Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz darvinya #123214 üzenetére

sosem használtam balra dőlő ékezete, azt sem tudom, hogyan kell, de ez már nem is érdekes.
    a nagyobb gond az, hogy az Essential PIM és a gmail nem kompatibilisek. a EPIM-ből kiexportált csv fájlt nem tudja értelmezni a gmail impotja. még akkor sem, ha a ;-t lecserélem ,-re.

egyszerűen teljesen mások a fejléc nevek, és még ha ki is cserélném, a gmail az adatnál nem csak értéket tárol, hanem kategórianevet is pl:
    fejlécben: ... Custom Field 2 - Type,Custom Field 2 - Value...
    az adatban ugyanez: ... jegyzet,privat...

tehát hiába töltöttem napokat azzal, hogy minden korábbi (nokia, gmail, outlook, xls, spirálfüzet stb.) egy célszoftverben egyesítettem, amiben még címkézni, szortírozni is tudom, nem tudom belőle úgy kiexportálni, hogy a gmail értelmezze.

vagyis korábban egyszer sikerül, nem tudom hogyan, de ma sajnos megnyomtam az android telefonon a szinkronizálást, és hazavágta az összes címet a gmailban is, és a telefonon is.
    volt, nincs.
    pedig XXI. századot írunk, és erre a viszonylag hétköznapi problémára a tudomásnyak nincs válasza... :W

Adatbázis kezelésről nemrég kifejtettem milyen hiba miatt keletkezik eltűnő Névjegyek. -ez hol és mikor fejtetted ki...?
    amúgy most tabula raza, meg lehet oldani, hogy a névjegyeket felvigyem gmailra és onnan telefonra?
    vagy exportálja ki 400 vcf fájlt és olvastassam be egyesével a telefonnal? arra is van valami nyakatekert megoldás egyébként, egyszer már az is sikerült (sőt, most belegondolva, lehet, hogy PC-Android- és Gmail közt csak úgy lehet szinkronizálni), de 2-3 külön célprogram meg konverter kellett hozzá, úgy emlékszem... És utána soha többé nem szabad megnyomni a szinkronizálás. ha úgy névjegy keletkezik, azt szépen, manuálisan bevésni a pc-re is és az gmailra is, hogy mindenütt meglegyen. sötét. középkor. pedig milyen szép új világ lenne, ha a pc-n tudnám tárolni, onnan fellőni a gmailba és az mindig szinkronizálna az androiddal. oda-vissza. aztán időnként csinálnék a gmailről biztonsági mentést, hogy offline meglegyen minden

egyébként meg tudom érteni, hogy a userek 99,9%-a egy telefon egy mail fiók és mégis beviszi a szolgáltatóhoz a készüléket, ha újat vesz, hogy tegyék át neki a névjegyeket.

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák