- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Sony 4 sarkos menüjét már megszoktam, nem szeretném lecserélni.
Próbáltam több lentebb is említett launcher-t de inkább a Sony-é.
Teló nem root-olt, így jól jönne egy app amivel a felesleges egyéb programokat el lehet rejteni. Van ilyen?
(teló: mini Pro 2.3.4 gyári. Tré mobilos így még!! mindig nincs rá ICS. :-(Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Köszi a választ.
Több Launcher-t tettem fel, ami elrejtette (az nekem már elég) a felesleges programokat, pedig ott sincs több
jogosultsága.Más:
Kellene egy Ap, ami semmi mást nem kell csináljon, csak felhiv egy számot.
Asztalra kihelyezett közvetlen tárcsázás szerű, de komplett App kell legyen.
Az ébresztő tud indítani programokat is csengés helyett, és nekem az kellene,hogy hívjon fel egy előre beállitott számot számot.
Ha esetleg erre van külőn program, vagy egy ébresztő progi, ami hívni is tud, az is jó lenne.
Erről valakinek ötlete?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
xSide
őstag
válasz Kakumix #10754 üzenetére
Meg sok más szennyre szert tenni, kifizetett (appon belüli) pluszt elveszteni. A launcher 3/4 önreklámozás a felhasználhatóság rovására...
Régen szerettem, minden appjukat használtam.
Mára ez a múlt, inkább fizetek biztosért, mint egy csombékhalmazt használjak heti semmirekellő frissitéssel... -
LonGleY
veterán
válasz Kakumix #10756 üzenetére
Attól még egy szaros bloatware, sőt már ez a fogalom is kevés hozzá. :] Egyébként én is használok GO cuccot (GO Weather EX, érdekes módon a legnormálisabban működő, egyik leginkább ízléses időjárás app, notif cucc és widget, de a keyboardja se volt szörnyű), a különálló cuccaik jók is tudnak lenni, és látszik, hogy grafikus is dolgozik náluk. De a launcher egy saját termékeket erőltető platform, tele reklámmal. Jó játékszer lehet kissrácoknak, komolytalan a többieknek.
oncsi: A beépített programok bármelyike letiltható az app infóban (legalábbis ICS-en), még ha uninstallálni nem is lehet őket. Ott van rá gomb: az esetleges frissítések eltávolítása, majd letiltás. Ilyenkor az ikonja is eltűnik, és nem kever be a háttérben. A beépített FB klienst, zenelejátszót stb is így nyírtam ki (ráadásul visszafordítható folyamat és a garid se vész el).
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz LonGleY #10757 üzenetére
Biztos ezért a világ legnépszerűbb launchere...
Csak ebben a topikban megy ez a hülyeség. Bírom mindig a sok okoskodó, mindent megmondó ph lakót, aki mindenkinél tökösebb, mindenben igaza van, mindent jobban tud. (És persze nem jelent neki semmit hogy 1 milla feletti pontozásból is vmi 4,6ot kap, az akkor is egyértelműen xar, mert ő mondja - csak tudnám miért ezt használják akkor a legtöbben a világon, és nem kicsivel maga mögé utasítva bármelyik másik launchert? Biztos divatból, nem baj ha xar. hahaha.) Erről nincs is mit tovább vitázni.Többek között ezen dolgok és felhasználók miatt nem járok már olyan gyakran errefelé mint anno...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
darvinya
titán
ICS van MiniPro-ra csak a Trémobil nem adta ki és nem is fogja.
(#10758) TRob1
Most fogsz megkövezni.
1x raktam fel Go Launcher.
Használni nem lehetet, mert az a k…rva sok reklám, azaz önreklám.
Mindenhol ott volt az a felirat, hogy tedd fel ezt, tedd fel azt.Köszönöm ebből nem kérek.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TRob1
veterán
válasz LonGleY #10760 üzenetére
Csak olvasd tovább. Nehogy már több mint 50 millióan letöltsék csak mert. Meg 900ezren!!! 4 és 5 ponttal jutalmazzák és használják ha nekik xar. Ezt azért Te sem hiszed el, remélem!!! Az említett popzenét nem hallgatom mert xar. De nem is töltöm le, és nem is pontozom max pontszámmal, az is tuti.
(#10759) darvinya:
Tényleg nem tudom miről beszélsz. 1 helyen vannak update infok a menüjében, vagy odakattintasz, vagy nem... Nem hiszem hogy az AdFree miatt nem látom az említett MINDENHOL jelen lévő reklámokat, mert asszony is inkább a go-t erőlteti a Sonyján a gyári 4 sarkos fos helyett, de Ő nincs rootolva, úgyhogy kellene a reklám is ha lenne ilyen...És ilyenért természetesen nem jár kövezés. Használsz ami jólesik. Attól még a legjobb, legátgondoltabb, legtöbbet tudó Launcher (és asszem marad is, hisz a legtöbb csak tőlük lop, esetleg néha kicsit átalakítva/megtoldva )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #10738 üzenetére
Nos, válaszoltak a Boat Browser-esek, hogy a hiba ismert és már felvették a kapcsolatot a SwiftKey-sekkel, mert a gond az ő oldalukon van, és sok applikációt nem támogat még a programjuk, köztük a Boat Browsert sem. Állítólag nemrégiben frissült a SwiftKey és nőtt a támogatott app-ok listája, de a Boat Browser még nincs ezek között.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
LonGleY
veterán
Itt mit beszélgetünk az appokról, nem a másikat fricskázzuk, ha valami nem tetszik neki. Tegnap este is, beküldtél egy zenelejátszót egy kifogásolható felülettel, értékeltem (amellett, hogy elfogadtam, valószínűleg jó lehet a cucc, csak az első benyomás volt kellemetlen), te meg kiakadtál. Most egy kurra bloatware-re írod, hogy mi vagyunk a hülyék, ha nem tartozunk a millió légy közé, ami ugyanarra a szarra szállt, ráadásul véleményezni sem átallkodunk. Egy appról úgy gondolom, szabadon véleményezhetünk, de nehogy már te sértődj be azon, netalántán a fórumtársaid minősítsd azért, mert valaminek finomabb rostán kell keresztüljutnia. Tegnap is elkezdtél majdhogynem személyeskedni, aztán csak kiderült, hogy ja, én is foobar-t használok, ja, lehet mégsem vagyok olyan láma user, mint amilyennek első körben hittél. Egy picit fogd vissz magad, PH! kedvence!
Röviden és tömören: egy launcher esetén elég gáz, ha a felületén más sincs, mint a saját widgetjeinek reklámjainak tömkelege. Túlságosan egyéni platformot akartak kialakítani, ami az egyszerűség rovására ment. Nem stimmel a filozófia, én (és remélem még sokan mások) nem erre utaznak. Ezt el lehet fogadni, tanácsolni továbbra is, de okoskodónak úgy mást ne nevezz, hogy nem ismered az illetőt! Még az is elképzelhető, hogy több programmal találkoztam életemben, és több portable csomagot készítettem ezekből, mint jómagad, és így egészen más értékkészlet alakult ki bennem a "jó szoftver" jellemzése kapcsán.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Még jó hogy mindent külön kell hozzá letölteni. hisz nincs mindenkinek mindenre szüksége. Ha minden benne lenne, az lenne a baj... és akkor lehetne mondani rá hogy Bloatware.
Az a legnagyobb probléma hogy az elején megmutatja hogy még milyen cuccaik vannak? Nem mindenki ilyen poweruser ám mint sokan itt, hogy alapból mindent tudnak, minden lehetőséget ismernek! (Meg jó hogy nem más reklámjait nyomatják, ha vannak saját cuccaik. haha)Én pl. nem használok időjárás widgetet, nincs is kinn ilyesmi, de még csak a helye vagy reklámja sem. És semmi egyéb reklámmal nem találkozok benne sehol, csak az Újdonságok menüpontjában (már ha "rákattintok"). Ez van. Üdv mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
sumsang
aktív tag
Biztos hallottál már a csordaszellemről. No itt is, mint bárhol máshol itt is tetten érhető ez az alapvető emberi tulajdonság. Utánzás, majmolás, ez a legegyszerűbb minden kezdő és átlagos felhasználó számára. A legtöbb ember abban bízik leginkább, amit a legtöbben használnak. Ez pedig haványozottan megjelenik a használtsági/letöltöttségi számban is. Természetesen ez messze nem azt jelenti, hogy az a legjobb, leghasználhatóbb, leg,,,leg....leg. Az egy másik dolog, hogy mindenkinek más az igénye, izlése, ezért nem hiszem, hogy az a hülye, aki mer kisérletezni, változtatni, újat keresni.
Természetesen én is letöltöttem a populáris progik majd mindegyikét az összehasonlítás végett, de nálam a funkción belül a használhatóság, adat/akksi fogyasztás elsődlegesebb, mint a dizájn. Hahár utóbbi izlésfüggő kategóriába tartozik[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz sumsang #10771 üzenetére
Az egy dolog hogy vki vmit letölt, meg csordaszellem... De pl. Te használsz/hallgatsz/pontozol maxra bármit is az életben ami nem jön be?!?
Amúgy egyértelműen a funkcionalitás, használhatóság miatt nem váltottam Go-ról másra lassan 2 éve (Pl. ADW-t még meg is vettem occóé', de összesen nem volt fenn tovább 2 hétnél. Illetve próbáltam már jó pár Launchert, virágboltiakat is, de mindnek volt vmi hibája vagy hiányossága) Csak meg kell nézni hogy folyamat keresnek erre vagy arra plusz appokat az emberek a Launcherjeik mellett, amit a Go alapból tud (pl. mappázhatóság, appok elrejtése, ikonok cseréje, betűtípus...stb) Persze azt sose nézi senki hogy plusz app, plusz hely és fogyasztás (esetleg plusz pénzkidobás vagy plusz reklám), és esetleg már együtt kell nézni ezek fogyasztását/árát/méretét/használhatóságát...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
DS39
nagyúr
ne is legyen minden benne ...
de hasonló launcherrel még nem találkoztam ami ennyire nyomatja a saját cuccait. (ez ilyen GOogle mentalitás )btw aki playt használ tudja hogy létezik ilyen olyan widget majd úgy is leszedi ami kell.
amúgy szép a GO semmi baj etéren, azt nem mondtam hogy ne szeresd, csak nekem fura volt ez hogy alapból 8-10 widget stock képe van kint telepítés után, ha menüből ajánlgatja, oké lenne.
[ Szerkesztve ]
-
sumsang
aktív tag
"Az egy dolog hogy vki vmit letölt, meg csordaszellem... De pl. Te használsz/hallgatsz/pontozol maxra bármit is az életben ami nem jön be?!?"
Én nem, de nagyon sokan igen.
Sok launchert többször is kipróbáltam, de az igényeimnek minden tekintetben a legmegfelelőbbnek a launcher pro-t találtam. Semmi cicó nincs benne, könnyen kezelhető, gyors és keveset kajál. A tudása az én igényemnek bőven megfelel. Tisztában vagyok, h a Goooo sokkal többet tud, fogyaszt, lassúbb, s talán ezért is nincs rá igényem.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Mondjuk lehet hogy engem is zavarna ez ha naponta fel kellene telepítenem. De mivel van mentésem benne/róla, ezért sosincs ilyen "problémám", hisz visszaállítja minden egyes romolásnál a már jól megszokott képernyőim.
Na akkor most már kezdem érteni hogy mi is itt a probléma. Mert eddig furán néztem hogy hol és milyen reklámok...
(#10774) sumsang:
Az idézett kérdés nem a Launcherekre vonatkozott, hanem általánosságban. Hogy használsz-e bármit meg pontozod-e maxra annak ellenére hogy nem szereted, nem tetszik, csak és kizárólag a "csordaszellem" miatt.Mert ez sztem a csordaszellem hogy az első telepítés miatti pár önreklám ekkora gond mindenkinek, amit utána az életben nem lát az ember... És ez miatt xar sokaknak a program? Hisz akkor ténylegesen el se jutottak a használatáig. Persze egyértelmű hogy nem tetszhet mindenkinek, sőt, az se baj ha itt senkinek, csak hülyeségeket ne írjunk, hogy tele van reklámmal, ráadásul kihangsúlyozva az Ön-t. Még jó hogy nem másnak reklámoznak ha vannak saját cuccaik. Az a lényeg, hogy teljesen használható, semmiféle reklám nem jön/villog használat közben. Jah, és semmivel se fogyaszt többet a legtöbb Launchernél (akkuban biztos nem, hisz épp eleget használtam go előtt az általad is említett Launcher Pro-t, kb. 2 hétig az ADW-t, pár hétig Apex-et, Nova-t (holo-t is pár napig) És semmivel sem merül jobban a telefonom mint más júzereknek a Blade topikban, pedig hidd el, elég sokszor téma ott a merülés. Jah, és asszony Sony LwW-je sem merül jobban mint a gyári Launcherrel (ő mást nem próbált, neki megfelel a Go, nem kísérletezget mással)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
darvinya
titán
válasz sumsang #10771 üzenetére
„ Utánzás, majmolás, ez a legegyszerűbb…”
A saját tapasztalat?„ Ez pedig haványozottan megjelenik a használtsági/letöltöttségi számban is.”
Akkor hogy is van ez.
Lassan 1 éve próbáltam, de csak most szóltam róla.
Akkor most én is nőveltem a letöltés számot.?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
SG3rg0
őstag
Google Hitelesítő szolgáltatás pénzbe kerül smsenként?
-
LonGleY
veterán
válasz SG3rg0 #10777 üzenetére
Nem. Ellenben szerintem érdemes az appot használni, az egyszerűbb. De számíts rá, hogy az esetben a 3rd party elérések is kétlépcsősek lesznek, tehát alkalmazásfüggő jelszavakat (lehet csak lesz jó a link, ha aktiváltad a fiókodban ezt a szolgáltatást) kell létrehozni mindenféle mobilos és asztali kliensednek (pl. a hitelesítőnek is), weboldalaidnak is, ami a gmail-es accountodhoz férkőzne. Nem vészes viszont, csak egyszer kell beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
sumsang
aktív tag
válasz darvinya #10776 üzenetére
„ Utánzás, majmolás, ez a legegyszerűbb…”
A saját tapasztalat?„ Ez pedig haványozottan megjelenik a használtsági/letöltöttségi számban is.”
Akkor hogy is van ez.Nem értem mit nem értesz ezen? Eccerű, mint a faék
Igen én is kezdőként azt próbáltam (gondolom Te is) ki először, amelyiket sokan letöltöttek. Ezzel én is (Te is) növeltem, növeltük az app népszerűségét, letöltöttségi számát. Ez egy szimpla pszichológiai tényező -
TRob1
veterán
válasz sumsang #10779 üzenetére
Na de a Te elgondolásod és módszered alapján akkor azért más launcherek népszerűségének is meg kellett volna a csordaszellem miatti próbálkozás után ugrania elég rendesen, még ha nem is olyan mértékben mint a Go. Vagy akkor hol van az az 50 és 100 millió közötti júzer? A nagy részük elégedetlenül használja tovább a "xar" appot?
(#10781) LonGleY:
Ok.
Előfordul hogy marad utána, mint nagyon sok más app után is. Nem véletlen keresnek sokan erre a célra is külön "tisztogató appot".
Screen meg már nem is kell, hisz nincs a programban reklám (ellenben nagyon sok más ingyenes appban meg ugye tényleg van). Az hogy első telepítés után testre kell szabni, az meg nem hiszem hogy akkora probléma.
Ráadásul már csak a Contacts Widget miatt se váltanék másra. (De mondjuk a GoSMS-t pl már pont az említett Bloatware-ségje miatt nem használom hónapok óta) Viszont Go Contacts és Go Launcher nélkül nálam perpill nincs android. Ez van. És még egyszer hangsúlyozom, nincs azzal semmi baj ha vkinek vmi nem tetszik, meg mást használ. Csak valótlanokat ne állítsunk. Mert Nincs Tele reklámokkal. Béke.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
LonGleY
veterán
Senki nem mondta, hogy kifejezetten szar lenne, de van, akinek "túl sok", és az egyszerűbb, letisztultabb megoldásokat kedvelik. Nincs ezen mit tovább lovagolni..
Írtam, hogy pl. a GO Weather EX-et használom, tehát vannak jó programjaik, csak némelyeknél a termékkapcsolás kicsapja a biztosítékot. Személy szerint minden ismert launcher-t kipróbáltam, így próbálok objektíven, példákkal alátámasztva kritikát írni. Screenshotokat privátban azért nem küldenék az "igazam" bizonyításaképp, mert még egyszer nem terveztem felrakni. A GO leszedése után így is hátramaradt 1-2 dolog, amit manuálisan kellett pucolni.
Az, hogy mit hányan használnak vagy szeretnek, továbbra sem lehet szempont sem az appoknál, sem a zenénél, sem a filmeknél. Hogy egy hozzád közelebb álló példával éljek: könnyen belátható, hogy a WinAmp is nagy érthetően nagy népszerűségnek örvend, mégis kevesen ismerik a programot teljességgel pótolni képes, skinnelhető, modern (és orosz fejlesztésű) AIMP-ot, és a foobar sem alapvető a klasszikus értelmében vett átlaguserek számára. Mindig érdemes figyelembe venni, hogy kik a célcsoport, és mitől alakulhat ki egy megugró népszerűség. A Chrome sem vette volna át olyan gyorsan a böngészők trónját (a felhasználók számát alapul véve), ha nem erőlteti a Google millió platformon, hogy töltsed le, az sokkal gyorsabb lesz. Keresőben, gmail-ben, mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
LonGleY, hozzád fordulok, mert te szoktad ajánlani ezt a programot.
Yet Another Auto Brightness vajon miért nem kompatibilis az Xperia Acro S-szel?
Bezzeg a HTC Legendre simán felmászna.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
-
sumsang
aktív tag
Az átlag júzer feltölti a legpopulistábbat és az marad a telóján, nem variál, mert elfogadja, hogy az alacsony letöltöttségű/pontozású app sz@r. nem foglakozik vele, nem fórumozik, hanem csak használja a cuccot. Sok esetben nincs türelme ezekkel szórakozni/állítgatni kisérletezgetni vele. Sok esetben pedig (olvasva pár appértékelőt) fingja nincs a progi működéséről/beállítási lehetőségeiről, stb.
No de részemről zárom-e témát, mert mivel mindenkinek más az igénye/izlése/értékrendje/lehetősége, stb., s ezen kár a továbbiakban eszmét futtani. Nálam ilyen egyszerű minden, mint ez[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz sumsang #10784 üzenetére
+1
Sokan hivatkoznak a play-en is arra, hogy azért szeretik nagyon, mert szinte új telefont varázsolt a készülékükből. Ez nagyon is rendben van, de nem mindenkinek ez a célja.
Egyébként jól néz ki a scrshot!
#10785: Akkor lövésem sincs. Esetleg rosszul állította be a gazdi a kompatibilitást Play-en.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Kíváncsiságból gyorsan kipróbáltam ezt a launcher-t. Elsőre tényleg szemtelenül sok download feliratos app meg widget van szétszórva 5 oldalon. Plusz az alul felbukkanó menüben is ott a piros kettes a news felett, mert új live wall-t lehet letölteni. Viszont ami érdekesebb volt, hogy eléggé szaggatott a app drawer lapozás közben, ráadásul majd kétszer annyit eszik mint az apex.
Amúgy az nem számít, hogy mikori a launcher? Úgy értem, hogy a go már lehet régebb óta elérhető, így jobban beépült a köztudatba...
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz sumsang #10784 üzenetére
"Az átlag júzer feltölti a legpopulistábbat és az marad a telóján, nem variál, mert elfogadja, hogy az alacsony letöltöttségű/pontozású app sz@r. nem foglakozik vele, nem fórumozik, hanem csak használja a cuccot. Sok esetben nincs türelme ezekkel szórakozni/állítgatni kisérletezgetni vele." Bizony ez így van. De ezek inkább a maradék minimum 49 millió (vagy 98millió??? ) szerintem, mert ők nem is pontoznak, ha már nem fórumoznak, kommentelnek, ... csak használják. Itt azért már elég nagyok a számok. Főleg annak tekintetében hogy akár ingyen is használhatnának mást egy pillanat alatt, ha nem lenne jó. Én sem eszem meg a rántott karfiolt csak azért mert sokan szeretik. És a Fluort vagy a Lédigagát sem fogom hallgatni mert népszerűek...
(#10787):mondomén
"Plusz az alul felbukkanó menüben is ott a piros kettes a news felett, mert új live wall-t lehet letölteni." - Pont ezt mondom a kezdetektől, hogy csak itt jelez ha van vmi újdonság, és aki akar, rákattint. (Nekem most épp 6ot ír, mert nem néztem meg egy ideje hogy mi az újdonság) Ha eltünteted a kezdőképernyőről és belakod (oké, nem teszed, csak feltételesen) a reklámokat, akkor hol lesz MINDENHOL ahogy többen írták? A használat alatt semmi ilyesmi nincs. Na ez volt az egész kiinduló.LauncherPro meg ADW régebbi (meg még van pár), a csak ICS-től tehetők természetesen újabbak
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
LonGleY
veterán
Még egyszer: nem abba kötöttünk bele, hogy nem lenne jó. Hanem, hogy sokaknak túl sok az ilyen total conversion. Aki pl. nem akar más GO terméket használni, szúrja a szemét. Aki megbarátkozott velük, azok szívesen használják. A nagy userlétszám nem zárja ki ennek a két álláspontnak a párhuzamos létezését.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz LonGleY #10789 üzenetére
Na én is még egyszer, utoljára: Belakás után nincs semmi ilyesmi, nem kell mivel barátkozni, nincs mi szúrja (max a számláló az adott menüponton, ha az annyira zavaró lenne) Viszont a hsz-ek meg sorban így jöttek, hogy MINDENHOL tele van önreklámmal. Ez nekem az hogy használat alatt napi szinten folyamat vmi reklámba botlok...
¤ R'n'R ¤
-
LonGleY
veterán
Lehet a reklám fogalma él bennünk másképp. Számomra reklámnak minősül a háttérkép beállításainál a "tölts le még többet" link is stb. Továbbra is vágom, hogy jó lehet használni. Számomra az APEX viszont gyorsabb, és azt csinálja, amit ÉN elvárok tőle (és nem akar többet, ez is fontos!). Ennyi igazából az egész kérdéskör. :]
Viszont annyi értelme volt az egész vitának, hogy közben feltűnt a LauncherPro név is, mely bekerült a tesztelendő cuccok közé nálam.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Nézd akkor így szemléltetem.
Van sok ember aki rendel a tv vásárból, ahol egy zsömle vásárlásakor arcába tolják a kolbászt, zsírt, tányért, poharat és ezt mind potom 10eFt-ért.
Na ezek azok akik nem törödnek, nem gondolkodnak, csak vesznek.
Igaz nekik csak a zsömle kell.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
őstag
A GO a régi hírnevéből él. Akkor (GB) szerzett sok felhasználót, és mint látható elvakult hívőket is. Régen jobb volt.
-
mondomén
őstag
-
Gabesz144
senior tag
Próbáltam már sok launchert én is és pár hétig volt fenn a Go is de végül is a 360 Launcher-nél kötöttem ki, nekem ez felel meg a legjobban. Mindenkinek más igénye van ezért mindenki más Launchert részesít előnybe.
Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
Des1gnR
őstag
válasz spiritex #10797 üzenetére
Az autospace véleményem szerint az amikor ráböksz egy felajánlott szóra és szóközt rak utána, illetve ha pontot vagy valamilyen mondat végét jelző karaktert teszel akkor szintén rak egy szóközt.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest