Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Miből?
de amúgy mindenből meg lehetIgen, fel tudod tölteni (ennek van egy minimális, egyszer díja, legutóbb amikor néztem 25 euró volt). Viszont ez keveseknek jön be, nehéz nagyon szakítani úgy, hogy te egyedül összeraksz egy appot. A gyakorlatban inkább az a jellemző, hogy van egy viszonylag nagyobbacska cég (lehet 5 főtől elkezdve bármi, meg akár alatta is, de egyedül nehéz lesz), akik ritkább esetben vagy csinálnak egy saját terméket (ahogy írtad), ilyen pl. a jófogás, vatera (valamelyiknek van appja azt tudom
), vagy szoftvereket gyártanak más, nem erre szakosodott személyeknek, cégeknek (pl. banki appok tipikusan ilyenek, mert egy bank nem fog x főnyi fejlesztőt fenntartani alapvetően, inkább kiszervezi). Ennek a cégnek lehetsz az alkalmazottja, tulaja. Emellett persze (egyéni) vállalkozóként is lehet csinálni, akkor te vagy maga a cég (ha meg nem egyéni, akkor meg a fenti vállalatot vezeted / tulajdonolod). Ilyen lehetőségek vannak nagyjából, biztos van más út is, de ebből kiindulva lehet gondolkodni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de amúgy mindenből meg lehet
), vagy szoftvereket gyártanak más, nem erre szakosodott személyeknek, cégeknek (pl. banki appok tipikusan ilyenek, mert egy bank nem fog x főnyi fejlesztőt fenntartani alapvetően, inkább kiszervezi). Ennek a cégnek lehetsz az alkalmazottja, tulaja. Emellett persze (egyéni) vállalkozóként is lehet csinálni, akkor te vagy maga a cég (ha meg nem egyéni, akkor meg a fenti vállalatot vezeted / tulajdonolod). Ilyen lehetőségek vannak nagyjából, biztos van más út is, de ebből kiindulva lehet gondolkodni szerintem.