Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz TRob1 #10780 üzenetére

    Senki nem mondta, hogy kifejezetten szar lenne, de van, akinek "túl sok", és az egyszerűbb, letisztultabb megoldásokat kedvelik. Nincs ezen mit tovább lovagolni..

    Írtam, hogy pl. a GO Weather EX-et használom, tehát vannak jó programjaik, csak némelyeknél a termékkapcsolás kicsapja a biztosítékot. Személy szerint minden ismert launcher-t kipróbáltam, így próbálok objektíven, példákkal alátámasztva kritikát írni. Screenshotokat privátban azért nem küldenék az "igazam" bizonyításaképp, mert még egyszer nem terveztem felrakni. A GO leszedése után így is hátramaradt 1-2 dolog, amit manuálisan kellett pucolni.

    Az, hogy mit hányan használnak vagy szeretnek, továbbra sem lehet szempont sem az appoknál, sem a zenénél, sem a filmeknél. Hogy egy hozzád közelebb álló példával éljek: könnyen belátható, hogy a WinAmp is nagy érthetően nagy népszerűségnek örvend, mégis kevesen ismerik a programot teljességgel pótolni képes, skinnelhető, modern (és orosz fejlesztésű) AIMP-ot, és a foobar sem alapvető a klasszikus értelmében vett átlaguserek számára. Mindig érdemes figyelembe venni, hogy kik a célcsoport, és mitől alakulhat ki egy megugró népszerűség. A Chrome sem vette volna át olyan gyorsan a böngészők trónját (a felhasználók számát alapul véve), ha nem erőlteti a Google millió platformon, hogy töltsed le, az sokkal gyorsabb lesz. Keresőben, gmail-ben, mindenhol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák