban nincs benne az a kijelző alatti (feletti?) réteg, amely érzékeli a speciális tollat, így csak a gumibogyós pótszerek maradnak.
:a:
-
lomposfarkas
tag
válasz kiraly.andra #141511 üzenetére
Akkor nem jól fogalmaztam. Kimondottan egy szokványos telefon üvegén való jó siklásra kérdeztem. Nemrég volt egy ilyen, a szokványosnál keményebb gumijú gumibogyós toll a kezemben pár percre és olyan könnyedén siklott a Redmi üvegén, mintha be lett volna zsírozva, de az egy feliratozott Renault ajándéktoll volt. (a kis idő alatt is ketten akarták elkunyerálni a tulajtól...)
-
consono
nagyúr
válasz WhiteWalker #141509 üzenetére
Szerintem azért nem integrálta, mert házon belül a Google Mapsben van... Inkább abba kerülnek át a Waze funkciói.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MODERÁTOR
Budapest bank mobil app kérdésem lenne.
Samsung Galaxy j5-ön tudom használni az NFC-s fizetést.
Mi 9T pro-n nem engedi. Azt írja, nem tudom a kártyát digitalizálni. Root elvileg nincs.
Ötlet?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
pube111
senior tag
Ismertek olyan appot, ami hozzárendelt bankkártyát képes monitorozni? Kiadás, bevétel. Esetleg bankszámlával ugyan ezt?
-
-
crok
Topikgazda
válasz Fall-N #141521 üzenetére
Vaaaaaagy pont a mediascan az a program ami olvas - és ezt akasztja meg.. és nem dobja el az SD-t mert nem is ott hanem az internal storage-on van a probléma. De ettől még a mediascan nem segfault-ot dob vagy áll le a francba hanem végtelen olvasásciklusban ragad. Ez már többször is megvolt. Engem megtalálnak az ilyenekkel.. valamelyik nap egy olyan készülék akadt a kezembe amin "nem volt hely" és amiben a DCIM-ben 8+GB .thumbnail data volt..
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Valamelyik Android verzión (talán 4.1.2-n, de nem vagyok benne biztos) meg alapból hibás volt a mediascan, beragadt az magától is.
Emlékszem, Z1 Compact-ot csak kikapcsolva tudtam tölteni, mert gyorsabban merítette a telefont a töltésnél. Aztán pár nap után magához tért.
-
Fall-N
veterán
válasz Bozek #141523 üzenetére
Ez nálam is volt a Sony telefonnal 4.1-gyel. Kellett egy media scan nevü program, ami kényszerítette a frissítésre. Nálam az volt a gond, hogy nem vette észre az új MP3 fájlokat másolás után, meg random elfelejtette így a Sony zenelejátszó nem látott sosem egy zenét sem. Bár akkor is a PowerAmpot használtam ami látta az összes fájlt.
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A telefonomon lévő sorozatot szeretném átküldeni google chromecast2-re, hogy a tv-n tudjam nézni!
Ami a probléma, hogy két hangsáv van (és az angol az alapértelmezett):
- ha telefonon nézem, akkor nincs baj, simán át tudom állítani a magyar hangsávra
- ha a megosztás gombbal áttolom CC-re, akkor viszont nincs lehetőség a hangsáv állítására
Próbáltam MX Player+VLC+BSPlayer.
Nem tudom, hogy a hangsáv funkció a telefonon lévő app vagy a chromecast dolga lenne-e!
O+5T, 9-es AndroidSzerintetek?
(^)(>.<)(^)
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #140828 üzenetére
Megint jött chrome frissítés. Visszakerült a funkció, vagy végleg kikerült? Nem akarok frissíteni ha állandóan feldobálja azt az idegesítő ablakot és nem lehet kikapcsolni.
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
Melyik app tudja zene file-ba letölteni YT-t?
Próbáltam új TM-et, de csak áll, stb., de semmi sem tölt le.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #141535 üzenetére
Akkor ezek szerint a 78.0.3904.108 az utolsó verzió amin még működik. Azért beka.....ják.
-
darvinya
titán
válasz Cyrin #141537 üzenetére
Kipróbáltam ezeket a csodákat, de csak reklámokkal bombáz.
Alig győztem törölni, annyi szemetet tolt telora 5 perc alatt.
Egy 16GB telot azonnal hazavágna, mert közel 20GB szemetet rakott telora.
Magára a 10 perces anyagra, állandóan azt írta 20.perc a limit.Viszont találtam ez a TubeMate működik 2.4.17 , igaz nem a legtökéletesebben, de letölti.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
-
Somatom
veterán
válasz darvinya #141540 üzenetére
Az ősrégi. Miért nem az aktuálisat használod? Nem szoktam zenéket letölteni, de az előbb kipróbáltam és működik. Külsős lejátszó lejátsza és a metaadatok is rendben vannak. Legalábbis szerkeszthetőek.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
válasz WhiteWalker #141546 üzenetére
Kösz, ezt már nem próbálom ki, mert már meg van az 1db amiért kellett.
Azután töröltem mindent app-ot.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
pube111
senior tag
Sikerült már valakinek csatolni a wallet-hez otp számlát?
-
seger
addikt
Sziasztok!
Tudnátok-e mondani, illetve létezik-e olyan app, hogy a kijelző érintést korlátozni lehessen! Gyerkőc mesét néz, és azt szeretném, hogy ne érzékeljen érintést csak egy kis részen, amit pl Én állítok be, hogy ne tudja elnyomkodni. (Nem itt éli a gyerek az életét) hanem amikor utazunk, mesét néz, mivel eléri a tabot a tartóba, sokszor elpiszkálja. Ezt szeretném elkerülni.
Köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest